Şimdi Ara

Hangi Joker Daha İyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Joker Daha İyi ?

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2018)
Giriş
     Hangi Joker Daha İyi ?

Heath Ledger
     Hangi Joker Daha İyi ?

http://resim.donanimhaber.com/m_71303278/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Yukarıdaki konuda tartışma var, bazıları en iyi joker Jack Nicholson'un canlandırdığı falan diyorlar şaşırdım. Acaba forum geneli ne düşünüyor ?

• Jack Nicholson hayranı olarak Heath Ledger diyorum

edit:hangisi en iyi oıyuncudur desen Jack Nicholson derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At Düşkünü -- 6 Şubat 2013; 0:22:13 >
  • 2sinin yeride aynıdır benim için. İzlemeden önce Heath Ledger'i abartıyorlar diyordum fakat izledikten sonra neden bu kadar abarttıklarını anladım Ayrıca Jack Nicholsun'un için senaryo biraz yavan kalmış. Adam asit dolu şeyi içine düştü suratı hala normal. Mimikleri falan ölmüş sadece
  • Heath Ledger.
  • jack nicholson'ı joker olarak izlemedim, fakat makyajı daha orjinal
  • Heath Ledger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışmasız performansıyla Heath Ledger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi saat daha güzel?
    11 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu videosuz olmaz

• Jack Nicholson ki zaten orjinal Batman çizgiroman serisindeki Joker , Jack Nicholson'un oynadığı Joker'e daha yakındır.

Heath Ledger klasik psikopat kötü karakter betimlemesi var. Kötü değil tabii ki ama benim oyum Jack Nicholson'a

Not: Ha Dark Knight filmi 10 numaradır ayrı mevzu. İlk Batman filmine 10 basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 6 Şubat 2013; 0:33:42 >
  • Ledger'in abartılmayacak kadar oyunculuğu ve üstüne ölüm gelince efsane oldu. Adam ölmeseydi en fazla, favori karakter olurdu. İşte Ölüm böyle bir şey. Ben Efsaneyim filminde Dr Neville'ın ölmediği alternatif bir son var. İlk bu hikayeden çekilmiş. Sonra yönetmen baş karakter ölmeden efsane olmaz demiş vs... Uzun lafın kısası Ölüm o kadar da kötü bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Türkçe Dublaj iğrenç ama ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4

Ledger'in abartılmayacak kadar oyunculuğu ve üstüne ölüm gelince efsane oldu. Adam ölmeseydi en fazla, favori karakter olurdu. İşte Ölüm böyle bir şey. Ben Efsaneyim filminde Dr Neville'ın ölmediği alternatif bir son var. İlk bu hikayeden çekilmiş. Sonra yönetmen baş karakter ölmeden efsane olmaz demiş vs... Uzun lafın kısası Ölüm o kadar da kötü bişey değil

Ölmesi birşeyi değiştirmedi bence. Çok fazla tutuldu karakter ve hayranı olan çoğu arkadaşım benim gibi öldüğünden haberi yoktu. Çok sonradan öğrendim galadan 1 gün önce öldüğünü. Oyunculuğu bana göre muazzamdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: F4

Ledger'in abartılmayacak kadar oyunculuğu ve üstüne ölüm gelince efsane oldu. Adam ölmeseydi en fazla, favori karakter olurdu. İşte Ölüm böyle bir şey. Ben Efsaneyim filminde Dr Neville'ın ölmediği alternatif bir son var. İlk bu hikayeden çekilmiş. Sonra yönetmen baş karakter ölmeden efsane olmaz demiş vs... Uzun lafın kısası Ölüm o kadar da kötü bişey değil

Ölmesi birşeyi değiştirmedi bence. Çok fazla tutuldu karakter ve hayranı olan çoğu arkadaşım benim gibi öldüğünden haberi yoktu. Çok sonradan öğrendim galadan 1 gün önce öldüğünü. Oyunculuğu bana göre muazzamdı.

Mesela neyi muazzamdı? Tamam rolün hakkını vermiş ama buda normal olanı zaten. Bu adamın bi filmi daha vardı belki de o filmden dolayı önyargılıyımdır.

• Yıl 2013 hala Türkçe dublaj

• quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

Jack Nicholson hayranı olarak Heath Ledger diyorum

edit:hangisi en iyi oıyuncudur desen Jack Nicholson derdim.

+1
  • Tabi ki Nicholson.

Ledger çok dandik bir karakter ve oyuncuydu.

Makyajı akmış hilkat garibesi.
  • Arkadaşım ikisinin de yeri ayrıdır bende... Ama tabi ki ilk göz ağrısı jack nicholsun belki %50,000000000000000000000000000000000000000000000000001 ile önde olur...
  • Tutulmasının ölmesiyle zerre alakası olduğunu düşünmüyorum. O dönemler sinemayla pek ilgilenmezdim, heath ledgerın öldüğünden haberim yoktu jokere hayran kalmıştım. Sonra arkadaş dedi onu oynayan adam ölmüş diye ben de şaşırdım araştırdım ve doğru çıktı. Bence Nicholson diyenler dar görüşlülükleri yüzünden onu söylüyorlar. Oyunculuk bakımından Nicholson psikopat karakterleri çok iyi canlandırıyor doğrudur ama joker konusunda ledger affedersiniz ama eline vermiş nicholson abimizin. Makyajı falan boş verin, o zamanın şartlarında öyle bir makyaj yapmışlar bir de tim burton var tabi işin içinde daha gotik bir hava yansıtılmak istenmiş. Ama şu mimiklere şu sese bak yav, cidden saygı duyulası bir adam belki ölmeseydi önü çok açık olacaktı. Batmanin 3. filminde joker olarak yine karşımıza çıkacaktı.
  • Heath Ledger.
  • Heath Ledger kesinlikle.Kendisi ölmese çok iyi bir oyuncu olabilirdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.