Şimdi Ara

en iyi anti virüs webroot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi kullandığım tüm anti vürüsler içinde en iyi olanı size anlatmak istedim (norton..bitdefender..gdata..kasperky.esednod32..panda..malware..avira..mscafe..avast..microsoft securuty) bunlar genelde en çok kullanılanlar ve ben hepsinin tek tek belirli süreler içerisinde denedim ama hiç biri WEBROOT kadar hızlı güvenilr değildi asla sistemi kasmaz fark dahi etmessiniz çalışırken üstelik boyutu düşük ama koruma mukemmel bazı kaynaklarda 2015 in sonuna doğru en iyi olarak seçilme ihtimalı olabileceği söyleniyor bence bu anti dışında pc nızde farklı bi tane varsa kaldırın ve hemen bunu kurun derim( 6 aylık ücretsiz lisans veriyo sitesinde kayıt formunu doldurduktan sonra ) tavsiyem üzerine kuranlar sonrasında bana tşk. ederler :)

• En iyi antivirüs kullanıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronos35

En iyi antivirüs kullanıcıdır

kesinlikle haklısın ama bazen kullanıcalar da kendilerini bile bile ateşe atarlar ben oyleyim mesela :b ve bu gibi durumlarda kurtarıcım genelde webroot oluyor
  • Benim yardımıma hep Comodo koştu Zaten iyi bir antivürs programı ve yaptığınız yapıcağınız ufak ayarlar ile fazlasıyla iyi hale geliyor. Güvenlik duvarı olsun antivirüsü olsun. Webroot'u 3-4 sene önce kullanıp memnun kalmamıştım şu an nasıldır bilemem tabi
  • Tr.norton.com/norton-security-downloads-trial
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronos35

Benim yardımıma hep Comodo koştu Zaten iyi bir antivürs programı ve yaptığınız yapıcağınız ufak ayarlar ile fazlasıyla iyi hale geliyor. Güvenlik duvarı olsun antivirüsü olsun. Webroot'u 3-4 sene önce kullanıp memnun kalmamıştım şu an nasıldır bilemem tabi

şu anda iyi durumda kendini geliştirdi yani ona ek olarak ta malware yanına kursan dünyanın tüm virüsleri bir araya gelip aynı anda saldırsa yine de feth edemezler o pc yi
  • http://www.360totalsecurity.com/tr/download/tse/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 18 Mart 2015; 22:00:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler sipirmin..en iyi antivirüs hangisidir bilmiyorum tartışılır ancak en kötü özelliklerden biri aşırı özgüvendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

teşekkürler sipirmin..en iyi antivirüs hangisidir bilmiyorum tartışılır ancak en kötü özelliklerden biri aşırı özgüvendir

aşırı özgüven iyidir einstein lar stew jobs lar edison lar türetmiştir
  • Faith Values kullanıcısına yanıt
    selamün aleyküm hocam. ben bu antivirüsü dün yükledim etkinleştirdim. kaspersky ile birlikte kullanıyorum. birkaç kasperin yakalamadığı virüsleri bu yakaladı. gerçekten çok beğendim. sence kaspersky internet security kaldırayım mı ? bilgisayarda önemli dosyalarım var. tek başına yeterli mi ? bilinçli bir kullanıcıyım her önüme gelen yerlere girip yüklemem. bilgisayar işlerinden çok iyi anlarım 5 yıldır bilgisayar bende maşallah hiçbir zaman servise falan götürmedim her şeyinin üstesinden ben geldim. ama bu antiyi herkese öneririm gerçekten beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faith Values

quote:

teşekkürler sipirmin..en iyi antivirüs hangisidir bilmiyorum tartışılır ancak en kötü özelliklerden biri aşırı özgüvendir

Hey massallah yeni bir Einstein geliyo desene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faith Values

quote:

Hey massallah yeni bir Einstein geliyo desene

• quote:

