Şimdi Ara

en iyi akü markası ve akü ömrü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
28
Favori
817.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi akü markası ve akü ömrü

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
Giriş
  • aküyü öldüren en büyük etkenlerden birisi de 12.4 voltun altına düşmesi. 12.4voltun aşağısında sülfatlaşma başlıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnci

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

İnci GorillA aldım, çok memnun kaldım.

inci var, inci var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci aküye iyi diyen gördü bu gözlerim ..dünyada adı sanı duyulmamış markadır inci mutlu en iyiler ise alman moll varta vs akülerdir bunların dışında abd malı kaliteli ürünler var güney kore üretimi hatta ve hatta çin malı kaliteli ürünler var ama inci bunlar arasına giremez

• reko kullanıcısına yanıt

İnci formulA için iyi diyemem,

ben fark verip (Japon gs yuasa teknolojisi ile üretildiği için) inci maximA Goriila aldım, gayet memnunum,

varta da kullandım,

İkisini de tavsiye ederim.

exide akü de kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 14 Şubat 2023; 23:54:2 >
  • Akü boşaldı. Bizim araba yatan araba 1 ay yatınca akü bitiyor. 2 sene önce oral marka akü aldım varta bana 2-3 sene anca dayandı.

Şimdi aküyü takviyeyle mi çalıştırayım yoksa söküp şarj ettireyim mi? Takviye ile çalışsa 1-2 saat dolaşmam gerekecek tabi yeter mi bilmem.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Şarj ettir 1-2 saatte dolaşsan tam verimli dolmaz redresör ile şarj ettir yüksek voltaj düşük akım ile akün bir anda canlanır  

• Aküsü biten arkadaşlara tavsiyem kaliteli bir akü şarj cihazı almalarıdır , pandemi döneminde şu cihazı almıştım 500 liraya letgo'dan sıfır kutusunda , o dönemde bile 2600 liraya satılıyordu şimdi stokta kalmamış , çok kaliteli bir cihaz birçok modu var

https://www.hepsiburada.com/energy-flo-pro-gem-akilli-aku-sarj-ve-aku-bakim-cihazi-12-volt-7-amper-pm-HB00000KFG0F

10 günde bir şarj ediyordum aküyü  

Ayrıca akücüden aküyü sıfırda alsanız mutlaka araca takmadan önce şarj edin şarj cihazı ile akü dükkanda 10 gün bile beklese voltajı düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Şubat 2023; 13:52:12 >

• lordford50 kullanıcısına yanıt

senın memnun olma inciyi iyi akü yapmaz..kaliteli değil f/p olabilir ama kaliteli değil..

• Vartacıyım ama çevrim gücü ve fiyat sebebiyle inci kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, aracım 2018 model golf 1,4 tsi. Fabrikasyon içinde Exide 59 Ah akü bulunuyordu. Yetkili serviste Moll marka akü varmış ve indirimli fiyatı 2600 TL civarında.

Exide marka 70ah EL-700 modeli tanıdık bir akücüde 1.800 TL dediler (eski aküyü alacaklar)

Varta akülerde çok yeni üretim olmadığından pek önermediler. Bayat akü çok oluyormuş :)

Eski akümden 5 yıldır bir sıkıntı çıkmadığı için yine Exide marka almayı düşünüyorum. Güncel durumda önerir misiniz ?

Teşekkürler

• Varta akü aldım 3 gün önce. 2022 q3 üretim tarihi. Eski sayılır mı?

• Exide çok kalitelidir,

akü yeri 242 mm uzunluğunda olmalı,

242*175*190mm

70’lik büyük gelir,

varta 60 ah

bosch 60 ah

exide 60 ah efb 640a

inci 65 ah Efb Max tigris

mutlu 63 ah

uyumlu olur.

https://www.epey.com/aku/karsilastir/631178-635704-788677/bosch-s4-e05-12v-60ah_mutlu-aku-efb-12v-63ah_varta-blue-dynamic-n60-12v-60ah/

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Exide EL 700 olandan taktık, sorun yok şimdilik.
    Teşekkürler 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt

6 aylık felan,

eski sayılmaz,

• mutlu marka akü iyimi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S918B kullanıcısına yanıt

Evet iyidir,

Kışın Kullanım ömrüyle ön plana çıkıyor,

kısa devre dayanımıda iyidir.

• Düzgün ve yaygın servisi olan, garantilik durum olduğunda sorun çıkarmayacak bir akü markası arıyorum. Şu an garantili olan bir marka ile garanti ve servis konusunda sıkıntı yaşıyorum bu sebeple ağzım yandı.

Satın alındıktan kısa süre bozulan aküsünün arkasında duracak, değişim veya sorunsuz şekilde onarım yapacak, servisi balta girmemiş ormanlarda olmayan firma önerileri bekliyorum. Teşekkürler.

• Bosch üç yıl gitti. Ömrü kısa mı uzun mu oldu karasız kaldım. Birkaç usta üç yıl iyi diyor. Yerine İnci aldık.

• Kodlamasını yaptır acilen. Ah değeri oldukça farklı iki akünün, araba 59 Ah kodlu olduğu için az şarj eder, akü ömrünü mahveder. Ben 59 Amper Exide'dan 63 Ah Yiğit'e geçerken bile kodlamasını yapmadan önce start-stop bile kötü çalışıyordu.

Video DK: 4:45'den sonraki işlemleri yapman gerekiyor. Elinde VCDS/Vag-Com olan birine yaptırabilirsin. Akücülerin lafını dinleme sakın, aküne yazık olur.

Daha fazla bilgi için: BATTERY CODING (Araca Yeni Akü Tanıtma) | Otomobil Tutkunlarının Adresi - Golftutkusu

RossTechVCDSyoutube
    Free vehicle support at http://forums.ross-tech.com On vehicles with a Battery Energy Management (BEM) system, information from the OE battery must be submitted to the BEM system. If the BEM system does not have the correct information about the installed battery, it can cause some... "interesting" problems. And these problems may take months to appear. Those who drive a $40,000 and up car can afford the correct battery. :P
    https://www.youtube.com/watch?t=285&v=IJAScg6JrYI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 6 Mart 2023; 19:16:42 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.