Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
569.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerden aldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

Ailemle bi çayda karar kılamadık sürekli değiştiriyoruz Bim Berk çay ,Doğadan Altın Filiz ,Doğuş Bergamot(belki severler dedim bir yudum aldılar yarım kilo çayı akrabaya verdiler) . Yarın Çaykur Altınbaş alıcam varsa küçük paketli 42 Tirebolu da alıcam oda olmazsa paraya kıyıp kaçak çay sektörüne giriş yaparız Seylan çayıyla devam ederiz ne çok çeşit var ya karar kılana kadar maaşı çaya yatıracaz
    Çernobil'den sonra hiçbir çayın gerçek tadı kalmadı. Seylan diye bilinen kaçak çayın da iyisi makbul ve demlemesini bilmek lazım. Dışarıda yaptıkları gibi esans ve katkı aroması olmadan hiçbir marka ev çayından tat alamıyorum uzun zamandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lazika mükemmel arkadaşlar hem bergamot aromalı hemde normal siyah çay aldım çok memnunum.  En iyi çay markası hangisi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doctorfo kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım vakti zamanında lakin bence o fiyatı hak etmiyor ..

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Siz hangi çayı kullanıyorsunuz? Bundan daha iyi ve ucuzu var mı?

• doctorfo kullanıcısına yanıt
    Yenigün rize gold çayı kesinlikle denemelisin :)..

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Yenigün rize gold çayı kesinlikle denemelisin :)..
    Başkan mevlana çayı nerden aldıgını sordum cevap yazmadın şimdide yenigün rize gold çayı övüyorsun sende kararsızsın sanırım :)
  • Ben seylan çayı dışında yerli çay seviyorsun diye bu markayı önerdim ben arkadaşımdan aldım almanyadan sürekli temin ediyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 18 Ağustos 2019; 13:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorfo

Lazika mükemmel arkadaşlar hem bergamot aromalı hemde normal siyah çay aldım çok memnunum.
    400 gram çaya 30 tl verilmez ki adamların satış politikasına bak 400 gr 500 bile degil
  • Son 3-4 Aydır aldığım çayların yarısının toz olması ve içilemeyecek halde acı ve kötü tatlara sahip olmasından dolayı bende yeni çay arayışlarına girdim çünkü normal piyasadaki o beğenerek içtiğimiz çayların çoğu kötü duruma gelmiş.

Acaba Altınbaş aynı duruyor mu diye Altınbaşı denedim eski tadını bulamadım oda bozulmuş toz oranı ciddi şekilde artmış diğerleri gibi kalitesi düşmüş.

Çaykur Altınbaş Puanlamam

Tad:5/10

Koku:4/10

İçim:Çok fazla buruk ve sert

Tozluluk:Orta

İçmek için tercih edermiyim kesinlikle hayır bu çayı kullanan cafelere bile gitmem kalite o derece düşmüş ve çay acılaşmış eski lezzetinden eser yok.

Lazikayı Çok övdüklerini gördüm 2 Paket sipariş verdim Bergamotlusu ve normalini bakalım denildiği kadar iyi mi 1-2 Güne elimde olur.
  • Piyasadaki çayların çoğu toz ve çöpken Kaliteli Çay içmek isteyen verir 30 Tl değil 40 Tl bile verir.
  • Tamam da şu fani dünyada bir çay zevkimiz kaldı daha başka ne yapabiliriz ki? Ben buldum, Çayı da kendimiz üreteceğiz çare bu gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Calypso-

Piyasadaki çayların çoğu toz ve çöpken Kaliteli Çay içmek isteyen verir 30 Tl değil 40 Tl bile verir.
    Kesinlikle verilirde şark kurnazligina kiziyorum 400 gr nedir yap 500 gr 1 kg tamam diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Kesinlikle verilirde şark kurnazligina kiziyorum 400 gr nedir yap 500 gr 1 kg tamam diyim.

Alıntıları Göster
    Şark kurnazlığı ile alakası olduğunu düşünmüyorum pahalı yabancı çayların gramajlarıda böyle oluyor 200 Gram 400 Gram gibi
  • 42 no lu Tirebolu çayı
  • 42 no lu Tirebolu çayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour41

42 no lu Tirebolu çayı
    Rize cay sepetinden getirttim tirebolu 42 ozelligi yok alalede bir çay ahmettea çok merak ediyorum hakikisini nerden buluruz bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Rize cay sepetinden getirttim tirebolu 42 ozelligi yok alalede bir çay ahmettea çok merak ediyorum hakikisini nerden buluruz bilemiyorum

Alıntıları Göster
    Migros ve Macro Centerda bulunuyor.Migrosta bulamazssanız Macro Centerda kesin bulursunuz.42 Tirebolu Çöp ve toz çay hiçbir özelligi yok katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Calypso-

Migros ve Macro Centerda bulunuyor.Migrosta bulamazssanız Macro Centerda kesin bulursunuz.42 Tirebolu Çöp ve toz çay hiçbir özelligi yok katılıyorum.

Alıntıları Göster
    Lazika denediginde yorumlarini merak ediyorum.

• Lazika Çayları Geldi Normal Bergamot içermeyen paketi demledim hafif bir burukluk var hoş bir burukluk insanın agzını mahveden cinsten değil.Lezzet olarak Acılık hiç yok hafif bir çay demi çok yoğun değil kızılımsı hoş bir görüntüsü var.Toz neredeyse hiç yok diyebilirim.

Tad: 7.5/10

Koku: 7/10

İçim: Hafif Buruk ve Tatlı

Tozluluk: Neredeyse hiç yok denilebilecek kadar az temiz bir bardak sunuyor.

İçmek için tercih edeceğim çaylardan birisi seri üretim market çaylarından farklı olduğunu belli ediyor.Hafif buruk ve orta demli çay sevenler lazikayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirler.Bergamotlusunuda deneyince onun hakkında görüşlerimide aktarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Calypso- -- 22 Ağustos 2019; 23:12:45 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.