Şimdi Ara

En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee..... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
29.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cray_mx

benim laptopa giren flas bellek sayısını ben sayamadım bütün virüslerde oradan bulaşıyor sizce hangisini kulllanmalıyım :D

Antirun kullanıyorum.Sanada öneririm.
  • Solo antivirüsü kurdum öyle bir hızlı tarıyor ki insan "acaba gerçekten tarama yaptı mı?"diye şüpheleniyor. 3 gb'lık klasörü 5-10 sn'de taradığını söylesem inanır mısınız?
  • Avast varken diğerlerini kurup rahatımı bozamam. Avast'ı ne zaman kurduğumu hatırlamıyorum, çalışıp çalışmadığını çoğu zaman unutuyorum. Bilgisayarda herhangi bir sorun yok. Kafam rahat.
  • en iyisi g data
  • comodo kullanıyorum ben fena sayılmaz.. fekat şole bi problemim var.. chrome kullanıyorum searh başlığı altında indirme sekmesi açıyor altta ne yapsam çıkmaması için birşey yapamadım araştırdım virüs diolar (ki bilgisayarımı yeni almış yeni yüklemiştim chromu) bi türlü çözemedi tabi virüsseeee.. :(
  • bence teknik destek bakımından en iyisi comodo" GeekBuddy" sayesinde adamlar 7/24 saat yardım ediyorlar ve uzaktan pcye bile baglanabiliyorlar.Comodo antivirüsü tavsiye ederim antivirüs bakımından cok iyi ve güvenlik duvar cok saglam Comodo İnternet Security 2012 Pro tavsiyem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

http://img371.imageshack.us/my.php?image=adszzr8.jpg

antivirüs dediğin böyle olur en ufak kasma yok. ramim 1024 galiba ram den kaynaklanıyo :D

SEN YENİSİN GALİBA

hocam NOD32 kullanda gör bakalım kasanpersky kasıyormuymuş kasmıyormuymuş.FARKI GÖR öyle konuş.derin bir OHHH çekeceğine adım gibi eminim.zati NOD32 kasanperskyden daha iyidir.virüsü bilgisayara bulaşmadan engeller.kasanpersky gibi virüsü bilgisayara bulaştırıp sonra aaa virüs buldum demez

ismi üzerinde yaw KASanPERSKY adını bile ööle koymuşlar

Mesajı görünce troll sandım sonra tarihe baktım 9 sene olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

http://img371.imageshack.us/my.php?image=adszzr8.jpg

antivirüs dediğin böyle olur en ufak kasma yok. ramim 1024 galiba ram den kaynaklanıyo :D

SEN YENİSİN GALİBA

hocam NOD32 kullanda gör bakalım kasanpersky kasıyormuymuş kasmıyormuymuş.FARKI GÖR öyle konuş.derin bir OHHH çekeceğine adım gibi eminim.zati NOD32 kasanperskyden daha iyidir.virüsü bilgisayara bulaşmadan engeller.kasanpersky gibi virüsü bilgisayara bulaştırıp sonra aaa virüs buldum demez

ismi üzerinde yaw KASanPERSKY adını bile ööle koymuşlar

Mesajı görünce troll sandım sonra tarihe baktım 9 sene olmuş

aaa!!!! rintintin gelmiş!!!
     En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....

GEÇMİŞE MAZİ DERLER
     En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....

• Herkesin bir iyi dediği yazılım var ve her öneride bulunana bir sorum var cesaret edip bahsettiğiniz yazılımların kripto virüsüne % 100 koruma sağlayabileceğini garanti edebilen kaç kişi var acaba ????

ben kendi önerimi sunuyorum panda antivirüs yazılımları. bireyselde is, gold ,ve global kurumsalda adaptive defense. iddia etmek ile kalmadığım % 100 test edilip onaylanmıştır şuanda sadece kripto değil neredeyse piyasadaki virüslerin % 85 lik kısmını güncelleme almadan dahi engelliyor. temiz kurulum yapılmış bir sisteme kurulduğu andan itibaren % 100 koruma. virüslü içerik gelir ama asla çalışamaz sistemde kurumsalda bu kadar iddialı bir yazılım.
  • Evet 5,9 yıl geçmiş tekrar canlandırayım En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....  En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....  En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee..... .Bu yılda en iyi hangisi.Bu devirde en güvenlisi hangisi veya garanti en güvensizleri hangisi yazabilecek varmı? En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee..... 

• *.exe dosyaya tılkladım.Truva atı diye şüpheniyorum.Fakat Kaspersky virüs yok diyor.Ne yapmamaı önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.