Şimdi Ara

En iyi defrag programı? Auslogics mi IObit mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profosyonel olarak hangi defrag programı kullanıyorsunuz?

Not: Lütfen daha hiç bilgisayarının kasasının içini açmamış olanlar yorum yapmasın konuyu dalgayada vurmayalım

• Piyasadaki bedava defrag programlarının hepsi yapılması gerekeni yapıyor. Ev kullanıcısı için bedava defrag programları yeter de artar bile. Ben Puran defrag programını kullanıyorum. Sistem açılışında defrag özelliğiyle, sistem açıkken birleştirilemeyen öğeleri de birleştirebiliyor. Puran'ı diğer dafrag programlarından ayıran en önemli özellik bu. Sık kullanılan dosyaları da hızlı erişilebilen disk bölgelerine yerleştiriyor. Program şirketler için paralı, ev kullanıcıları için bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galot

Piyasadaki bedava defrag programlarının hepsi yapılması gerekeni yapıyor. Ev kullanıcısı için bedava defrag programları yeter de artar bile. Ben Puran defrag programını kullanıyorum. Sistem açılışında defrag özelliğiyle, sistem açıkken birleştirilemeyen öğeleri de birleştirebiliyor. Puran'ı diğer dafrag programlarından ayıran en önemli özellik bu. Sık kullanılan dosyaları da hızlı erişilebilen disk bölgelerine yerleştiriyor. Program şirketler için paralı, ev kullanıcıları için bedava.

o özelliğin diğerlerinde olmadığını nerden biliyorsun diğerlerinde yokmu?
    otomatik birleştirme diğerlerindede var akıllı birleştirmemi deniyo ne

• quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Piyasadaki bedava defrag programlarının hepsi yapılması gerekeni yapıyor. Ev kullanıcısı için bedava defrag programları yeter de artar bile. Ben Puran defrag programını kullanıyorum. Sistem açılışında defrag özelliğiyle, sistem açıkken birleştirilemeyen öğeleri de birleştirebiliyor. Puran'ı diğer dafrag programlarından ayıran en önemli özellik bu. Sık kullanılan dosyaları da hızlı erişilebilen disk bölgelerine yerleştiriyor. Program şirketler için paralı, ev kullanıcıları için bedava.

o özelliğin diğerlerinde olmadığını nerden biliyorsun diğerlerinde yokmu?
    otomatik birleştirme diğerlerindede var akıllı birleştirmemi deniyo ne

Diğerlerinde boot zamanı defrag özelliği yok. Evet, eniyileme gibi özellikler diğerlerinde de var.

• boot zamanı defrag özelliği ne demek
  • quote:

Boot Time Defragmentation
    Some of the files like MFT, Registry, Pagefile etc cannot be defragmented or are not safe to defrag when Windows is running. This is when Boot Time Defragmentation displays its benefits, defragmenting these files at Windows Boot Time and getting optimal results.

Puran Defrag provides a very powerful Boot Time Defrag that defragments not only the system files but the entire drive, giving you the maximum benefits.

MFT, Registry, Pagefile gibi dosyalar Windows çalışırken birleştirilemiyor ya da birleştirilmesi güvenli değil diyor. Programdan "Boot Time Defrag"a basıyorsun, bilgisayar yeniden başlıyor ve sistemi yüklemeden defrag yapıyor.
    Canın hangi defrag programını kullanmak istiyorsa onu kullan, hepsi de iş görüyor Bu defrag olayı büyütülecek bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galot -- 18 Ekim 2011; 0:47:34 >

• O&O defrag kullanıyorum. "boot zamanı defrag özelliği" onda da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

O&O defrag kullanıyorum. "boot zamanı defrag özelliği" onda da mevcut.

O&O bedava mı peki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Resident

O&O defrag kullanıyorum. "boot zamanı defrag özelliği" onda da mevcut.

O&O bedava mı peki?

Zamanında epey ucuza aldım (9 dolardı sanırım) , şimdilik 29dolar gibi indirimsiz fiyat vermişler.

Düzenleme: Puran 'a baktım,daha önceden duymamıştım. Doğal 64 bit destekliyormuş, bilseydim O&O yu almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 18 Ekim 2011; 1:26:16 >
  • Tune Up'ın içindeki de yeterli gibi görünüyor.
  • smart defrag neyinize yetmiyor.
  • Puran pagefiles'ı birleştirmiyor. En azında bende birleşmedi. Ama yinede fena program değil.
  • teşekkürler puranı denicem bakalım nasıl
  • ıobıt kullanıyorum gayet memnunum
  • Diskeeper son derece başarılı bir program. Güvenle kullanabilirsiniz.
  • Ben kendim auslogic defrag'ı kullanıyorum veya amatör bir kullanıcıysan windows'un kendi defrag programını kullanabilirsin.
  • defrag programlarının hepsi birbirine yakındır. Iobit smart defrag kullanıyorum defrag işi için..
  • arkadaşlar herkesin görüşüdür ama araştırmalarımdan çıkan sonuç PERFECT DİSK bu konuna en iyilerden birtanesi olarak gösteriliyor.
  • O&O Defrag kullanıyorum yıllardır.Memnunum
  • Puran. En iyisi, hem de ücretsiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.