Varta 5 yıl kullandım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
en iyi akü markası ve akü ömrü (55. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
en iyi akü markası ve akü ömrü
(En Son Oy Tarihi: 7.1.2025)
-
-
Merhaba arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bosch akü şarj cihazı hakkında.
-
Güzel bir ürüne benziyor..Yalnız fiyatı biraz yüksek gibi. Hepsiburada ve trendyolda indirimde 1250 tl fiyatı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T power akü nasıl arkadaşlar
Teknik değerleri önemli,
mesela 60ah bir akü 540 amper ise alınabilir,
500 amper felansa başka alternatiflere bakmakta fayda var
Hyundai araç üstündeki akü 5 yaşında bitti, Varta aldık yerine. Abim de Hyundai aracı için Varta aldı. Çok fiyat farkı yok zaten ama yerli markaların müşteri memnuniyeti kötü geldi biraz yorum okuyunca.
Çoğu kullanıcı sorun yaşamıyor ama sorun olunca yerli marka sıfır aküyü çöpe attırıyor. Bunu aşarlarsa yerli marka akü kullanırım.
İki aylık aküye senin aracın bozuk garantiye girmez diyen adam öz kardeşim olsa almam kullanmam.
3 yıl 3 ay kullanıp 1 kerede şarj ettiğim president 60ah aküm bugün hiç olmadık bir yerde bitti.
Yerine inci 60ah alındı.
Güle güle kullanın inşallah kaç liraya aldınız eskiyi ne saydilar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkür ederim. 1600 tl'ye aldım eskisini vermek şartıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 7 Ekim 2023; 18:56:43 >
Arkadaşlar merhaba, aracım 2005 model Fiat stilo 1.6 lpg-benzinli araç. Aşağıda 3 tane aküden hangisini almalıyım ve neden? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
1-Exide 12 Volt 70 Amper EFB EL700 720A
2-Varta Blue Dynamic E43 Alçak 12 V 72 Ah 680 CCA Akü
3-İnci Formul A Taurus 12 V 72 Ah 700 CCA EN Akü.
-
Eski aküm de Varta marka idi, yenisi de Varta marka. Çok memnun olduğum için başka markalara yönelmiyorum. Aslında Varta ya verdiğim para ile diğer akülerden ikişer üçer tane alınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Ekim 2023; 15:58:17 > -
Yeni akümle alakalı şöyle bir durum fark ettim. Eski akümde teyp çalışıyorken marş bastığımda teyp kapanır tekrar açılırdı. Bu aküde öyle birşey olmuyor. Yani teyp açık marş basarken teyp yeniden başlamıyor. Demek ki her 60 amper aynı değilmiş.
ilk aküyü 15 yıl kullandık . 1 tane minik akü şarj aleti alıyorsunuz senede bir kışa girerken yada çıkarken şarj ediyorsunuz mevzu kapanıyor. bu aralar akülerin de kalitesi çok düştü .
-
Agm akü mü kullandınız? Standart sulu akü ile imkansız gibi de..
Akü şarj aletini ben de herkese tavsiye ederim. Kışa girerken şarj etmek faydalı oluyor.
4 yıllık 50Ah Mutlu aküm geçen hafta bitti. Aracı birkaç kere jump starter ile çalıştırdım. İki gün önce 50Ah İnci Akü aldım. 1400 TL ye.
-
Kullandığınız şarj cihazini paylaşır misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 1 sene olmadı şarj edilmişti. Akü bittiğinde göstergesi de yeşil yanıyordu. Ama akücünün demesine göre plakalar kopmuş hasar görmüştü. Kalite yok artık.
Akü şans işidir.
black decker ın aletlerini alabilirsiniz .
-
1.33 Yaris
44 amper varta yerine,
54 amper inci MAXİMA gorilla aldım,
1800 lira,
( 100 lira da bankkart puan verdi)
Standart sulu aküde İnci, Varta' dan daha mı kalitelidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X