Şimdi Ara

-_-_En İyi Effect Hangi Canavarda_-_-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada enii efect i bulacağız arkadaslar her kendine göre en ii sini yazsın

• ben baslıyom cvp yoksa

Cure Mermaid

Bu kart sahada açık olara kaldığı sürece her tur sahibi 800 can puanı kazanır

Dark Elf

Bu kartın saldırması için 1000 can puanı vermek gerekir
  • Elemental hero shining flare wingman
    Bu kart mezarlığınızdaki her elemental hero kartından 300 saldırı puanı alır.Ayrıca sahada öldürdüğü her canavarın atak puanı sahibinin yaşam puanından düşer.
    Sasuke samurai #4
    Bu kart bi canavara saldırdığında veya bi canavar ona saldırdığında yazı tura atılır.Sasuke samurainin sahibi yazı turayı bilmişse ona saldıran veya saldırdığı kart otomatik olarak mezarlığa gönderilir.
    Açıklamalarını ben yazdım.Saçmalamış olabilirim ama efectleri doğrudur.
    Bi de bi kart vardı adını unuttum 6 yıldızlı.Kendisi için feda edilen kartın 2 katı atak gücüne sahib oluo
  • bende kendim yazdım

elemantel hero widheart(ismi yanliş olabilir anlayan anladı)

bu kart tuzaklardan etkilenmez
  • ya şimdi diceksiniz görmemişin bi sacred phoenix i olmuş die ama bn yine sacred phoenix of nephystis i savuncam
    -bir kart etkisiyle mezarlığa gönderildiğinde bir sonraki el geri gelir ve bütün sahadaki trap/magic kartlarını yok eder yani rakibi savunmasız bırakır
    bide hand of nephystis var oda sahaya çağrıldığında bir kart daha feda ederk sacred phoenix i special summon yapmamıza olanak verir(bir kaç kart dha işin içine eklenince bnm en sevdiğim combo oluo:D:D:D)
  • En iyi canavar diye birşey yoktur mesela Dark Armed Dragon diyelim gerçekten güçlü ama Thunder King Rai-oh rakibimizin sahasında ise bizi kolayca engelleyebilir.Duruma göre değişir mezardaki kart sayısına ve saha durumuna göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destiny hero-Plasma
    Bu kart sahadaki tüm canavarların efektini engeller 3 kart feda edilerek özel olarak çağırılır.Rakibin bir canavar kartını kendine ekler vede rakibin atağının yarısı kadar atak kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 5 Mart 2010; 22:50:14 >
  • bence yasak kartlar hariç ve obelisk hariç( o yasaklıktan çıktı) en iyi efektli kart simorgh,bird of divinity efekti 2 oyunca hep turlarının sonunda 1000 can puanı kaybediyor bi de sahada bulunan sihir veya tuzaklardansa 500 götürüyor riskli kart ama bu kart oyuna geldimi oyun 3 veya 4 turda biter yok olmazsa tabii
  • Crystal beast'ler üzerine kart tanımıyorum efekte

Öldüklerinde sürekli büyü kartına dönüşüyorlar bu sayede hamon gibi bir kartı çağırabiliyorsun.
  • penguen soldier.. :P
  • Efeckt olarak tartışılmasız Exodia'dır. Araştırın kafa kısmı efectlidir...
  • Cyber Stein
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Cyber Stein

O kart sen doğduğundan beri yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

quote:

Cyber Stein

Exodia da yasak yasaklığını sormamış efektini sormuş.Ayrıca kimseyi aşşağılayamazsın sen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

quote:

Cyber Stein

Exodia da yasak yasaklığını sormamış efektini sormuş.Ayrıca kimseyi aşşağılayamazsın sen.

Ne yasapı ex de sen doğduğundan beri serbest hatta ustune mılyon tane deck var

• http://yugicafe-forum.yetkinforum.net/ YUGİOH Hakkında Herşey Arkadaşlar Forumu Büyütelim.Düello Takımınızı Kurup Düellolar Yapalım.Beklerim... .:!:.ATem.:!:.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.