Şimdi Ara

okul ve personel servis aracı işi mantıklı mı yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba başlıkta olduğu gibi aklıma takılan bağzı konularla bu iş kolunun sermaya bağlanır bir şey olup olmadığını danışmak isterim..

- Araba seçiminde hangi marka model neden tercih edilmelidir ?
    -İş nasıl bulunur ?
    -İstanbul anadolu, gebze çevresi bulanabilecek iş durumu nasıldır ?
    -Ortalama getirisi kar oranı nedir ?

İşin genel olarak getirisi götürüsünü öğrendikten sonra araç araştırmasına girmek istiyorum. Risk ve fayda durumuna göre sermaya belirleyip tercih yapabilirim.

Aramızda bu işi yapan veya bu hizmeti alan var ise değerli bilgilerinizi rica ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Facebookta bununla alakalı servis şöförü grupları var diye biliyorum. Oraya bakmanı tavsiye ederim.

• enderyum kullanıcısına yanıt
    gruplara göz attım, sadece iş ilanları satılık araç bilgileri mevcut. bilgilendirici bir paylaşım mevcut değil. bilgi sahibi olan varsa desteği ricadır 😂

• kendin çalışırsan olur. şoföre verirsen aracı genelde anasını ağlatıyorlar aracın. araç olarak da eğer sıfır alacaksan citroen jumper al. 2.el alacaksan 2018 ve öncesi için fiat ducato sonrası için de citroen jumper olur. sprinter pahalı. alınmaz. bu sektörde psa grubu çok tutulur. masterin içi dar diye tercih edilmez. ama aslında en iyi araç odur. aracı okul taşıtı olarak satın al.

iş bulma konusuna gelince facebookta ilanları takip edebilirsin. ya da taşımacılar.com diye bir site var. ordan da bakabilirsin.

para kazanma konusunda kazanırsın tabi. ama her işe atlamamak lazım. mümkün olduğunca kısa mesafe yüksek meblağ bulman lazım.

sabah önce personel sonra okul giriş sonra akşam okul çıkış personel çıkış yapıp para kazanan çok arabacı var. istanbulda oturuyorsan şoför kartı alman lazım ibb den. yoksa servisçilik yapamazsın istanbulda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 25 Ocak 2025; 18:0:46 >
  • SISU kullanıcısına yanıt
    geri dönüş için teşekkür ederim, facebook gruplarında gördüğüm ilanlarda model yılı ve özellikle sprinter ile crafter kriterinin olduğunu gördüm. 1m bütçem için 2015 üstü bulabildiğim en temiz crafterı değerlendiriyor olucam. plaka konusunda şuanda ilanlara 550-600 bin civarı paralar yazılıyor, aylık kirası 10-15k olduğunu göz önünde bulundurunca satın almak çok mantıklı gelmiyor. rahatlıkla ulaşabileceğim iş imkanı ne olur, kaç teki bulabilirim ne kadar fatura kesilir ne kadarı cebe kalır sanırım şirketlere gitmeden öğrenmek pek mümkün değil

• nairas N kullanıcısına yanıt

crafter den ziyade sprinteri tercih etmeye bakın. yani crafter ya da sprinter ilanının çok olması seni aldatmasın. psa grubuna da çok iş var. yeter ki master olmasın. normal şartlar da 4 tek yeter. c.tesi pazar tatil olur. dinlenirsin. ha ben çok yüksek fatura kesmek istiyorum diyorsan iş kovalayacaksın. 6 tek ya da 8 tek olabilir. ama evin yolunu zor bulursun diyim sana..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.