Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
568.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B3htin

Dalından ıhlamır.

Ihlamur bir çay markası mıdır? Hadi onu geçtim, bir çay türü müdür?
  • Yaklaşık bir senedir Cihan Tea kullanıyorum arap kaçak çayıylada karıştırıyorum çok güzel oluyor. En iyi çay markası hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfo -- 12 Temmuz 2014; 10:00:07 >
  • Lipton poşet demlik.
  • Çayla kafayı bulmak için
    Önce bakır bir semaver ama asla kömür atmayın çayı acıtır sadece odunla
    Su kaynadıktan sonra demliği su ile doldurup çayı üstüne atın (çayın üstüne asla kaynar suyu dökmeyin bozar)
    Çayımızın markası hemşin çayı
    20 dakika kadar demlensin tomurcuk filan atmayın
    Afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balküpü çay+lipton+çaykur tomurcuk karışımını demliğe doldurulmuş suyun üstüne 2,5 tam dolu kaşık atın damarlarınızda keyfi hissedeceksiniz sadece damakta değil
  • Poşet çaylar sadece bana mı zehir gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En cüzel çay doğuş çay :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaykur Tiryaki Kırmızı Paketten başkasını içmem
  • Caykur cay

Liptonmu dogus caymis hikaye hepsinin tadini biliyorum

• Hikaye filan değil. Farklı markaların güzel çayları var. En son Ofçay'ın Hazine'sini denedim. Gayet de beğendim.
  •  En iyi çay markası hangisi?
  • merhaba arkadaşlar
    yabancı çayları kesinlikle tavsiye etmiyorum ekteki belgesel alman kanalında yayınlandı
    ve çay bahçelerini nasıl ilaçladıklarını daha doğrusu nasıl zehirlediklerini görebilirsiniz.
    Maalesef bunu tanıdığınız avrupanın en tanınmış markalarıda dahil ve kullanılan
    zehirler avrupada çoktan yasak. afrika kökenli çaylardan uzak durun bence.

http://www.youtube.com/watch?v=W_YKyPkuLW0
  • quote:

Orijinalden alıntı: joschantalya

merhaba arkadaşlar
    yabancı çayları kesinlikle tavsiye etmiyorum ekteki belgesel alman kanalında yayınlandı
    ve çay bahçelerini nasıl ilaçladıklarını daha doğrusu nasıl zehirlediklerini görebilirsiniz.
    Maalesef bunu tanıdığınız avrupanın en tanınmış markalarıda dahil ve kullanılan
    zehirler avrupada çoktan yasak. afrika kökenli çaylardan uzak durun bence.

http://www.youtube.com/watch?v=W_YKyPkuLW0

Güzel birşeye benziyor lakin en azından ingilizce altyazı olaymış...

• n11 den toplu 1 yıllık çayımı alacağım şunu al pişman olmazsın diyen alıntılasın

en son doğuş karadeniz + çaykur tomurcuk denmiş böylemi yapalım??
  •  En iyi çay markası hangisi?

En iyi çay markası hangisi?

İkisini harmanlayın için. Benzersiz tad ve kokunun keyfini çıkarın.
  • Geçenler de tesadüfen deneyeyim fiyatta uygun diye, Migros tan "Migros Filiz Çay " aldım. Evde biraz seylan çayı da vardı.%10-15 oranında karıştırdım. İnanın kırmızı renk ve aradığım buruk tadı aldım.Migros hangi firmaya ürettiriyor bilmiyorum ama ( paketi boşaltıp attım) gerçekten bir çay tiryakisi olarak denemenizi tavsiye ederim.Bu arada suyunuzu mutlaka doğal kaynak suyu kullanın.
  • Ben azeri türküyüm, cidden türk çayı içemiyoruz tadı acı ve kokusu güzel değil, azeri çayı iran çayı, hindistan çaylarını içiyoruz, sizin tabirinizle kaçak çay diyorlar, ahmed tea vs bunlarda çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı

çay içmeyi sevmiom.

=D
  • Karalidir karali odur cayın kırali

• Bugüne kadar hep çaykur içtim, lipton, seylan çayı bim'in berk çayını denedim ama hiçbirisi çaykur kadar güzel değiller

çaykur sarı kutu rize turist çayı ve siyah kutu altınbaş çayı gördüğüm kadarı ile çaykur'un en berrak çayları olmasına karşın bir türlü lezzet alamadığım sırf kaynamış su içiyormuşum gibi hissettiğim bir türlü tat alamadığım çaylardır

çaykur çayçiçeği en koyu deme sahip ve çaykurun tadı en buruk ve keskin çayıdır hatta tadı acı bir çaydır diyebilirim, tek başına başka çayla harmanlamadan içmek bir süre sonra zor gelir ama asla kötü değildir, çayçiçeğini altınbaş ve rize turist ile harmanlayarak burukluğu biraz daha azalmış şekilde daha kolay şekilde tükettim

çaykur filiz, çayçiçeğinden sonra tadı en buruk olan ikinci çaydır ama çayçiçeğine göre daha lezzetli içimi kolaydır

tiryaki çayı ise en çok beğendiğim lezzete sahip orta sertlikte lezzetli bir çaydır, markette çay reyonundaki çayları görüpte hangisi almalıyım diye kararsız kalanlar düşünmeden tiryaki alabilir hayal kırıklığı yaratmayacak orta sertlikte kendine özgü tadı olan bir çaydır

kamelya çayı ise çaykur tiryakinin daha hafif ve yumuşak versiyonu gibidir

tirebolu çayı lezzet olarak kendine özgü tadıyla çaykurun en lezzetli çayı diyebilirim ama yoğun deme sahip olduğu için sürekli hergün içilebilecek bir çay değil tadı yabancı çayları andırıyor gibi, haftada bir iki kez ve misafir geldiğinde demlenebilir, yoğun deme sahip olmasına karşı çayçiçeği kadar buruk değildir acımsı tat hissetmezsiniz

çaykur lezzet sıralaması bana göre: tirebolu çayı > tiryaki çayı > filiz çay > kamelya çayı > çay çiçeği > altınbaş çayı ve rize turist çayıdır , favorilerim ise tiryaki ve tireboludur

Doğuştan şimdilik siyah pakette olan karadeniz filizini içtim, ilk içtiğimde tadı çaykurun çaylarına göre pek bir yavan geldi , ancak şunu farkettim ikinci demlemede porselen demliğe çaykurda ki gibi 2 kaşık değil 3 kaşık atınca lezzetini ancak verdi ve çaykurun filizinden bir adım daha önde aroması içimi daha kolay, üstelik bardakta çaykurun altınbaş ve rize turist çayı hariç diğer çaylarından daha berrak durmakta..

Bulursam doğuş export ve çaykur organik hemşin çayını da alıp deneyeceğim, onlardan sonra sıra ofçaya gelecek..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.