Şimdi Ara

en iyi c sınıfı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi c sınıfı araç yorumlarınızı bekliyorum...

• jetta diyorum
  • passaparola
  • BMW 1
  • premiumlar dışında demek istediniz herhalde.

focus diyorum.
  • jetta
  • HB olarak Golf 7 (yeni çıkacak olan) Sedan olarak Focus ile Mazda 3 arasında kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guiletta
  • Sedan Civic
    HB Golf
    ST Megane
    Coupe V40
    Cabrio 308
  • golf 7
    civic hb (dizeli gelirse)
    lancer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmosferik 8000rpm -- 6 Ekim 2012; 23:00:41 >
  • Tabiki v40
  • Bence şimdi 1 serisi,ama V40 gelince çarşı karışır hemşerim.
  • Sedan cıvıc
    Hb golf
    Statıon astra(tasarımı hoş oldugundan öyle dedım statıonlar bana pek hıtap etmez.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw 1.18 ardından mercedes A ondan sonrada Audi a3 en sonundada Yeni c4
  • Böyle saçma konular açarak kardeşi kardeşe kırdırmayın konu ilerledikçe preminyum markanın fanları sert tepkimelere girebiliyorlar.
  • secenek cok, beklentılere ve butceye gore degısır.
    Iyı arac ama kıme gore ,neye göre
  • Böyle soru olmaz... En iyi araba diye birşey yoktur. İhtiyaca göre iyi araba vardır. Dizel istersen değişir, otomatik istersen değişir, sedan istersen değişir v.s. Neyle neyi kıyaslayıp, nasıl karar vereceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

HB olarak Golf 7 (yeni çıkacak olan) Sedan olarak Focus ile Mazda 3 arasında kaldım.

fanatikliğin bu kadarıda pes vallahi :) daha araba çıkmadan sadece ismi golf diye en iyi c sınıfı oldu ya pes valla. önce bi gelsin araba bakalım nasılmış diye ondan sonra bari gösterseydin fanatikliğini
  • bmw 1 serisi daha sonra golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

HB olarak Golf 7 (yeni çıkacak olan) Sedan olarak Focus ile Mazda 3 arasında kaldım.

fanatikliğin bu kadarıda pes vallahi :) daha araba çıkmadan sadece ismi golf diye en iyi c sınıfı oldu ya pes valla. önce bi gelsin araba bakalım nasılmış diye ondan sonra bari gösterseydin fanatikliğini

VW logosunu Dacia'ya tak millet sıraya girmezse neyim. Doğuş grubu büyü mü yaptı, şebeke sularına ilaç mı kattı bilmiyorum ama bir terslik var. Babamdan bilirim bu hastalığı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.