Şimdi Ara

en iyi c sınıfı araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekonomik motor yeni Focus Ecobost
    premium V40

• İşin içine ' EN ' giriyorsa ; BMW 1 , Yeni A3 , Volvo V40 , Mercedes A-B class öne çıkar..

Bundan sonrasıda size kalmış artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

HB olarak Golf 7 (yeni çıkacak olan) Sedan olarak Focus ile Mazda 3 arasında kaldım.

fanatikliğin bu kadarıda pes vallahi :) daha araba çıkmadan sadece ismi golf diye en iyi c sınıfı oldu ya pes valla. önce bi gelsin araba bakalım nasılmış diye ondan sonra bari gösterseydin fanatikliğini

VW logosunu Dacia'ya tak millet sıraya girmezse neyim. Doğuş grubu büyü mü yaptı, şebeke sularına ilaç mı kattı bilmiyorum ama bir terslik var. Babamdan bilirim bu hastalığı.

aslında wolsvagenin yaptığı olay basit. BMW ve mercedesin ismiyle prim yaptı bence. türkiyede bmw mercedes alman arabası olarak baya isim yaptı. ama bunlara parası yetmeyen orta sınıf psikolojik olarak kendisine en yakın bmw mercedes olarak diğer alman olan wolsvagene yöneldi. zaten mercedese bmw ye parası yeten wolsvagene gözünün yan ucuyla bile bakmaz. parası az olanda diğer alman olan wolsvagene bakar.

• En pahalisi hangisiyse odur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi diye bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

Böyle soru olmaz... En iyi araba diye birşey yoktur. İhtiyaca göre iyi araba vardır. Dizel istersen değişir, otomatik istersen değişir, sedan istersen değişir v.s. Neyle neyi kıyaslayıp, nasıl karar vereceğiz?

Doğru cevap.
    Konu da forumda binbeşyüz defa açılmış bir konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En pahalı en iyisidir bizim bakış açımız
  • Konu baştan hatalı açmana gerek yoktu biraz forumu biraz araştırsaydın E sınıfı standartlarındaki Jettanın en iyisi olduğunu görürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

guiletta

Tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

premiumlar dışında demek istediniz herhalde.

focus diyorum.

Aynen düşeş

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Konu baştan hatalı açmana gerek yoktu biraz forumu biraz araştırsaydın E sınıfı standartlarındaki Jettanın en iyisi olduğunu görürdün

Bu da ınce

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Konu baştan hatalı açmana gerek yoktu biraz forumu biraz araştırsaydın E sınıfı standartlarındaki Jettanın en iyisi olduğunu görürdün

arka kapı içlerini unutup e dediniz galiba. f olmasın o?
  • c sekment arabanın lideri audi a3 dür
    neden; bir arabada donanımdan daha çok sağlamlılık ve devamlılık çok önemlii çook
  • bence reno flaş 1.7 benzinli çocukken hayalini kuruyordum
    ne arabaydı be yıl 2012 daha halen piyasada vızır vızır geziyor
    bunca yıl ayakta durmayı başardı
    yeni nesil çoğu arabayada kafa tutuyor
    bence c sınıfın lideri flaş
  • Hepsi. Böyle soruya böyle cevap
  • Golf-A3-1..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

HB olarak Golf 7 (yeni çıkacak olan) Sedan olarak Focus ile Mazda 3 arasında kaldım.

fanatikliğin bu kadarıda pes vallahi :) daha araba çıkmadan sadece ismi golf diye en iyi c sınıfı oldu ya pes valla. önce bi gelsin araba bakalım nasılmış diye ondan sonra bari gösterseydin fanatikliğini

Bu yazımdan benim fanatik olduğumu çıkardıysanız size tek diyeceğim atıp tutmayın. Yalandan konuşmuş olmak için yazmayın sonuçta fikir bu ister beğen ister beğenme ama tanımadığın birini yanlış ithamda bulunamazsın. Bu arada profilim açık istediğin gibi bak önceki yorumlarıma vs. Fanatik olmadığımı görürsün.

• 3.20 nin adi corolla nin tadi..

• kavgaya gel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.