Şimdi Ara

en iyi DVD writer markası hangisi arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü

Şimdiye kadar kaç bluray kopyaladınız, kaç tane blurayiniz var acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

millet bluraya geçti sen hala dvd diyon bilader.... üzücü

Şimdiye kadar kaç bluray kopyaladınız, kaç tane blurayiniz var acaba?

• nec almayın da ne alırsanız alın
    not:neczede(alıntıdır)
  • Samsung (TSST).ayrıca firmware desteği iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoLLBuLL -- 20 Ağustos 2008; 12:27:06 >
  • Usta bunların hepsi bozuluyor birkaç sene sonra. En ucuzunu al LG/ASUS/NEC farketmez. Zaten 3-4 sene sonra DVD'ler azalmaya başlıcak yavaş yavaş kapasiteyi artıracağız.
  • en iyisi SONY DİR AMA PAHALIDIR.SENİN ALACAGIN LG OLACAKTIR
  • ''Lg''
  • Samsung Al (TSST) Hem Ucuz Hem Kaliteli f/p oranı da süper
  • blueray ler 390 lira çok pahalı bee , biraz daha ucuzlasada alsak
  • LG
  • Nec demeyin kırk yılın başı dvd cd yazıp arada sırada cd taktığım halde 3.senesinde sebepsiz yere bozuldu.okumuyor hiçbişeyi.cdromum bile hala okuyor ama o durduk yere bozuldu.nec almayın tek diyeceğim odur.gidin plextor alın.parasını hakedecektir en azından.
  • yorumlara bak Allah' ım ya hepiniz harikasınız beyler hepinizi tek tek takdir ediyorum

lite-on,lg,asus,samsung ve nec bunlar mı yani arkadaşın sorduğu EN İYİ sorusuna yanıt?

bu benim dünkü ekran koruyucu başlığına dönmüş bilen bilmeyen herkes paylaşımda virüs var dei hepsi bilgisayar expert' i ya sonradan çıkan alarmın fake virüs alarmı olduğu ortaya çıktı burda da fakeler çok bilgisayarlarında ne takılıysa ona çok güzel demişler

En iyi sadece plextor' dur ötekiler sadece fiyat açısından sorgulanabilir

şimdiye kadar 3 lg cd-rom bozuldu makinalarımda 2 si cd patlattı (içinde parçalandı cd) diğeri belirli bi yaştan sonra cd okumaz oldu ama hala bunalrın yanında plextor 24*10*40a modeli yazıcım 8 yıldır bir kere bile tık demedi okuduğum her türlü bozuk cd yi kullandığım dvd-rom lar da dahil en maksimum seviyede kullanan bi yazıcı oldu

benden önce bu yazıcıyı cd-kopyalayan bi arkadaş kullanıyordu o zaman korsan cd' lerin en cafcaflı olduğu dönemler fabrika işletir gibi cd basmışlar aletle 2 tane plextor yazıcı varı elinde birisinde fan vardı (aşırı yazmalara sıcaktan korumak için) ben fansız olanını aldım bugün olmuş hala yaptığım en iyi ikinci el alışveriş buydu derim

google' da plextor yazarsanız yabancı forumlarda zamanında plextor alanların nasıl çocuk gibi sevindiğini de göreceksinizdir çok kez yılın yazıcısı ödülünüde almış ama Türkiye' de ilk önce maddiyat geldiği için kıymeti pek bilinmiyor

Not: hadi lg bozulmuş diğer markaların nesi vardı niye kötüledin diyenlere; bilgisayarına format atıalcak bi dostumun 5. kez denediğimiz halde hem asus cd-rw yazıcısı hemde asus dvd-rw yazıcısı xp cd' sini okumayınca suç benim cd de sandım çeşitli cd ler denedim yine belirli yerlerde format atılmış sisteme xp yüklemedi (ne berbat bi durum rezilliğimde cabası) sistemi evime getirip benim emektar plextoru taktığımda 1 hata bile vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 20 Ağustos 2008; 13:42:07 >

• nec hariç hepsi harikadır.
  • bende lg var taş gibi ama çok sesli çalışıyor
  • lg..
  • Tartışmasız Plextor
    LG, Nec, Asus yanına yaklaşamaz
  • Samsung WriteMaster
  • samsung almada ne alırsan al ama asus al iisinden al cd in üstüne resimde çizsin
  • lg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.