Orijinalden alıntı: eroyin

selamün aleyküm hocam. ben bu antivirüsü dün yükledim etkinleştirdim. kaspersky ile birlikte kullanıyorum. birkaç kasperin yakalamadığı virüsleri bu yakaladı. gerçekten çok beğendim. sence kaspersky internet security kaldırayım mı ? bilgisayarda önemli dosyalarım var. tek başına yeterli mi ? bilinçli bir kullanıcıyım her önüme gelen yerlere girip yüklemem. bilgisayar işlerinden çok iyi anlarım 5 yıldır bilgisayar bende maşallah hiçbir zaman servise falan götürmedim her şeyinin üstesinden ben geldim. ama bu antiyi herkese öneririm gerçekten beğendim.

webroot iyidir bende de aynı şekılde norton un yakalayamadıklarını yakalamıştı bence kasperky kaldır gerek yok derim kasperky bazen sistem kasmaya neden olabiliyor eğer pc donanım özelliğin yüksek ise kullanmaya devam et ayrıca akıllı telefon kullanıyorsan netten webroot un apk sürümünü de indirip kulanabılırsın mobıl içinde koruma sağlar ben hem pc hemde mobılde kullanıyom ve çevremde kimi görsem öneriyom herkes kullandıgında çok memnun kaldıgını söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faith Values -- 19 Mart 2015; 16:12:13 >

sen webroot u tek başına mı kullanıyorsun ? 3 gb ram . 3.20 ghz dual core var. sence ikisi kalsın mı ? kasperi kaldırayım mı ? sen bir yerde webroot u 2 yıl kullandım demişsin. 2 yıl boyunca sadece güvenlik olarak bu programı tek mi kullandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroyin -- 19 Mart 2015; 18:04:02 >
  • quote:

sen webroot u tek başına mı kullanıyorsun ? 3 gb ram . 3.20 ghz dual core var. sence ikisi kalsın mı ? kasperi kaldırayım mı ? sen bir yerde webroot u 2 yıl kullandım demişsin. 2 yıl boyunca sadece güvenlik olarak bu programı tek mi kullandın.

evet 2 yıl boyunca tek olarak kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım kasperky gerekmez artık bence ama şu anda birde yanına malwareyi kurdum mal ware bi net güvenlık duvarı gıbıdır daha çok zerre kadar bi kasma etkisi olmadıgı için yukledim onuda yani kısacası şöyle belirtim ben malware ve webroot un bi arada sağlıyabileceği güvenliği hiçbir anti yazılımın sağlıyabileceğini sanmıyorum ama istersen tekte kullanırsın ben oylesine ekledim sadece seçim senin
    tşk ederim dostum. bir banka antivirüs öneriyor ve kullanmamızı istiyorsa o program mutlaka iyidir ( garanti). aslında forumda garanti bankalı kimse yok mu 3 kullanıcı webroot internet security 1 yıl lisans veriyor ?
  • quote:

tşk ederim dostum. bir banka antivirüs öneriyor ve kullanmamızı istiyorsa o program mutlaka iyidir ( garanti). aslında forumda garanti bankalı kimse yok mu 3 kullanıcı webroot internet security 1 yıl lisans veriyor ?

onun dışında kendi sitesinde form doldurduktan sonra 6 aylık lisans veriyor artı olarak nette dolaşan serial keyleride var
  • Nette dolaşana rastlamadım hiç. Bu arada bu kullandığımız sürüm internet security mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nette dolaşana rastlamadım hiç. Bu arada bu kullandığımız sürüm internet security mi.

benim tam koruma google de ****lar sitesi var onu arat orda temin edebilrsin çok populer ve guvenılır bi sitedir de ama 6 aylık ücretsiz lısans zaten veriyo onu kullanmıyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faith Values -- 20 Mart 2015; 15:52:30 >
  • Webroot tamamen hikaye tarama yapıyor buluyor ama silmiyor.
    Zemana antimalware bunu deneyin emin olun aralarında en iyisi.
    Bir nevi virüstotal gibi çalışan bir sistem ve siz isterseniz çalışıyor istemezseniz çalışmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.