Şimdi Ara

En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
29.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar forumu uzun suredir mesgul eden ve mesgul edecek bir konu: En iyi AntiVirus programi hangisi? Artilari eksileri neler? Bunu sizlere bu yazimda aciklayacim mumkun oldugunca objektif olmaya calistim. Eger bir elestirisi - istegi olan varsa buraya yazabilir yada bana pm atabilir. Ayrica En Iyi spyware programinida incelemeye alacagim ilk firsatta. Tum sonucu ilk mesajda yazmak zaman alacagindan ve benim icin cok zor olacagindan simdilik yalnizca kategorilerin enlerini ve en iyi 3 programi kisaca acikliyorum. Firsat buldukca daha detayli olarak inceleyecegim. Incelenen programlar listesine bakarak aciklamadigim programin ozelliklerini yazmami isterseniz en kisa zamanda ekleyecegim detayli olarak.

Incelenen Programlar: BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee, Norton, AVG, eTrust, Norman.

Kullanim Kolayligi:
    En Kolay: Bitdefender, Kaspersky
    En Zor: Norman, Nod32
    Virus Temizleme:
    En Iyi: Tum Programlar cok iyi ve birbirine yakindi fakat Bitdefender(10/10) ve Kaspersky(10/10) bir adim one ciktilar.
    En Kotu: Norman (10/7)
    Guncelleme:
    En cok: Kaspersky(saat basi) , Bitdefender (2 saatte bir)
    En az: Norton (haftada bir)
    Kurulum Kolayligi:
    Tum programlarin kurulumu basit.
    NOT: Norton Kaldirmada asiri derecede problem cikartiyor.
    Yardim/Destek:
    En Iyi: Bitdefender, Kaspersky, F-Secure
    En Kotu: McAfee
    Tarama Suresi(80 GB):
    En hizli: Kaspersky(8 dk), Bitdefender(20 dk)
    En yavas: McAfee (1 saat)

GENEL:
    1. Bitdefender:
    Kullanim Kolayligi:
    Softwin gercekten cok iyi bir is cikarmis. Kendilerini tebrik etmek lazim. Hos ve kolay bir arayuze sahip. Ayrica kendini otomatik olarak guncelliyor. Bir kere kurduktan sonra sisteminizde bir AV programi oldugunu unutabilirsiniz.
    Virus Temizleme:
    Sistemde bulasmis olan butun virusleri tamamen temizleyen Bitdefender ayrica yanlis bir alarmda vermedi. Buda bir virus programi icin ciddi bir basari.
    Boylece Bitdefender bilgisayariniza verdigi onemi gosterdi ve kendini kanitladi.
    Guncelleme:
    Program otomatik olarak saat basi kendini update edebiliyor. Isterseniz sizde kendiniz bir kontrol yaparak hangi guncellemeleri yapacaginizi
    secebiliyorsunuz. Programin cok sik guncellenmesi buyuk bir arti.
    Kullanim Kolayligi:
    Herkesin kullanabilecegi kadar basit ve hicbir sorun yok.
    Yardim/Destek:
    Telefon destegi veriyorlar ve SSS sayfalari var. Ayrica e-mail ile 6 saat icinde cevap alabiliyorsunuz.

2. Kaspersky:
    Kullanim Kolayligi:
    Kullanici dostu bir arayuze sahip. Buda programi kullanmayi kolaylastiriyor. Bir cok ozellige ragmen boyle iyi bir arayuzu olmasi buyuk bir arti. Ev kullanicilari icin pek fazla ayar yapmaya gerek birakmiyor. Uzman kullanicilar ise istedikleri takdirde kendileri programi ozellestirebiliyor.
    Virus Temizleme:
    Bitdefender gibi sistemdeki butun virusleri - ustelik cok daha kisa bir surede - temizlemeyi basardi. McAfee'nin 80 GB bir harddiski bir saatte taradigi hesaba katilirsa Kaspersky 8 dakika ile bu isi asmis gibi gorunuyor.
    Guncelleme:
    Bu kategoride Bitdefenderi gecen tek program. Saat basi kesinlikle bir update bulunuyor. Sistem guncellestirmeleri otomatik olarak alabiliyor yada isteginiz dogrultusunda kendiniz de alabiliyorsunuz. Bir buyuk arti olarakta baglantinizin kopmasi durumunda kaldigi yerden devam etme ozelligine sahip.
    Yardim/Destek:
    Telefon ve forum destegi veriyorlar - SSS sayfalari var. Ayrica e-mail ile 12 saat icinde cevap alabiliyorsunuz.

