Şimdi Ara

En iyi antivirüs programı ve eset nod 32 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • size göre en iyi antivirüs programı hangisi? birde ben eset nod 32 kullanıyordum internette gezinirken bilgisayarda birden "eset çekirdekle iletişim kesildi" yazısı geldi. bende o an program ve özelliklerden kaldırmak yerine direk bieset klasörünü sildim. şimde ne program filesteki ne de program data daki eset klaçsürünü silebiliyorum. görev yöneticisindeki işlemlerden de eseti kapatamıyorum. regeditten denedim silmeyi regedittende silinmiyor bi yardım edin kafayı yedim artık

• bi Allahın kulundan bile cevap yok
  • Artyom1453 kullanıcısına yanıt
    Pc ne gore defismekle beraber kasper bit defender oneriyorum
    Google ya av test yazip en ust siteye girerseniz orda siralama war
    İstedginizi alabilirsiniz ordan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu beklenti ve isteğe vede bilgisayarın gücüne göre değişiyor... Parasız birşey ise avira , orta bir şey nod32 biraz daha iyisi norton diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1453

size göre en iyi antivirüs programı hangisi? birde ben eset nod 32 kullanıyordum internette gezinirken bilgisayarda birden "eset çekirdekle iletişim kesildi" yazısı geldi. bende o an program ve özelliklerden kaldırmak yerine direk bieset klasörünü sildim. şimde ne program filesteki ne de program data daki eset klaçsürünü silebiliyorum. görev yöneticisindeki işlemlerden de eseti kapatamıyorum. regeditten denedim silmeyi regedittende silinmiyor bi yardım edin kafayı yedim artık

Acemiliğim sırasında benimde başıma gelmişti o antivirüsü tekrar yükle tam olarak yüklendikten sonra kaldırmayı dene eğer olamazsa formattan başka çare yok diye düşünüyorum ayrıca antivirüs olarak bende oskis gibi sana BitDefenderı önereceğim dünya lideri ve sistemi yormayan 2. firma(son yapılan testlerde 1. ESET olmuş ama güvenlikte çuvallamış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 31 Mart 2015; 20:32:07 >

• sorun çözülmüştür yardımlarınız için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1453

size göre en iyi antivirüs programı hangisi? birde ben eset nod 32 kullanıyordum internette gezinirken bilgisayarda birden "eset çekirdekle iletişim kesildi" yazısı geldi. bende o an program ve özelliklerden kaldırmak yerine direk bieset klasörünü sildim. şimde ne program filesteki ne de program data daki eset klaçsürünü silebiliyorum. görev yöneticisindeki işlemlerden de eseti kapatamıyorum. regeditten denedim silmeyi regedittende silinmiyor bi yardım edin kafayı yedim artık

En iyi antivirüs Avg .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.