Şimdi Ara

---EN İYİ EKRAN KARTI---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben çok iyi bir sistem kurmayı düşünüyorum.Ama ekran kartı ve harddisk arasında sıkıştım.Harddisk şu an önemli değil ama ben nvidia mı yoksa atı mi hangisini alacağıma karar veremedim.İkiside çok güzel ekran kartları çıkarıyor ama ben hangisini alacağımı şaşırdım.Bunun için sizin görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
    Fiyat konusu önemli değil.

• Artık klasikleşmiş dx10 ve pci-2 muhabbetleri için birebir bir başlık.

Herkes diyecek ki:

Orta seviye bişey al, bikaç aya kadar çok daha süperleri geliyor.

• şu anlık en iyisi x1950xtx ama şu ablık her an değişebilir bi de 7950 gx2 yi unutmıyalım o da iki kart ama o da en üst düzeylerden
  • dx10 konusu malum 8 kasım 10 kasımda 8800 geliyo diyolar tabi türkiye ye ne zman gelir kaç bin ytl olur orasını bilemem
    gelsede hangi oyun destekler bilemem ama 3dmark puanları deli gibi duruyo 12k.....
    yok eğer dx10 a girmem dersen parada mühim deil dersen al sana ddr4 ramli olan tek kart
    x1950xtx (xtx en üst seviye kısmı oluyor artık sen düşün.)
    bir de sapphire in yeni çıkardığı crassfire destekli anakarttan alırsan bir de dx 10 yaygınlaşmazsa çabuk yanına bir kart daha uf ne olur be ama boşuna olur.
    bir de şöle bir seçenek var...
    x1800 serisinden 250-300 doalra bir kart alınıp bütün oyunlar oynanabilir durumdayken ilerde satılıp dx 10 çıktığında dz 10 kartı alınabilir kartı sattığın için en fazla 100-200 ytl zarara girersin ama beklemekten iyidir ve ilerde dx10 kartın olur.
    he derssen ben x1950xtx alayım nu satarım dersen o kart çok pahalı ve o kartı satmak biraz daha zor olur boşuna vermiş gibi olamayasın diye dedim ama para mühim deilse istediğin bariz...
    (zaten 2 tane high end kart olur bir nvidia bir ati onlarda en pahalı kartlardır parasından anlarsın..)
    kolay gele...

• 8800 dx10 la gelmiyor diyorlar yalnız...
  • 7900 GTX yada 7950 GT Bence en güzel kartlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefisperest

Artık klasikleşmiş dx10 ve pci-2 muhabbetleri için birebir bir başlık.

Herkes diyecek ki:

haksızlar mı sence böyle demekle

@sametfly; piyasanın en iyi ekran kartı X1950XTX, madem para önemli değil onu al
    fiyatı 1000-1500 YTL arasında filandır

edit: 940YTL'ye de bulunabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 25 Ekim 2006; 23:02:32 >

• fiyat konusu önemlı degıl yazmıssın maddı problem yasamayan her ınsan ve pc ıle ugrasanlar teknolojıyı zaten takıp edıyor sımdı fıyat onemsız dedın 600-700 usd lık de yazılır sen lımıtlerını bıldır bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: nefisperest

Artık klasikleşmiş dx10 ve pci-2 muhabbetleri için birebir bir başlık.

Herkes diyecek ki:

haksızlar mı sence böyle demekle

@sametfly; piyasanın en iyi ekran kartı X1950XTX, madem para önemli değil onu al
    fiyatı 1000-1500 YTL arasında filandır

ben de öyle düşünüyorum ama, ne olacak şimdi?

• Fikirleriniz için çok sağolun ama sanırım ben X1950XTX alırım.BELKİ beklersem ardicli2000 nin dediği gibi yaparım.Bu arada genede hepinize çok teşekkürler.

• x1950xtx hastasıyım kendisi mükemmel bir karttır.Tavsiye ederim.
  • x1900xtx x1950xtx veya 7900 gtx bunlardan 1 i sana yeterlidir hatta fazla bile gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.