Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
569.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hediyelik 5 kg Çuval Çay
    https://www.gercekrizecayi.com/hediyelik-5-kg-mayis-cayi-cuval

Gerçek Rize Çayı - Rize Çay
    Hürçay 5 kg Çuval Altın Çay
    https://www.gercekrizecayi.com/hurcay-cuval-ambalajli-5-kg-1.-kalite-cay

bahsi geçen dökme mayıs çayı bunlarmıdır
    @ardafikret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 5 Haziran 2020; 10:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    rizecaysepeti.com
    Özgür Kuşlu 500 gr
    https://rizecaysepeti.com/ozgur-cay/ozgur-kuslu-cay

bu çay.
    rizecaysepeti.com
    Özel Mayıs Çayı 1000 gr
    https://rizecaysepeti.com/dokme-cay/ozel-mayis-cayi

Bu çay benim tavsiye ettiğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ofçay hazine yi bir kaç demdir içiyorum, beta tea taç yapraktan iyi bir çay değil, galaiba ben de beta tea taç yaprakçı oldum bir kilo siparişini verdim
  • Arkadaşlar Çaykur Nadidem Misafir Çayı aldım. Fakat her ne kadar güzel olsa ben şunu anladım seylan çayları benim tercihim olacak gibi. El-Ruha, Mahmood Tea, Ahmad Tea bunların içinden hangisini önerirsiniz? Nereden garantili alabilirim?
  • Cemuska C kullanıcısına yanıt
    El ruha çayı n11 dedeoğlu gıdadan al ama kendi sitesi herzaman daha uygun oluyor bilgin olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 1 Temmuz 2020; 7:58:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana en iyi çay markasını söyleyin arkadaş. kaç tane çay denedim yok hepsi berbat.

şöyle hakiki rize çayı hangisidir? çay içtiğimizi anlayalım.

parası falan önemli değil. çay tiryakilerine çağrımdır bu.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Çıldırttınız bizi modunda bi mesaj olmuş :) aynı soruyu ben de soruyorum. 😂

• Denemedigim çay kalmadı hepsi birbirinden berbat. Eskiden eminönü tahtakaleden yukarı çıkarken bir pazar vardı kaçak çay viski falan satılırdı en güzel çayları ordan aldık yıllar önce kapandı. İyi çayları yurtdışına gönderip kötü çayları bize kakalıyan çaykur ben ne diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Çıldırttınız bizi modunda bi mesaj olmuş :) aynı soruyu ben de soruyorum. 😂
    valla hocam başka konuda 1-2 arkadaş cevaplamış

biri beta taç yaprak önermiş

diğeri de karali organik çay önerdi.

bakalım bu ikisini deneyeceğim şimdi de. şöyle koyu, tadı damağında bırakan çay arıyorum
    Dene hocam ben de çay bitince beta denicem. Editlersen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

valla hocam başka konuda 1-2 arkadaş cevaplamış

biri beta taç yaprak önermiş

diğeri de karali organik çay önerdi.

bakalım bu ikisini deneyeceğim şimdi de. şöyle koyu, tadı damağında bırakan çay arıyorum

Alıntıları Göster
    Beta tea iyi çay ama asla koyu demli bir çay degil yumuşak içimli çay kötünün iyisi şuan kullandıgım altınbaş.

• Ahmad tea kullanıyorum memnunum.

Ahmad Tea Extra Specıal 500 gr(kokulu) Kokusuz isteyen Ahmad Tea Ceylon Plus alabilir.

3-4 kişi için 2 tatlı kaşığı bundan yanına 2-3 lipton demlik poşet çay ile ideal karışım ve tat oluşuyor.

Çay pahalı fakat dem oranı çok yüksek. Bunun 2 tatlı kaşığı yerli çayın 2-3 çorba kşığına denk diyebilirim.
    A101 de 30 tl şuan. Aldım denedim ve beğenmedim. Rengi falan çıkıyor ama tadını ve lezzetini beğenmedim. Ayrıca çabuk acıma yapıyor.
    Beta taç yaprak aldım ve beğenmedim. Lezzet fazla yok bence. Benim gibi sen de arayıştasın. Yani lezzet arıyorsan bunda bulamazsın bana göre. Ben mesela hem tatlı hem de acı tadı bir arada bulabileceğim bir lezzetli çay arayışındayım. Tıpkı erikde incaz gibi, mürdüm gibi. Bu arada mürdüm eriğini 3 yıl önce tesadüfen pazardan almıştım. O günden sonra hiç bulamıyorum. Koyu sarı zarı vardı fakat içi çala kırmızıydı. Kanlı portakal gibi. Lezzet işte bu demiştim. Çaykur filiz çayı içiyorum şu anda Kötünün iyisi diyebilirim. Ama toz oranları çok fazla bu çaykurlarda.
  • Selamlar,

Marketlerde satılan çaylardan f/p olarak hangisini tavsiye edersiniz? 1. ve 2. kalite çaylar oluyormuş her markanın. Ben Çaykur ya da Doğuş indirimde olanında alıp geçiyordum ama son yıllarda farkettim ki eskiye nazaran daha çok çay atıyorum demliğe istediğim demi almak için. Haliyle çay da daha çabuk bitiyor.
    Mesela Çaykur Altınbaş fiyatını hakediyor mu? Diğer çayların nerdeyse iki katı fiyatı var.

Saygılarımla,
  • Çaykur Tiryaki nasıldır arkadaşlar ? 2 Kg aldım.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Güzel reis. Eskiden daha iyiydi tabi ama tiryaki aromalar hoşuma gidiyor

• Giresun Armelit Çay deneyebilirsiniz. Taze çay zamanı fabrika açıldığında alır dinlendirir ve içerim. Lezzetine doyum olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Giresun Armelit Çay deneyebilirsiniz. Taze çay zamanı fabrika açıldığında alır dinlendirir ve içerim. Lezzetine doyum olmaz.
    Nerden satın alıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.