BACK TO THE FUTURE SERİSİ SİNEMA DÜNYASINDA DEVRİM YARATMIŞ VE ŞU AN ÇEKİLEN BİR ÇOK FİLMİN ALT YAPISINI HAZIRLAMIŞTIR: BU ZAMANIN GÖZÜYLE ESKİ FİLMLERE BAKARSAN ELBETTE MANTIK HATALARI GÖRÜRSÜN 1985 YILINDAKİ TEKNOLOJİYİ GÖZÜNÜN ÖNÜNE GETİR.
BACK TO THE FUTURE SERİSİ SİNEMA DÜNYASINDA DEVRİM YARATMIŞ VE ŞU AN ÇEKİLEN BİR ÇOK FİLMİN ALT YAPISINI HAZIRLAMIŞTIR: BU ZAMANIN GÖZÜYLE ESKİ FİLMLERE BAKARSAN ELBETTE MANTIK HATALARI GÖRÜRSÜN 1985 YILINDAKİ TEKNOLOJİYİ GÖZÜNÜN ÖNÜNE GETİR.
Eski filmleri izlerken kullanılan elbiseler, dekorlar, görsel efekler insanı rahatsız ettiğiniz üstünde durdum. Back to the future için böyle bir durum zaten söz konusu değil, filmi izlediğinizde sizi rahatsız eden hiçbir şey olmuyor. Örnek olarak 1985 yılında vizyona girmiş olan 1.bölümün sonunda uçan bir araba görmekteyiz. Bu sahneye ayrıntılı olarak baktığınızda hiç bir hata göremiyorsunuz. Yani araba gerçekten uçuyor sanki. Ayrıca bilimkurgu,drama, romantik, macera, komedi türlerinin güzel bir santezi. Yapımcının Steven Spielberg olmasının da etkisi büyük bence.
IMDB de binlerce bilimkurgu filmi arasında 20.sıradadır. Spiderman 2, x-men2, azınlık raporu, 12 maymun gibi bir çok iddialı bilimkurgu filmini geride bırakmıştır.
chronicles of riddick gayet güzeldi
matrix
dark city yi atlamayalım
alien vs predatorı seyrettim bence gayet güzel olmuş...
Bencede Star Wars
matrix
matrix
total recall da süperdi
BENCE YN İYİ BİLİMKURGU GELECEĞE DÖNÜŞ SERİSİDİR...
KÜÇÜKKEN HİÇ KAÇIRMAZ İZLERDİM, HALA TELEVİZYONDA ÇIKSIN ANINDA NOT EDER İZLERİM
ÇOK GÜZEL YAAA!
mad max
en iyi bilim kurgu piyanist düş kapanı hayvan mezarlığı
star wars ve matrix
Pitch Black
en iyi film herkese göre değiş miyormu ...değişiyor o zaman bi kaç bölüme ayrılabilir bu soru..kültler felsefi olanlar-eğlencelik-bu konunun önde gelenleri gibi..yoksa ilk 10-20-50-100 değişir herkese göre.....donnie darko-matrix gib filmler ilerde Star Wars ve Star Trek -2001 Space Oddsy vb gibi kült olabilirler...ölümcül deney-alien vs predator-terminatör 3-i robot-azınlık raporu vb eğlencelik...t1-beşinci güç-derin karanlık vb ise bu serilerin önde gidenleri yada böyle olabilecekler ....bence tabi.....yalnız belli bi kalitenin üstündekilerin hepsinide izlerim o ayrı...ya bu arada bu dune filmini uzun uğraşlardan sonra bulup 4 cd çünkü izledim 5 ay önce falan..ama pek etkileyici gelmedi bana...