Şimdi Ara

En iyi Dövüş Sporu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
24.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

En iyi Dövüş Sporu

(En Son Oy Tarihi: 18.5.2023)
Giriş
  • En iyi dövüş sporu diye bir şey yoktur gösteri sporu diyorsan taekwondo ama bir çok kişiye tek dövüşmek istiyorum ve savunmamda güzel olsun diyorsan wing-chun wing-tsun karşımdakini teke tekde parçalayıp ağzını burnunu fena kırıyım diyorsan muay-thai tabi bu birazda senin cesaretine bağlı hepsi tehlikeli ama aralarında işlev görmeyen sporlarda var
  • Yakında Muay Thai öğreneceğim, daha sonra yanına Jiu Jitsu alacağım, ya da tam tersi Ankara' da bir türlü Jiu Jitsu kursu bulamadım, bulduysamda bana çok uzak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrugPoint -- 1 Ağustos 2012; 14:56:50 >
  • Türkiyede 1980 lerde kungfu moda
    1985 karate yılları
    1990 taekwondo
    2000 kicboks
    şu an tüm tünya mma stili döğüş sanatlarına kaydı

ülkemize dışarıdan hocalar gelip öğrenci yetiştirmiyorlar, kungfu hocaları bakıyorlarki çocuklar kicboks istiyor, salonlar hemen kicboks çu oluyor, birkaç sene sonra heryer mma salonu dolar, dolmalıda, sonuçta arz talep meselesi.

eğer bir döğüş sanatı biliyorsanız diğerini videodan seyrederek bile öğrenebilirsiniz. karatecilerle aikidocu ile kicboksör ile kungfu ve boksörlerle döğüştüm, güreşçilerle kapıştım yani mma hariç hepsini şahsen tanıyorum. yendiğimde oldu yenildiğimde, milli bir tekvandocu ile kaşılaşana kadar tekvandoya karşı saygısızca konuşurdum, fakat Murat hoca ağzımın payını verdi artık tekvando hakkında atıp tutmuyorum.

şampiyonluk yaşamak para kazanma hayaliniz bu spora bağlı sonuçta yıllarını vereceksin ve sonuçta dövüşme becerisinin kırkbeş yaşında bir işe yarıyacağını düşünüyorsan hayalperest bir çocuksun demektir, insan ileri yaşlarda mersedese binip herkesten saygı görmek sevgi dağıtmak beyaz gömlek giyip kaliteli bir hayat yaşamak ister, o yüzden lüks otellerde tatil yaparız konfor yani.

yaptığınız sporu ileriye dönük düşünün. olimpiyatlarda yer alan spor dalları ileride para eder saygınlık kazandırır. diğerleri gençlik katili ömür çürütücü olaylar.

hele o hacaya secde edilen spor dalları yokmu beni deli ediyor...
    secde etmeek isteyene Namaz tavsiye ederim. kicboks güreş kungfu boks, hocanın önünde eğilmeden yapabileceğiniz sporlar, sonuçta budist değiliz, Müslümanız Elhamdülillah.

çocuklarınızı olimpik olmayan yeni çıkmış daha federasyon bile olamamış spor dallarına göndermeyin.
    sonuçta iyi dövüşmek için kicboks yeter.

En iyi Dövüş Sporu

En iyi Dövüş Sporu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzavav -- 2 Ağustos 2012; 0:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sifusensei

Türkiyede 1980 lerde kungfu moda
    1985 karate yılları
    1990 taekwondo
    2000 kicboks
    şu an tüm tünya mma stili döğüş sanatlarına kaydı

ülkemize dışarıdan hocalar gelip öğrenci yetiştirmiyorlar, kungfu hocaları bakıyorlarki çocuklar kicboks istiyor, salonlar hemen kicboks çu oluyor, birkaç sene sonra heryer mma salonu dolar, dolmalıda, sonuçta arz talep meselesi.

eğer bir döğüş sanatı biliyorsanız diğerini videodan seyrederek bile öğrenebilirsiniz. karatecilerle aikidocu ile kicboksör ile kungfu ve boksörlerle döğüştüm, güreşçilerle kapıştım yani mma hariç hepsini şahsen tanıyorum. yendiğimde oldu yenildiğimde, milli bir tekvandocu ile kaşılaşana kadar tekvandoya karşı saygısızca konuşurdum, fakat Murat hoca ağzımın payını verdi artık tekvando hakkında atıp tutmuyorum.

