bu aralar dvd writer almayı düşünüyorum , fiyatı önemli değil yeterki sağlam olsun hatalı cd yakmasın , önerebileceğiniz marka hangisi
Plextor
lg
millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü
bu ne demek şimdi. paran varsa ver de sen al bi bluray yazıcı.
kardeşim ben daha geçen hafta hepsiburada'dan aldım lg marka bi yazıcı. fiyatlar da ço k uygun 30-40 civarı kargoyla beraber. oldukça memnunum artık fiyatlar çok düşük kafana göre bişey alabilirsin..
Uygun ve kaliteli olsun diyorsan samsung Çok kaliteli olsun en iyisi olsun diyorsan plextor
ben philips kullandım sene sonra da asus aldım (satalı) asus kalitesiz gibi durdu philipse göre ama her ikisinden de bi şikayetim yok
tabiki nec
Herzaman LG hiç bir şey olmaz LG ye diğerleri eninde sonunda bozuluyor
lg de bozuluyor niye bozulmasın... hepsi bozulur
LG al bence.
asus derim
nec ve lg
Son bir yılda elimden bizzat kullandığım başta lightscribe olmak üzere en az 25 DVD olmuştur. ASUS-LiteOn- LG- cacıktan başka bir şey değil. Plextor kulanmadım. TSSRcorp şuana kadar en mükemmel neticeleri veren alet. Belki bu markayı duymamış olabilirsiniz zaten perakende satışı yok Türkiye'de. Ancak HP dell gibi firmaların biglsayarlarıyla geliyor.
Pioneer eskiden iyidi ama şu an fena haldeler.
TSSR değil o TSSTCorp. Bende var o bi halta yaramaz. Ayrıca etikette toshiba samsung technology yazıyor. Bildiğin samsung yani. Perakende satışı var
Bana sorarsan ASUS derim
herkese göre değişir.öenmli olan yazıcı ve medya uyumu.lg samsung asus hepside olabilir.en çok rabet göreni al derim.
Sen Samsung almıştım, fazla kullanmıyorum ama gayet memnunum.Hiç bir sorunla karşılaşmadım ve gayet hızlı yazıyor