50k ya kadar tv önerisi
Merhaba,
Öncelikle TV ve Elektroniğe hiç hakim değilim yaptığım basit araştırmalarla kendime bir yol çizdim :D Teknoloji mağazalarındaki abilerin yardımcı olmak yerine tatlı sert ofansif pazarlamalarına kanmamak için sizden destek rica edeceğim :)
Benim gibi düğün hazırlığı yapan bir arkadaşım için elektronik mağaza gezerken Samsung S90C modelini görüp çok etkilendim. Temmuz başına denk gelen dönemde düğünüme yani ürünü kullanmama 1sene kadar bir vakit olduğu ve tv cihazlarında garantinin fatura ile başlamasından kaynaklı tv alımını ötelemeye karar verdim. Hem fiyatların afaki artışları hem de düğün ihtiyaçlarının kalem kalem hal olmasıyla sıra tvye geldi. 55'S90C o dönem 51-52k civarlarında bütçeme tam uygundu.
Linkte olduğu gibi şuanda sepetteki indirimi ile 70kya geliyor ve bu bütçemi çok yoruyor. Haliyle alternatif aramaya başladım. Bütçeme uygun OLED ararken içime sinen bir model olmadığı için MİNİLED ve QLED modellere yöneldim.
Aklımdaki iki model;
TCL C845 55'
SAMSUNG QN85D 55'
Çıkacağım evde maksimum 4 metre bir izleme mesafesinin olacağını düşünerek 55'inc almak istiyorum. Bütçeyide düşünerek paneli küçük tutarak daha iyi özelliklere erişmek istiyorum.
Genellikle internet tabanlı içerik sağlayıcıları netflix vs, spor içerikleri, iptv ve PS5 kullanımlarımda ürünü kullanacağım. Fiyat performans, uzun bir kullanım ömrü, ses görüntü açısından tatmin ediciliği için bu ürünlerin tarafınızca değerlendirilmesine ve önerilerinize ihtiyacım var. Şuan c845'i almayı düşünen bana bu ürünü önerir misiniz ? veya bu fiyat bandında çok daha performanslı bir ürün öneriniz olabilir mi ?
DİP NOT :
Hala uygun bir OLED arıyorum ama uzun performans ve ömürlü olmaması korkusu kaynaklı benim gibi basit kullanıcılara kendini kanıtlamamış markalara gitmek istemiyorum, bütçeme uygun olduğu için şu ürüne de yorumunu rica edeceğim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 762 (Bu ay: 762)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TV Tavsiyeleri