şampiyonluk yaşamak para kazanma hayaliniz bu spora bağlı sonuçta yıllarını vereceksin ve sonuçta dövüşme becerisinin kırkbeş yaşında bir işe yarıyacağını düşünüyorsan hayalperest bir çocuksun demektir, insan ileri yaşlarda mersedese binip herkesten saygı görmek sevgi dağıtmak beyaz gömlek giyip kaliteli bir hayat yaşamak ister, o yüzden lüks otellerde tatil yaparız konfor yani.

yaptığınız sporu ileriye dönük düşünün. olimpiyatlarda yer alan spor dalları ileride para eder saygınlık kazandırır. diğerleri gençlik katili ömür çürütücü olaylar.

hele o hacaya secde edilen spor dalları yokmu beni deli ediyor...
    secde etmeek isteyene Namaz tavsiye ederim. kicboks güreş kungfu boks, hocanın önünde eğilmeden yapabileceğiniz sporlar, sonuçta budist değiliz, Müslümanız Elhamdülillah.

çocuklarınızı olimpik olmayan yeni çıkmış daha federasyon bile olamamış spor dallarına göndermeyin.
    sonuçta iyi dövüşmek için kicboks yeter.

En iyi Dövüş Sporu

En iyi Dövüş Sporu

Bende boxa başlıcam ama kiloluyum yani boy 1.72 civarı kilo 90

• Bundan 4-5 yıl önce arkadaşım hapkido'ya gidiyodu 1 kere izlemeye gitmiştim güzel bi spordu ninja tarzı biraz
  • irish gypsy boxing
  • ankete yazmamışsın ama youtube tan aratırsan görürsün en güzel yakın dövüş sporlarından biri judo dur kesinlikle öneririm 2 yıl kadar yaptım biraz sert gözükebilir ama bugüne kadar hiç bir sakatlanma geçirmedim ne sadece güce bağlı ne de tekniğe herşeyin ayarında olması gerekiyor denge hız güç teknik güreşin teknikli ve hızlı hali diyeyim. denemek isteyen varsa öneririm iyi bir judocu kolay kolay dayak yemez
  • Konu hort, ama yine de söyliyeyim. Wing-Chun inanılmaz zor ve en az 5 yıl gitmeden 'iyi' olmanın imkansız olduğu incelikli ve zeka gerektiren müthiş bir spordur.
    Ama en iyi 'dövüş sporu' muay-thalidir. 2 Yıldır İstanbul Üsküdar'da muay-thai yapıyorum. Muhteşem bir spor. Ölümcül ve sert. Ayrıca evdeki terasımda bulunan spor aletleriyle (halter, bench, dumbelllar, kum torbası, koşu bandı vb.) iyice geliştiriyor. Muay-thai ye giderken bir de dumbell çalışırsanız, gerçekten çok güçleniyorsunuz.
  • Uzerinden coooook zaman gecmis bir konuya gereklilik olarak yaziyorum wing chun cok zor bir dovus sanatidir ve daha cok savunmaya dayalidir gard alisi bile farklidir eger konu sokaksa kesilinlikle ya kick boks veya muay thaidir ninjutsu falan turkiyede hikaye spor dallari onlar 1 yilla ogrenilebilxek sporlar degildir aikido ve taekwondoyu biliyoruz zaten gencleri toplayip olesine para kazanmak icin ogretilen spor dallari oldu mma iyi diyenlere sesleniyoleum mma nin icin 7 tane dovus dali var ole 5 yildir giden arkadasim var musabakada 4 yildir muay thai yapan biri tarafindan dovuldu kisaca muay thai git fakat.muay tahi cok sert haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kick boks muay thaiden ilham alinarak yapilmis bir tayland spor dalidir kick boks gidecegine muay thai gitmen daha mantiklidir ve kezinlikle lüks bir kulübe yazilma musabakaya katilamassin orta duzeyd ebir kulube yazilman yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

en iyi dövüş sporu diye bir şey yoktur yukarıdaki dövüş sporlarından birine başla sıkı antrenmanla 1 2 sene içinde yine 3 4 kişinin arasına girip sağlam çıkarsın
    bruce lee chuck norris jean claude van damme jet lee jackie chan ve daha bir sürü bunların hepsi farklı spor yapmış ama alanlarında uzman insanlar hangisi kolay dayak yer sokakta yani yaptığın sporun önemi yok önemli olan ne kadar iyi yapıyosun yaptığın sporu

bir de boks en iyi savunma diyen vatandaşlar neresi iyi savunma boks hantal spor yukarıdaki sporların hepsinde pire gibi oluyosun karşındaki boks bilen adamın başını döndürebilirsin yukarıdakilerden her hangi birini yapsan

1-2 sene 3-4 kişi

• pokemon saldirisi

• gene Hort bi konu dayanamadım :) beyler bence varya tüm bu dövüş sanatlarıymış , boksmuş , wing chun muş alayı hikaye :) asıl mesele zekasını , aklını kullanan ne dayak yer , ne başı derde girer.yani aslında zekası gelişmiş olan kişi karşısında kim olursa olsun onu kevgir gibi çiğner :) bundan dolayı bazı böyle balon gibi şişik insanlara bakın IQ ları normalin biraz altındadır :) yanlış anlamayın sözüm bodycilere dövüş sanatı bilenlere değil :)
    size başımdan geçen , kendiminde şahit olduğu bir olaydan bahsedeyim :
    arkadaşımla bir çay ocağında lisedeyken okuldan çıktıktan sonra çay içiyorduk , vakit akşam üzeriydi . Çay ocağının dibinde de bir spor salonu vardı işte anlacağınız savunmadır saldırıdır böyle dövüş tekniklerini öğreten bi yer , sonra içeri normal giyinimli birisi büyük bi hışımla daldı , 10 dk sonra içeriden salonun sahibiyle o içeri dalan adam çıktı aralarında alacak verecek meselesi vardı galiba tartışma biraz alevlendi sonra spor salonundan 7-8 kişi falan da geldi , sonra salonun sahibi olduğunu öğrendiğimiz kişi gövde gösterisi yapmaya başladı '' sağımdaki adam tekvandoda kara kuşak , işte şu boksör , şu gördüğün adam 125 kilo '' falan diye tek olan adam yaklaşık 1.75 boylarındaydı orta yaşlardaydı dediki '' gençler benim sizle bi derdim yok hadi işinize '' diye uyardı ordan biri atladı '' İbrahim abimize kimse yamuk yapamaz '' dedi :) salonun sahibi dedi '' senin tüm kemiklerini kırdırtmadan koy git lan burdan '' sonra tek olan adam öylemi lan dedi :) biz arkadaşla sandık silah çekecek :) ama nerdeee :) keşke silah çekse , adam belinden elektirikli jopu bi çekti , Allahhhh :):):):) sizmisiniz bana artislik yapan , salon hocasıyla birlikte alayını çarptı geçti gözümüzün önünde :) neyse adamlar yarım saat kendilerine gelemediler :)
    O yüzden Sevgili Arkadaşlar : Aklınızı kullanın vücutunuzu değil , ama spor yapın , dövmek için değil sağlık için ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykerimbey -- 5 Kasım 2014; 1:03:55 >

• https://www.youtube.com/watch?v=CtcBZXxn-ww Bakın bu video benim çok işime yaradı belki sizinde işinize yarar sağlam dövüş sporları derlenmiş.

• Arkadaşlar benim yaş 15 boy 1.63 kilo 74 hangi spora gideyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.