Şimdi Ara

En iyi dahili ses kartlı anakart (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende 4 senedir msi kullanıyorum oldukçada memnunum o yüzden tercihim msi dan yana oldu diyebilirim.Asus iyi güzelde müşteri hizmetlerinden bir çok insan muzdarip.
    Kulaklık olarak 60mm sürücülerinden ötürü asus cerberus kullanıyorum yazın çok terletmesi dışında oldukça iyi bir sese sahip.Daha önceki denemelerimde hem logitech hem termaltake kulaklıklarda daha küçük sürücüler yüzünden ses bana yetersiz ve baslar çok zayıf gelmişti o yüzden yıllarca akg kulakiçi kulaklık kullanmıştım.Kulaklık arıyanlara tavsiyemdir tabi yazın klimalı bir ortamda kullanacaksanız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 24 Aralık 2015; 17:33:54 >
  • msi 970 gaming parazit var bence kulaklık ta dahil tüm ses bileşenlerine gidiyor bu ses.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z170 gaming g1 2000 tl bunun yerine 150 tl ye harici ses kartı alabilirsin hocam .
  • Amazondan Sound Blaster Z al neden dahili istiyorsun ?
  • Daha önceki tecrübelerimde sonradan aldığım ses kartlarının çoğunda parazit sorunları ile uğraştım.Bu yüzden hep usb üzerinden harici ses kartı kullandım.Mesela şu an msi anakartımda usb den bağlı cretive sound blater kullanıyorum onda bile ufak parazitler oluyor.Yani bu yüzden harici ses kartlarına pek güvenim yok :)
    Nihai kararımı vermiştim fakat son anda GA-Z170X-Gaming 7 anakartı düşünmeye başladım yorumlar iyi ve ses kalitesi baya bir övülmüşhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5481#ov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 29 Aralık 2015; 12:49:23 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    viii extreme daha iyi g1 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaymekHoldem

ALC 1150 var 300 TL'lik anakartlarda bulunan.

http://www.bjorn3d.com/2015/11/asus-z170-rog-maximus-viii-extreme-review-asus-drops-bomb/2/
  • quote:

G1 ve viii extreme fiyat olarak ciddi pahalı keşke olsa ama o kadarda değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

quote:

G1 ve viii extreme fiyat olarak ciddi pahalı keşke olsa ama o kadarda değil :)

Aslında 2side aynı fiyat. 5-10 dolar liraya çevirilirken böyle uçuk bi fark oluyor. newegg.com'dan aldım viii extreme anakartını :) g1 ile aynı paraydı. yani aldanmayın türkiye'den birşey alınmaz :) vi extreme alırkende böyleydi... oc panel ile 400 dolar idi şuan 225 dolar.
    ayrıca imzamdaki sistemin %90'ı yurtdışından
  • TaymekHoldem kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından almak her halukarda daha hesaplı fakat teknoloji işi malum birazda şans işi olmaz olmaz anakartta bozuk bir kısım olur ondan sonra burda servisini bul yaptır ettir bir sürü dert.
    O yüzden tüm parçaları mümkünse aynı yerden alıp bir sorun çıktığında anında değişim bile yaptırabilirim.Ki ben bu zamana kadar bilinen bir mağazadan yaptığım birçok alışverişte şartsız şurtsuz değişim yaptırdım veyahut sonra aynı mağazada kullanmak üzere paraya çevirdim.Malesef pahalı alıyoruz ama muhattap bulabiliyoruz.
    Ayriyetten örnek olarak ben geçen sene asus rog swift monitör almıştım.Malum bir çok mağazada 3000 tl nin üzerindeyken ben yine yurtiçinden bir internet mağazasından 2500 tl ye satın almıştım.Yani arayınca bizdede ucuza bulmak mümkün(avrupa fiyatları bandında değil tabikide :) )
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Aynı kart bende de var. Ses temiz ve net olsa da yeterince güçlü çıkmıyor. Kulaklığı besleyemiyor harici kartlar gibi. Ama özellikle son bir yılda Gigabyte GA-970-Gaming gibi orta seviye ankartlarda da snr oranı yüksek kaliteli ses çözümleri kullanılmaya başlandı.
    Mini-itx anakartlarda bile bunlar görülebiliyor.
  • Hepsi aynı.. Realtek chipi koy uyduruk bir yazılım at tamam. O kadar param olsa harici ses kartlarına bakardım.

• fierro35 F kullanıcısına yanıt
    799$dan almıştım Asus rog swifti... gümrükten geçirmekte sorun yok :) kargosuna 138dolar verdim sadece :) daha ucuza geldi.
    özel üretim kulaklık ... 3-4 parça 80-150$ arası ürün dışında hepsini gümrük sorunu olmadan getirttim.
    hatta şöyle birşey söyleyim.. titan x viii extreme i7 6700k 32 gb ddr4 ram türkiyedeki fiyatlarından 3/1 fiyatına aldım :D newegg.com'da 2 tane kuponumda duruyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaymekHoldem -- 30 Aralık 2015; 23:02:14 >
  • quote:

Daha önceki tecrübelerimde sonradan aldığım ses kartlarının çoğunda parazit sorunları ile uğraştım.Bu yüzden hep usb üzerinden harici ses kartı kullandım.Mesela şu an msi anakartımda usb den bağlı cretive sound blater kullanıyorum onda bile ufak parazitler oluyor.Yani bu yüzden harici ses kartlarına pek güvenim yok :)
    Nihai kararımı vermiştim fakat son anda GA-Z170X-Gaming 7 anakartı düşünmeye başladım yorumlar iyi ve ses kalitesi baya bir övülmüşhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5481#ov

Hocam üst düzey harici kartlari denediniz mi? Mesela sb zxr ? Ilk defa duydum parazit sorununu bende yakinda harici ses karti almayi dusunuyordum bilgilendirirseniz sevnirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Daha önceki tecrübelerimde sonradan aldığım ses kartlarının çoğunda parazit sorunları ile uğraştım.Bu yüzden hep usb üzerinden harici ses kartı kullandım.Mesela şu an msi anakartımda usb den bağlı cretive sound blater kullanıyorum onda bile ufak parazitler oluyor.Yani bu yüzden harici ses kartlarına pek güvenim yok :)

Hocam üst düzey harici kartlari denediniz mi? Mesela sb zxr ? Ilk defa duydum parazit sorununu bende yakinda harici ses karti almayi dusunuyordum bilgilendirirseniz sevnirim.

parazit oluyor zxr'da şuan anakartın ses kartını kullanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

parazit oluyor zxr'da şuan anakartın ses kartını kullanıyorum.

Sound blaster x7 satın aldım yarın elimde olur bakalım memnun kalırmıyım

• şu an harici olarak kullandığım ses kartım buhttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-x-fi-surround-51-harici-ses-karti.html#genel-bakis ses kalitesinden memnunum ama çok garip bir durum var cep telefonum ses kartının yakınında olduğunda bariz bir parazit sorunu mevcut onun haricinde bir sorun yok.Yani telefonumu bilgisayar masasının üstüne koyamamaktan başka sorun yok :)
    Başka cep telefonlarıylada denedim hepsinde aynı sorunu yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.