Merhaba, Öncelikle TV ve Elektroniğe hiç hakim değilim yaptığım basit araştırmalarla kendime bir yol çizdim :D Teknoloji mağazalarındaki abilerin yardımcı olmak yerine tatlı sert ofansif pazarlamalarına kanmamak için sizden destek rica edeceğim :) Benim gibi düğün hazırlığı yapan bir arkadaşım için elektronik mağaza gezerken Samsung S90C modelini görüp çok etkilendim. Temmuz başına denk gelen dönemde düğünüme yani ürünü kullanmama 1sene kadar bir vakit olduğu ve tv cihazlarında garantinin fatura ile başlamasından kaynaklı tv alımını ötelemeye karar verdim. Hem fiyatların afaki artışları hem de düğün ihtiyaçlarının kalem kalem hal olmasıyla sıra tvye geldi. 55'S90C o dönem 51-52k civarlarında bütçeme tam uygundu. ![]() SAMSUNG 55S90C 55 inç 138 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-55s90c-55-inc-1388-ekran-uydu-alicili-smart-4k-ultra-hd-oled-tv-1228574.htmlLinkte olduğu gibi şuanda sepetteki indirimi ile 70kya geliyor ve bu bütçemi çok yoruyor. Haliyle alternatif aramaya başladım. Bütçeme uygun OLED ararken içime sinen bir model olmadığı için MİNİLED ve QLED modellere yöneldim. Aklımdaki iki model; TCL C845 55' ![]() TCL 55C845GTV 55 inç 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Mini LED Google TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-55c845gtv-55-inc-139-ekran-uydu-alicili-4k-mini-led-google-tv-1236213.htmlSAMSUNG QN85D 55' ![]() SAMSUNG 55QN85D 55 inç 138 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Neo QLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-qe55qn85dbtxtk-55-inc-138-ekran-uydu-alicili-smart-4k-neo-qled-tv-1236870.htmlÇıkacağım evde maksimum 4 metre bir izleme mesafesinin olacağını düşünerek 55'inc almak istiyorum. Bütçeyide düşünerek paneli küçük tutarak daha iyi özelliklere erişmek istiyorum. Genellikle internet tabanlı içerik sağlayıcıları netflix vs, spor içerikleri, iptv ve PS5 kullanımlarımda ürünü kullanacağım. Fiyat performans, uzun bir kullanım ömrü, ses görüntü açısından tatmin ediciliği için bu ürünlerin tarafınızca değerlendirilmesine ve önerilerinize ihtiyacım var. Şuan c845'i almayı düşünen bana bu ürünü önerir misiniz ? veya bu fiyat bandında çok daha performanslı bir ürün öneriniz olabilir mi ? DİP NOT : Hala uygun bir OLED arıyorum ama uzun performans ve ömürlü olmaması korkusu kaynaklı benim gibi basit kullanıcılara kendini kanıtlamamış markalara gitmek istemiyorum, bütçeme uygun olduğu için şu ürüne de yorumunu rica edeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nairas -- 31 Ekim 2024; 0:44:15 > |
50k ya kadar tv önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O mesafeden 65 inc bile yetersiz ancak sizin bütce kısıtlı oldugu için minimum 65 inc almaya çalışın 55 işe yaramaz. Televizyonlarda 55-65 inc arasında cok fiyat farkı olmaz fiyat 75 den sonra ciddi artmaya başlar.
65qn85d iyi fiyatlara satıldı 45-50k civarına tekrar düşerse bu alınır.65c855 de 55k civarına alınabiliyor bu da iyi bir seçenek.70 bin seviyesine çıkıp illa oled diyorsanız 65s90c 70 bine satılıyor zaten direkt onu alın.Arcelik dahil tum yerli markaların oledleri ise yaramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsel -- 31 Ekim 2024; 1:11:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 -50 arası c845 sizi üzmez gecen senenin tv si. illa yeni model olsun istiyosanız 60 bine cıkıp c855 almanız lazım. 55 ve 65 '' arasında evet fark var tabiki ama ekran ne kadar küçükse tv de ki hata ayrıntılarını daha az fark ediosunuz. buyudukce coğalıyor ve insan ister istemez üzülüyo yeni tv de bunlar ne diye. cok buyuk bir derdiniz yoksa 55 den devam edin c855 i bi düşünün. samsungda 85D Sizi üzmez . lg de de qned86 bakabilirsiniz
-
Bende bu bütçelerde LG 65" QNED86 bakıyorum. Konuya da up olsun, takipteyim.
