Şimdi Ara

En Iyi Antivirus Programi! (Inceleme)BitDefender, Kaspersky, F-Secure, PC-Cillin, Nod32, McAfee..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
29.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Bitdefender kullanmani oneririm fakat kaspersky kullanacaksanda ekstra firewall gerek yok.
    2. ayrica 8 dk'da taradi isteyen inanir isteyen inanmaz sacma falanda degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

1. Bitdefender kullanmani oneririm fakat kaspersky kullanacaksanda ekstra firewall gerek yok.
    2. ayrica 8 dk'da taradi isteyen inanir isteyen inanmaz sacma falanda degil.

ok serji bısey demedım

not:msn'yı acsana bısey sorcam !!!
  • tamam msndeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

quote:

Orjinalden alıntı: flyy

quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

kaspersky internet security 6

katılıyorum

benim bir sorum olacak, ben avast kullanıyorum. hiç beğenmedimde. Kaspersky kullanacağım ama artı olarak güvenlik duvarı kullanmaya gerek varmı? galiba ikisinin ayrı görevi var.

Kaspersky Internet Security 6'nın zaten Firewall'ı var. Bu firewall (güvenlik duvarı), Anti-Hacker başta olmak üzere, Anti-Virus (içeriği: dosya / mail / web); Proactive Defense (etkin koruma) (içeriği: Application Activity Analyzer (uygulama etkinlik analizi) / Application Integrity Control (uygulama güvenilirlik kontrolü) / Registry Guard (kayıt anahtarları koruması) / Office Guard (Office koruması)); Anti-Spy (içeriği: Anti-Pishing / Popup Blocker (açılır pencere engelleyicisi) / Anti-Banner (Reklam önleyicisi) / Anti-Dialer); Anti-Spam sistemlerini içeriyor. Bunların hepsi bana bir firewall tadını veriyor Özellikle de Anti-Hacker ve Proactive Defense....

• çok saçma test bi kere ordaki antiviruslerin en hızlısı dünyadaki en hızlı 2. antivirus olan nod32 dir. Aslında gerek proaktif tesbit gerek kullanım kolaylıgı da nod32 dir.Ayrıca teknik destek inanılmaz iyidir çok ilgili insanlar gerek mail de gerek telefonda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_projekt
    çok saçma test bi kere ordaki antiviruslerin en hızlısı dünyadaki en hızlı 2. antivirus olan nod32 dir. Aslında gerek proaktif tesbit gerek kullanım kolaylıgı da nod32 dir.Ayrıca teknik destek inanılmaz iyidir çok ilgili insanlar gerek mail de gerek telefonda.

evet dostum bende tam onudiyodum cok sacma olmus d_projekt gelsede daha iyisini (!) yapsa diye
  • KASPERSKY DEN ŞAŞMAM
  • DEEPFREEZE ya ne vırus derdın war nede baska bıse deepfreezeden sasmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

DEEPFREEZE ya ne vırus derdın war nede baska bıse deepfreezeden sasmam

sistem coktumu gorurum ben seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

• Arkadaşlar biraz emeğe saygı gösterelim,adam uğraşmış ve paylaşıyor,sacma sapan ve saygısızca eleştiriler yerine daha yapıcı şeyler söyleyelim,itirazı olan yapsın böyle bir test şurası yanlış desin,boş yere atıp tutmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em
    Arkadaşlar biraz emeğe saygı gösterelim,adam uğraşmış ve paylaşıyor,sacma sapan ve saygısızca eleştiriler yerine daha yapıcı şeyler söyleyelim,itirazı olan yapsın böyle bir test şurası yanlış desin,boş yere atıp tutmayalım lütfen

dostum duygularima tercuman oldugun icin tskler

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

quote:

Orjinalden alıntı: flyy

quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

kaspersky internet security 6

katılıyorum

benim bir sorum olacak, ben avast kullanıyorum. hiç beğenmedimde. Kaspersky kullanacağım ama artı olarak güvenlik duvarı kullanmaya gerek varmı? galiba ikisinin ayrı görevi var.

Kaspersky Internet Security 6'nın zaten Firewall'ı var. Bu firewall (güvenlik duvarı), Anti-Hacker başta olmak üzere, Anti-Virus (içeriği: dosya / mail / web); Proactive Defense (etkin koruma) (içeriği: Application Activity Analyzer (uygulama etkinlik analizi) / Application Integrity Control (uygulama güvenilirlik kontrolü) / Registry Guard (kayıt anahtarları koruması) / Office Guard (Office koruması)); Anti-Spy (içeriği: Anti-Pishing / Popup Blocker (açılır pencere engelleyicisi) / Anti-Banner (Reklam önleyicisi) / Anti-Dialer); Anti-Spam sistemlerini içeriyor. Bunların hepsi bana bir firewall tadını veriyor Özellikle de Anti-Hacker ve Proactive Defense....

+1

• arkadalar norton antivirüs kendini her ay güncellemiyo her ay genel güncelleme yapılıyor
    dünyadaki bütün büyük virüs test sitelerinde norton 1 numaradır ve hiçbir virüs programı %100 yakalayamaz
    hepsini denediniz benden bi tavsiye kurun avast antivirüsü
    en az 50 tane daha virüs bulur en tutarlı olan nortondur
    hiç sevmediğim halde solüyorum nortonu norton sistem olarak her an ana sistemine bağlidir yani sistem sağlayıcısına ve tekil virüs güncellemelerini upgrade olarak göstermez farkettirmeden yapar sizin bahsettiğiniz virüs programlarıda kötü programlar değil ama en iyisi asla olamazlar
  • quote:

quote:

hahaha onunda caresı war hdd ın ımajını al.coktugu zaman hdd ın ımajını devreye sok ondan sonra deepfreeze kur.kaldıgın yerden devam et ısıne

• antivir personalı tek gecerım
  • quote:

quote:

quote:

hahaha onunda caresı war hdd ın ımajını al.coktugu zaman hdd ın ımajını devreye sok ondan sonra deepfreeze kur.kaldıgın yerden devam et ısıne

+1 bravo kardesım ıyı akıl

• bana göre nod 32 canavar gibi bir virus proramı
  • NOD32 KASPERSKY KARSILASTIRMASI BİLGİNİZ OLSUN

http://forum.donanimhaber.com/m_8803901/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 28 Ağustos 2006; 17:58:55 >
  • norton kullandım daha önce avast kullandım şuan nod 32 kullanıyorum ve nod 32 nin çok iyi olduğunu idda ediyorum gerçekten çok sık güncellerinyor sistemide kasmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.