Şimdi Ara

en iyi DVD writer markası hangisi arkadaşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü

gelip hava mı atıyon bize
  • Lg tabi ki
  • yorumlar için saolun LG diyenler çoğunlukta gördüğün kadarıyla
  • ASUS

9 yıldır kullanıyorum
  • dvd-writer

quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

ASUS

9 yıldır kullanıyorum
  • benim samsung, rw cd ve dvdleri rom olarak görüyo ve yazamıyorum haliyle. lg alacam ben...
  • En iyisi hangisi bilemicem ama çevremde LG kullananlar var şikayet duymadım
  • "En iyisi" dersen plextor...
  • Kim ne kullanıyorsa onu öneriyor:D

Amma çok "en iyi" marka varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Kim ne kullanıyorsa onu öneriyor:D

Amma çok "en iyi" marka varmış

Kişiye göre değişken en iyi marka.
  • Valla sistemden sisteme deişio.Benim philipsti 2yıl önce aldım şimdi lastii gitti ve +r'leri okumuo.ama 1 ay önce hiçbişeyi yoktu.Şimdi yenisine kaldık.Bakalım ne alıcaz
  • LG al derim senelerdir kullanirim bir kere bile tik demedi ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

yorumlara bak Allah' ım ya hepiniz harikasınız beyler hepinizi tek tek takdir ediyorum

lite-on,lg,asus,samsung ve nec bunlar mı yani arkadaşın sorduğu EN İYİ sorusuna yanıt?

bu benim dünkü ekran koruyucu başlığına dönmüş bilen bilmeyen herkes paylaşımda virüs var dei hepsi bilgisayar expert' i ya sonradan çıkan alarmın fake virüs alarmı olduğu ortaya çıktı burda da fakeler çok bilgisayarlarında ne takılıysa ona çok güzel demişler

En iyi sadece plextor' dur ötekiler sadece fiyat açısından sorgulanabilir

şimdiye kadar 3 lg cd-rom bozuldu makinalarımda 2 si cd patlattı (içinde parçalandı cd) diğeri belirli bi yaştan sonra cd okumaz oldu ama hala bunalrın yanında plextor 24*10*40a modeli yazıcım 8 yıldır bir kere bile tık demedi okuduğum her türlü bozuk cd yi kullandığım dvd-rom lar da dahil en maksimum seviyede kullanan bi yazıcı oldu

benden önce bu yazıcıyı cd-kopyalayan bi arkadaş kullanıyordu o zaman korsan cd' lerin en cafcaflı olduğu dönemler fabrika işletir gibi cd basmışlar aletle 2 tane plextor yazıcı varı elinde birisinde fan vardı (aşırı yazmalara sıcaktan korumak için) ben fansız olanını aldım bugün olmuş hala yaptığım en iyi ikinci el alışveriş buydu derim

google' da plextor yazarsanız yabancı forumlarda zamanında plextor alanların nasıl çocuk gibi sevindiğini de göreceksinizdir çok kez yılın yazıcısı ödülünüde almış ama Türkiye' de ilk önce maddiyat geldiği için kıymeti pek bilinmiyor

Not: hadi lg bozulmuş diğer markaların nesi vardı niye kötüledin diyenlere; bilgisayarına format atıalcak bi dostumun 5. kez denediğimiz halde hem asus cd-rw yazıcısı hemde asus dvd-rw yazıcısı xp cd' sini okumayınca suç benim cd de sandım çeşitli cd ler denedim yine belirli yerlerde format atılmış sisteme xp yüklemedi (ne berbat bi durum rezilliğimde cabası) sistemi evime getirip benim emektar plextoru taktığımda 1 hata bile vermedi

13 yıl sonra beni bir dvd rom için 600 tl masrafa sokan yorumunuz için teşekkürler :) bu kadar para verilir mi diyeceksiniz bilemiyorum cd çekim işlerim çok oluyor sıfır asus dvd rw track cd yapamadı bana göre asus bile yapamadıysa en iyisini ararken bu yorumu gördüm ve amazondan siparişi verdim amerikadan yola çıktı hayırlısı bakalım ... umarım artık bu ömürlük olur...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.