Şimdi Ara

en iyi bakım ve onarım programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçmiş deneyimlerime dayanarak sizler ile pc bakım ve onarım programlarına dair tercihleri mi bu konu başlığı altında paylaşmak istedim..................................................................................................................................................................................................................................................................................................... bu seçimleri de üç temel ilkeye göre belirledim güvenilirlik performans ve bakım sıralamam ise şöyle................... system mechanic..powersuite....Fix-It Utilities Pro....Auslogics BoostSpeed 6.....ve adwantecsystem care.............. advantec e son sırada yer vermemın sebebi ise performans ve güvenilrilik bakımından bazı sorunlar yaşamamış olmam pc donanım ı iyi değilse kasılmalara eden olabilyor ve ............nadırde olsa bazen sistem hatalarına neden olabiliyor ///////////////// bunlara dair deneyim edinenlerin yazması daha sağlıklı bi tartışma alanı yaratır........................ oyle bi kaç gün herhangi bi tane alıp kullanıp ta bu ıyı diğer hepsi kötü tarzı cehalet abidesi yorumlar olmasın : )

• Ccleaner
    Avg Tune Up
    Revo Uninstaller
  • Ccleaner
    Avg Pc Tune Up

En iyisi bu 2 si bana göre .
  • Beyler Auslogics BoostSpeed 7'mi yoksa Avg Pc Tune Up 'mu önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Beyler Auslogics BoostSpeed 7'mi yoksa Avg Pc Tune Up 'mu önerirsiniz?

tayfun avg genel anlamda uygulamalarında tam olarak başarıyı yakalımış değil anti virüs yazılımlarında da oyle bakım onarım da da oyle diğer belirttiğin daha iyi burda sıralama mevcuthttp://pc-system-utilities-software-review.toptenreviews.com/ system mechanic bi çok dış kaynakta birinci sırada benim kullandığım ise unıblue power suite en pahalı bakım onarım programı kullandıgın andan itibaren hız aracıları sayesinde pperformans farkı hemen anlaşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faith Values -- 11 Nisan 2015; 16:15:20 >

• Faith Values kullanıcısına yanıt
    O zaman gerek yok şimdilik baya yük var pc'de şuan önerin varsa bekliyorum bu konuyada
    http://forum.donanimhaber.com/m_104681320/f_//tm.htm#104681320
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 14:44:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Oto Bakım Ürünleri ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.