Şimdi Ara

en iyi DVD writer markası hangisi arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aralar dvd writer almayı düşünüyorum , fiyatı önemli değil yeterki sağlam olsun hatalı cd yakmasın , önerebileceğiniz marka hangisi

• Plextor
  • lg
  • millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü

bu ne demek şimdi. paran varsa ver de sen al bi bluray yazıcı.

kardeşim ben daha geçen hafta hepsiburada'dan aldım lg marka bi yazıcı. fiyatlar da ço k uygun 30-40 civarı kargoyla beraber. oldukça memnunum artık fiyatlar çok düşük kafana göre bişey alabilirsin..
  • Okuma için : LG
    Yazma için : Asus
  • LG
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygun ve kaliteli olsun diyorsan samsung Çok kaliteli olsun en iyisi olsun diyorsan plextor
  • ben philips kullandım sene sonra da asus aldım (satalı)
    asus kalitesiz gibi durdu philipse göre ama her ikisinden de bi şikayetim yok
  • tabiki nec
  • Herzaman LG hiç bir şey olmaz LG ye diğerleri eninde sonunda bozuluyor
  • lg de bozuluyor niye bozulmasın...
    hepsi bozulur
  • LG al bence.
  • asus derim
  • nec ve lg
  • Son bir yılda elimden bizzat kullandığım başta lightscribe olmak üzere en az 25 DVD olmuştur. ASUS-LiteOn- LG- cacıktan başka bir şey değil. Plextor kulanmadım. TSSRcorp şuana kadar en mükemmel neticeleri veren alet. Belki bu markayı duymamış olabilirsiniz zaten perakende satışı yok Türkiye'de. Ancak HP dell gibi firmaların biglsayarlarıyla geliyor.

Pioneer eskiden iyidi ama şu an fena haldeler.
  • TSSR değil o TSSTCorp. Bende var o bi halta yaramaz. Ayrıca etikette toshiba samsung technology yazıyor. Bildiğin samsung yani. Perakende satışı var

Bana sorarsan ASUS derim
  • herkese göre değişir.öenmli olan yazıcı ve medya uyumu.lg samsung asus hepside olabilir.en çok rabet göreni al derim.
  • Sen Samsung almıştım, fazla kullanmıyorum ama gayet memnunum.Hiç bir sorunla karşılaşmadım ve gayet hızlı yazıyor

( Fiyatı da uygundu )
  • Benq
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.