-
Tekrar merhaba, kara cuma yaklaşıyor, bu bütçe banında ilgili talepleri karşılayabilecek son model önerilirinizi rica edebilirmiyim ? siz olsanız son 50bin liraranızla hangi televizyonu alırdınız 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tcl 75c755
bilmediğiniz konularda insanları yanıltmayın 65inç 4 metre izleme mesafesi idealdir
75 inç tv ev kullanıcıları için uygun değildir naapacak 75inçi stada mı asacak konser alanına mı asacak ?
55 inçten sonra kaliteyi koruyabilmek için pahalı tvlerden almak gerekiyor
-
Asil sen bilmediğin konularda konusuyorsun. 3 metreden 75 seyrediyorum. 2. Aydan sonra küçük gelmeye başladı. Küçük tv ye verilen para yazik günahtır. Salon için en düşük alınacak tv 65 incdir.
mediamarkt
GRUNDIG 65 GHO 9900 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google TV Smart 4K Ultra HD OLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundig-65-gho-9900-b-65-inc-165-ekran-uydu-alicili-google-tv-smart-4k-ultra-hd-oled-tv-1235189.htmlhocam bu var ama nasıldır bilmiyorum indirme girmiş. 53 ten 42.6 ya düşmüş fiyatı, eğer değerlendirmek isterseniz
-
55 inc ileride gözünüze küçük gelecektir, 75 inclere bakmanızı tavsiye ederim.
Projeksiyon kullananlar aptal oyleyse tek akıllı sensin
beyler fazla uçmayın biriniz 55 inçe koca tvye küçük diyo öbürünüz 75 inç ideal diyo dev gibi ekrana 3 metre mesafe diyo
kendinize gelin 120 bin liralık tv almak lazım sizlere göre biz holding sahibi değiliz
holding sahipleri zaten forumlarda tv tavsiyesi aramaz
-
Samsung da kazıklanmaz ondan cok daha iyi tv ler ureten tcl den alırsanız öyle uçuk fiyatlar ödemezsiniz. Forumun amacı bu zaten en iyi f/p cihazları önermek. Mesrla tcl75c755 f/p açısından güzel bir cihaz
-
Ha sen elindeki 55 inc tv yi satmak için mi habire 55 inc övuyorsun. Mutfağa tv alacak biri talep eder. Endise etmeyjn
ne adamlarsınız ya al 65 inç.
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-satilik-sony-xr-65a80j-oled-tv-1165651723/detay -
hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim ama, boyut konusunda gayet kararlıyım. daha önce 50 -55 inç kullanan biri olarak sadece güncel olarak hem bütçem hem beklentilerim açısından var ise değerli tavsiyelerinizi rica ediyorum. 55 inç 50k bareminde en mutlu edecek marka model sizce hangisidir :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
75c755 55k civarına alınabiliyor normalde daha düsük fiyatta olması lazım distribütörü epey kar koymasına rağmen fiyat fena değil,75 inc ve üstü tvler sadece zenginlerin alabileceği kadar pahalı değil sen 10 yıl öncede kalmıssın 98 inc tvler bile artık uygun fiyatlara satılmaya başlandı.Sende kompleks varsa a-101 den seg marka en ucuzunu al zaten güzel tvlere bakma zengin değilsin sonuçta 10k üstü tv almaya hakkın yok hem fakir hemde 50 binlik sony ikinci el tvlere bakıyor derler adama
Ben 50k butceyle 50-55 inc tv arıyorsam oled bakarım.
Hocam 55 inclik dünyanın en iyi oled televizyonunu alsan 4 metreden o ekranı güzel yapan detayları fark edemezsin yakından bakman gerekecek.O yüzden başta boyut sonra görüntü kalitesi önemli diyorum 50k seviyesine 75c755 hem boyutta hem görüntü kalitesinde üzmez.Buna rağmen illaki 55 inc alacam diyorsan samsung oled bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- grundig 65 gho 9700
- vestel mi beko mu
- tv ekran koruyucu tavsiye
- nanocell mi oled mi
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- en iyi televizyon markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X