Şimdi Ara

En İyi Aromalı Gold Whey Protein Tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün içinde ilk defa Gold Whey protein tozu alacağım. Eminim ki bu bölümde kullanan bolca insan vardır. Aroma olarak neyi tavsiye edersiniz?
    Seçenekler:
    -Kurabiye
    -Muz
    -Çikolata
    -Vanilya
    -Çilek

Bu arada geçenlerde Pınar'ın vanilya aromalı protein sütünü içtim, tadını gayet beğendim. Eğer vanilyalı protein tozu da buna benziyorsa tercihim bu olur şahsen.
    En İyi Aromalı Gold Whey Protein Tozu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çokomastik -- 29 Ekim 2017; 17:33:41 >

• çikolata kullanıyorum çok güzel aşırı derece lezzetli
  • Double rich chocolat olanı kullandım cok bayıyor insanı zorla icmeye baslıyorsun bir süre sonra. şimdi yabancı forumlardan arastırdığım üzere Banana-cream olanı aldım (damak tadı herkesin farklıdır) hem cok kolay iciliyor hemde kutunun yarısı bitti baymıyor. Su ile bereber muzlu milk shake gibi hele süt ile icersen direkt milk shake tadında.
  • Gold whey çikolatalı kullandım süt ile nesquik gibi su ile içersen sırıtmıyor şuanda çilekli kullanıyorum suyla çok iyi değil ama sütlede vaovv diyecek bi tad bulamadım bunun yanı sıra çikolataya göre zor karışıyor topak topak oluyor gibi iyi sallamak lazım yada shakede mikser ile karıştırmak lazım imkan varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.