Şimdi Ara

EN İYİ EKRAN KARTI HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartı almayı düşünenler buraya fikirlerinizi ve bilgilerinizi yazabilirsiniz siz sorun en iyisini cvp lıyalım..........................................

• Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadoww

Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..
    ben veriyim,1gb ddr3 çift işlemcili 6800ultra yı slı yapıcaksın
    cok basit dimi?
    quote:

Orjinalden alıntı: shadoww

Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

cok basit dimi?
    quote:

Alıntıları Göster
    Harikasın.. Hemen yapayım bir tane..
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

cok basit dimi?
    quote:

• quote:

Harikasın.. Hemen yapayım bir tane..
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

cok basit dimi?
    quote:

Alıntıları Göster
    LEADTEK 6600 GT

• quote:

Orijinalden alıntı: YANKILAR

LEADTEK 6600 GT

Alıntıları Göster
    600 gt mi iyi kartmış yok yaa
    en kral kartı tam bilmiyorum ama 6600gt değil kafadan 680gt var bundan iyi
    heralde en iyisi şeydir
    ati x850xt
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

600 gt mi iyi kartmış yok yaa
    en kral kartı tam bilmiyorum ama 6600gt değil kafadan 680gt var bundan iyi
    heralde en iyisi şeydir
    ati x850xt

Alıntıları Göster
    Bu kartlar ucuz mu yani şimdi??? Bir de yukardaki özellikleri hiç sorunsuz kullanabiliyor muyuz ki???
  • quote:

Bu kartlar ucuz mu yani şimdi??? Bir de yukardaki özellikleri hiç sorunsuz kullanabiliyor muyuz ki???

Alıntıları Göster
    En iyisi 6800ULTRA VEYA X850XT PE dir
    hangisi daha iyidir o tartışılır aslında
    ama ben olsam oyun için 6800ULTRA ALIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmanisali2001

En iyisi 6800ULTRA VEYA X850XT PE dir
    hangisi daha iyidir o tartışılır aslında
    ama ben olsam oyun için 6800ULTRA ALIRIM

Alıntıları Göster
    o kart da pahalı manisalı kardeş.
    anlaşıldı, tecnolog bile böyle özellikli ve ucuz bir kart diyemiycek, baksanıza yok ortalıkta...
    tekrar diyorum tecnolog, bir insan herşeyden anladığını böyle senin gibi iddia etmez ki!!!

• quote:

o kart da pahalı manisalı kardeş.
    anlaşıldı, tecnolog bile böyle özellikli ve ucuz bir kart diyemiycek, baksanıza yok ortalıkta...
    tekrar diyorum tecnolog, bir insan herşeyden anladığını böyle senin gibi iddia etmez ki!!!

Alıntıları Göster
    ati x850xt pe fiyatını sormayın

• quote:

Orijinalden alıntı: braVe112

ati x850xt pe fiyatını sormayın

Alıntıları Göster
    6800 Ultra çok sağlam bi kart hemde slı yapılırsa coşar gider zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

6800 Ultra çok sağlam bi kart hemde slı yapılırsa coşar gider zaten

Alıntıları Göster
    x850xt PE en iyi kart.ama iki çekirdekli bir 6800ultrayı SLI yaprsan en iyisi bu olur.sadece 2 kart sana 2500$ mal olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanuReeves

x850xt PE en iyi kart.ama iki çekirdekli bir 6800ultrayı SLI yaprsan en iyisi bu olur.sadece 2 kart sana 2500$ mal olur.

Alıntıları Göster
    Geyiği boşverin,
    öyle SLI, çift çekirdek falan çok saçma.

Bana kalırsa, 6600GT veya X800 gayet iyiler. Her ikisi de $200.
    Her ikisini de kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDino

Geyiği boşverin,

Alıntıları Göster
    Kardeş yine pahalı, benim dediğim öyle bir fiyat olmalı ki o ekran kartını aldığında parasız kalmamalı, harcamalarında çok kısıtlama yapmana sebep olmamalı, bilmem anlatabildim mi??
    quote:

Orjinalden alıntı: TheDino

Geyiği boşverin,

• quote:

Kardeş yine pahalı, benim dediğim öyle bir fiyat olmalı ki o ekran kartını aldığında parasız kalmamalı, harcamalarında çok kısıtlama yapmana sebep olmamalı, bilmem anlatabildim mi??
    quote:

Orjinalden alıntı: TheDino

Geyiği boşverin,

Alıntıları Göster
    sallayan sallayana şu an x850xt pe ama bu kartta bukadar para verecek adam delidir neden? nben bu parayla ps3 alırdım 5 sene babalar gibi oynardım

• quote:

Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz

sallayan sallayana şu an x850xt pe ama bu kartta bukadar para verecek adam delidir neden? nben bu parayla ps3 alırdım 5 sene babalar gibi oynardım

Alıntıları Göster
    x800 nerde 200$?
  • quote:

x800 nerde 200$?

Alıntıları Göster
    Eb iyi kart : Leadtek 6800 Ultra
  • quote:

x800 nerde 200$?

Alıntıları Göster
    gercek anlamda bir ekran karti istiyorsan ki sordugun spruya gore en iyiyi soruyorsun tabiki son zamanlarin kirali X850XT ve pe
  • quote:

x800 nerde 200$?

Alıntıları Göster
    x850xt pe ama sadece hız için.daha yavaş olsa da hem hız hem de teknoloji için 6800ultra.(sm 3.0 ve hdr)x850 saçma bence çünkü eski teknoloji barındırıyor.artık oyunların yavaştan sm 3.0 ve hdr teknolojisine geçtiği bu zamanda x850 ya da x800 saçma olur.en iyisi yeni kartları beklemek.şurada 2-3 hafta birşey kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

x850xt pe ama sadece hız için.daha yavaş olsa da hem hız hem de teknoloji için 6800ultra.(sm 3.0 ve hdr)x850 saçma bence çünkü eski teknoloji barındırıyor.artık oyunların yavaştan sm 3.0 ve hdr teknolojisine geçtiği bu zamanda x850 ya da x800 saçma olur.en iyisi yeni kartları beklemek.şurada 2-3 hafta birşey kaldı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

+1 yeni seri ekran kartları çıkıyorken bu kartlara o kadar para vermek akıllıca olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.