Şimdi Ara

50k ya kadar tv önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu konularda teknik bilginiz olmayabilir kızmam ama iddaalı konuşursanız biri çıkar size cvp verir

65 inc sondur daha büyük tv alınmaz gerek yok çünkü

mümkünse sony bravia xr serisi

75 inç ve üzeri tv alıancaksa kalite kaybı olmaması için 120 bin liralık tv alınması lazım en az

holding örneğini o yüzden verdim kaçınız 120 bin ve üstü maaş alıyonuz ? cvp hiçbiriniz

kaç tanenizin aylık net geliri 150 bin lira ?

• nairas N kullanıcısına yanıt
    LG OLED 55B46LA
    SAMSUNG 55QN85D
    LG OLED 55C46LA

Bu ürünlere bakabilirsiniz hocam.
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

Teknik bilgim var kardesim hem kendim 75 inclik televizyonu 3 metre mesafede kullanıyorum hem de tv mesafe işinin matematiksel tekniğini yapan adamlar bizim dedigimiz mesafeleri oneriyorlar senin gibi komplekslerimize gore konusmuyoruz.

https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Butcen kısıtlıysa kalite ya da boyut kaybı yaşayacaksın zaten sen kaliteyi görüp boyutu görmezden geliyorsun ben de ikisi dengeli olmalı diyorum hem kalite hem boyutu üzmeyecek tv öneriyorum.Bütcesi 50 binlik adama 120 binlik tv mi önerdik nerenle okuyorsun.Senin mantığına göre 50k da çok zaten cunku çogunluk o kadar da maaş almıyor o yüzden aşağılık kompleksi olanlar 10 binlik seg marka televizyondan daha pahalı tv önermesin yoksa kendisiyle çelişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsel -- 9 Kasım 2024; 19:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rsel kullanıcısına yanıt

asağılık kompleksinde olan ben değilim sensin kabullenemiyorsun çünkü benim verdiğimn 50 bin tlye en iyi

sony bravia xr den daha iyi örnek veremeyeceğin için

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

55 inc alacaksa oled onerdim nerenle okuyorsun

• dikkatimi çekti philips öneren hiç yok, var mıdır bir nedeni ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    var mıdır model önerisi

• emr0n kullanıcısına yanıt
    satın aldınız mı

Samsung 65QN85D modelini alacağım 1 hafta içerisinde, evdeki beyaz eşyalarda samsung olunca buna karar kıldım hocam.

• emr0n kullanıcısına yanıt

Hocam bugün cihazı samsung bayide deneyimledim. Gerçekten keyifli bir cihaz. Direk bayide tek çekime güzel indirimlerde sağlıyorlar bir bakmanı önerebilirim. Devamında TCL C755 modelini mediamarkta kurcaladım. Sanırım miniled olmasından kaynaklı qn85d ile kıyaslandığında görüntü açısından eksiği yok fazla var gibi duruyordu. Hoş ufak tefek eksiği olsa bile aradaki fiyat farkı sebebiyle göz ardı edilebilecek şeyler olurdu. 55'qn85d modeli 51k küsür 55'c755 modeli 37,5k küsür. son kumarımı kara cuma bekleyerek oynuyorum artar düşer ne olursa alıyorum   

Qn85 ile c745 kiyaslanir. C755 ondan cok ustde bir tv

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    c755i trendyolda 44,4k küsür bir fiyat bulup az önce satın aldım. satıcının trendyol olmasınada güvendim. cihazı nisan gibi kullanmaya başlayacağım. umarım iyi deneyimlerimle editlerim 👏🏻👏🏻👏🏻

Ben de vatan da incelemiştim, hoşuma gitmişti. TCL hiç incelemedim servisten dolayı problem yaşar mıyım yaşamaz mıyım pek güvenemediğim için o markaya pek bakmadım, bir de evdeki diğer beyaz eşyalarda samsung olduğu için set gibi olsun diye düşündüm. Ben beyaz eşyaları aldığım yerden güzel bi taksit imkan sağladığı için muhtemelen orayı tercih edeceğim. Tek çekim problem benim için şu an o yüzden zaten ilk kriterim taksit sayısı idi. Kara cuma diyince benim de bi aklımı çeldin ama muhtemelen beklemem gibi o tarihi, bakalım hayırlısı olsun. Kesin ben alırım, aldıktan sonra indirime girer  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.