3. F-Secure:
    Hakikaten beni en cok sasirtan program oldu. En son bunu kurdum sisteme aslinda bu disarida kalmasin diye. Fakat iyiki kurmusum
    ve boyle guzel bir programdan haberdar olmusum diyorum.

NOT: Katkilarindan dolayi Flyy'a sonsuz tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 13 Ağustos 2006; 18:15:44 >

• sağ ol dostum antivirusume bir kez daha güvendm:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octavarium -- 13 Ağustos 2006; 17:55:09 >
  • boyle bı konu altında toplanmıs hepsı şahane olmus ellerıne saglık asıl ben tesekkur ederım boyle bırsey yaptıgın ıcın

YARDIMCI OLABILDIYSEM NE MUTLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 13 Ağustos 2006; 17:54:44 >
  • Çok güzel bir paylaşım.
    izninle bir önerim olacak istersen modlara söyle yazılım bölümüne taşısınlar yeri orası
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyy

boyle bı konu altında toplanmıs hepsı şahane olmus ellerıne saglık asıl ben tesekkur ederım boyle bırsey yaptıgın ıcın

YARDIMCI OLABILDIYSEM NE MUTLU

rica ederim dostum yardimlarinizla daha da zengislestirecegim konuyu

quote:

Orjinalden alıntı: octavarium

sağ ol dostum antivirusume bir kez daha güvendm:D

rica ederim dostum
    quote:

Çok güzel bir paylaşım.
    izninle bir önerim olacak istersen modlara söyle yazılım bölümüne taşısınlar yeri orası

olur dostum farketmez tskler
    Bitdefender ve Kaspersky aciklamalari eklendi

• Bitdefender
    kurdum makınam coktu yaa boswersenıze
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

Bitdefender

dostum nasi makinan coktu? dunyauzerinde yuzbinlerce kisi kullaniyo belkide bende 50den fazla kisiye kurdum sorun yok. ne oluyor hatayi soyle belki yardimci olabilriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bit defender gerçekten de biraz kasıyo.. Tercihim kaspersky.. Ama o da bildiğim kadarıyla artık betalardan 30 günlük deneme süresi aktivasyon kodu olayını kaldırdı.. :(
  • quote:

Bitdefender

senın makınan zaten normal degılkı actıgın topıklerden oyle anlasılıyo onlarca sorunun var pc'nde..
  • güzel çalışma

kaspersky nin başarısıda ortaya çıkmış
  • hazır konuyu bulmuşken arkadaşlar mesela bitdefener pro 8 le 9 arasında ne fark vardır?
  • bitdefender 9'da tarama sistemi komple degistirilmis daha hizli ve daha etkili. ayrica daha az kasiyor sistemi hic denecek kadar az. daha sayilamayacak bir cok fark var.
  • kaspersky internet security 6
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

kaspersky internet security 6

katılıyorum
  • Bitdefender kullanıyorum 5 aydan fazladır memnunum
  • kaspersy anti virus-personal pro.
    daha iyisini görmedim
  • ben buna pek inanmadım
  • McAfee..

Kullanıyorumm...

Paylaşım için saolll
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

quote:

Bitdefender

dostum nasi makinan coktu? dunyauzerinde yuzbinlerce kisi kullaniyo belkide bende 50den fazla kisiye kurdum sorun yok. ne oluyor hatayi soyle belki yardimci olabilriz.

valla bende anlamadım vırsulerı buldu reset attım acılmadı daha:D

• Test nasıl yapıldı? Kullanılan yöntem nedir?

Programların tarama ayarları nasıldı?

Bu ve benzeri sorulara daha detaylı cevaplar verilirse. Daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Emeğe saygı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.