ARKADAŞLAR BENDE TİPO VARDI SATTIM .ŞİMDİ YENİ BİR ARABA ALACAGIM 5-6 YIL KULLANICAGIM FAKAT AİLEM BÜYÜDÜ AKLIMDAKİ ARABA ÖZELLİKLERİ 2003-2006 MODEL ARASI KOLTUK KAPASİTESİ 7 KİŞİ OLMALI MOTOR GÜCÜ 1.9 DİZEL MULTİJET DOBLO FAMİLY MODELİNİN 1.9 MULTİJET MOTORU VARMI? ÖZELLİKLERİ KİLİMA,VS,VS OLMALI.DOBLONUN VİP MODELİ GİBİ (BU MODELİ COK BEGENDİM) FİAT DOBLONUN BENİM ARADIGIM BU ÖZELLİKLERİNİN BİR ARADA OLAN BİR MODELİ VARMI? YADA HUSUSİ RUHSATLI 1.9 DOBLO VİP ALSAM, KULTUK EKLETEBİLİRMİYİM VE RUHSATTA İŞLENİRMİ EK KOLTUKLAR? KULLANICI OLARAK SİZ ÖZELLİKLERİNİ BİLİRSİNİZ.SİZİN TAVSİYE EDECEGİNİZ DOBLO MODELİ VARMI? İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.
Öncelikle Doblo seçimi güzel bir seçim. Özellikle 1.9 JTD. 2008 Ekim ayından bu yana 2006 model 1.9 JTD Premio modelini kullanıyorum. Özellikle uzun yolda oğlumun eşyaları ile birlikte çok rahat ediyoruz. Aracı aldığımda 36.000 Km deydi, şimdi 53.000 Km de bu süre içerisinde sadece yağ ve filtre değiştirmek için sanayiye gittim, onun dışında çok şükür uğramadım.
Dobloya binmek ve incelemek nasip olmadı, internetten (sahibinden.com)dan inceledim ihtiyacım olan özellikler dobloda var. Ve acilen satman gerekirse alıcısı olan bir arac modeli. Fort transit connetc, yada fiat doblo aklıma yatıyor. Doblonun avantajı family modelinin 7 kişilik olması. Ve doblonun vip modelinin iç tasarımı,özellikleri cok iyi. 1.9 multijet düşünmemin sebebide formda okudum.1.3 yüklü bir şekilde yola cıkınca motorun cekiş gücü yetersiz geliyormuş sürücüde fazla gaz veriyor araca buda yakıtı fazla yakmasını saglıyor diye yazmiş birkaç kullanıcı.mantıklı geldi bana.zira biz senede 1 kez istanbuldan antalyaya ve istanbuldan orduya.ayda 2-3 kezde kocaelinin karamürsele ilcesine ailecek gidiyoruz. iyi secmek lazım. (reno19,vectra,megan,octavya,bora ve tipo kullandık aldıgımız aracı en az 3yıl kullanırız) tipo cok cektirdi bana onu alacagıma sıfır arac alsaydım borcu bitmişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme