Şimdi Ara

En iyi DVD medya,olabilecek en iyi fiyata !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verbatim DVD+R ve DVD-R 8x medyalar DMS Kadıköy mağazasında sadece 38 YTL. Kalitesini merak edenlere işte test sonuçaları :)

• vardır kesin onlarda birşeyler.Bu kadar ucuz olduklarına göre
  • Yoksa bu bir reklam mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dutku

Yoksa bu bir reklam mı?

öyle gözüküyor ....
  • Reklamsada hiç iyi olmamış Pı Errors oranı çoook yüksek. Adam gibi verbatim bukadar PI Error çıkarmaz ya yazıcıda bi problem var yada disklerde. Ama DVD+R medya koduna bakıldığı zaman orjinal "üst kalite" verbatime benziyor. Fakat 75ykr ye CMC üretimlerde yani DataLife model Verbatim görsem normal derim. Ama MCC yani 1. sınıf DataLifePlus modeli bu fiyata varsa bi bit yeniği ararım.
  • dms den uzun zaman önce cd almayı bıraktım aldıım 50 cdnin alayına yazdıklarımı okuyamayınca her zaman kullandığım cd writer la gerçi getirin değiştirelim dediler ama yazdıklarımı harddiskten silmiştim çoktan süper canım sıkıldı haliyle. 2 mesajında bunu yazıyosa bi kullanıcı reklamdır tabiki.
  • Gerçekliği konusunda şüphem yok çünkü Verbatim'in sitesinde de Türkiye distributoru DMS olarak gözüküyor. Bakın !
    http://www.verbatim-europe.com/index/wtb_view.php?lang_id=22&con_id=56
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kandemir

Gerçekliği konusunda şüphem yok çünkü Verbatim'in sitesinde de Türkiye distributoru DMS olarak gözüküyor. Bakın !
    http://www.verbatim-europe.com/index/wtb_view.php?lang_id=22&con_id=56

EEWT EWET bu kesinlikle bir reklam.. daha önce DMS çalışanlarından serdar bey bombalıyordu buraları şimdide bu acemi arkadaş..

Kardeş doğru verbatim medyaların iki temsilcisi var Türkiyede biride malesef DMS .. zatenbir süre sonra verbatim hata yaptığını anlar .. zira DMS çinde ne bulursa üzerine verbatim yazar getirir.. Ruhu duymaz verbatimin..

Ayda bir konteynır orjinal , 2 konteynır fason ..

Olan kime olur .. her zamanki gibi son kullnıcıya .. DMS en kıralını getirse almam .. zira bir defe beni kandıran birilerinden asla ürün almam ...

DMS Türkiyeli marka , Türkiyeliyi kandıran marka

Açılan topic in reklam amaçlı olduğuna inandığım için yaşadığım kötü hatıraları yazma hakkımı kullanmak istedim ...
    Kırdı isem birilerini özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASURBANIPAL -- 21 Ekim 2005, 20:01:43 >

• hayatımda dms de satışı yapılan bir ürün kadar kötü bir cd demiyim ürün görmedim hiç yazmadığım 6-7 kadar cd-rw ler attım cd-r larda ise ömür max 1 sene blue green vs.. kanmayın işallah bu verbatim olayıda dms orjinal ürünleri gibi değildir
  • BİRİ BENİ İNANDIRSIIINNNN.BUNLAR HARBİ VERBATİM Mİ ACABA?
  • ya bugun kadıkoyden 15 ytl ye 25 li kutuda MAGIC aldım.. 10nunu yazdım hiçbir sorun çıkmadı gayet güzel hoşuma gitti yaw..
  • Yeni aldığım NEC 3540A DVDRW sürücü NORTECH 4X DVDR disklere 8x yazıyor :).
    DMSye ise 4x :(
  • Arkadaşım o Magicleri nereden aldın?Merak ettim de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savohifi

Arkadaşım o Magicleri nereden aldın?Merak ettim de.

Yazıcıoğlunun yanında bir pasaj varya içi full cd dvd ci oradan..
    BERG BİLİŞİM diye biryer
  • quote:

Orjinalden alıntı: savohifi

BİRİ BENİ İNANDIRSIIINNNN.BUNLAR HARBİ VERBATİM Mİ ACABA?

Arkadaşım , eewt DMS verbtimin yetkili ithalatçılarından biri oldu ... malum kendi markalarının inandırıcılığı kalmayınca öence verbatimi BURLADAN aldı ( BURLA verbatimin ilk .ditribütörü ) daha sonra adamlarada bir çalım attı ve direk kendi getirme yetkisi aldı..

İşte sorunda burada , verbatim er yada geç bu hatasını anlar ... Zira üst tede belirttim ve ciddiyim ..

adamlara ayda 1 konteynır kaliteli verbatim getiriyolarsa , en az 2 konteynırda fasonunu getirir.. bundan verbatimin kesinlikle haberi olamaz... DMS bunları çok yapan bir firma ..

Fasondan kastım ; sizin aldığınız o magic dvd ler varya , aynı fabrikaya gider ondanalır ve üzerine verbatim yazar getirir.. ha magic kötümü .. hayır.. değil ama verbatimde değil.. sonrada kalkar ucuza satar işte..

• bende 10 lu dms dvd almıştım ve sekiz tanesi yandı anca iki tanesini doru düzgün yakabildim ve bi tanesi şu an çalışmıyor bile bir diğer taraftab phillips aldım biraz pahalı aldım ama hiç bir sorun çıkarmadı hemde kutusuda var ehuehue
  • Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=3668131&mpage=5

Yukardaki başlıktaki DMS DVD testlerinden de anlaşılacağı gibi DMS Türkiye'nin en kalitesiz boş DVD leriyle ünlü olmuş. Neden verbatim'i getirmeye karar verdi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.