Arkadaslar ekran kartı almayı düşünenler buraya fikirlerinizi ve bilgilerinizi yazabilirsiniz siz sorun en iyisini cvp lıyalım..........................................
Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..
quote:
Orijinalden alıntı: shadoww
Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..
ben veriyim,1gb ddr3 çift işlemcili 6800ultra yı slı yapıcaksın cok basit dimi?
quote:
Orjinalden alıntı: shadoww
quote:
Orijinalden alıntı: tylor
quote:
Alıntıları Göster
Harikasın.. Hemen yapayım bir tane..
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
quote:
quote:
Harikasın.. Hemen yapayım bir tane..
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
quote:
Alıntıları Göster
LEADTEK 6600 GT
quote:
Orijinalden alıntı: YANKILAR
LEADTEK 6600 GT
Alıntıları Göster
600 gt mi iyi kartmış yok yaa en kral kartı tam bilmiyorum ama 6600gt değil kafadan 680gt var bundan iyi heralde en iyisi şeydir ati x850xt
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeR
600 gt mi iyi kartmış yok yaa en kral kartı tam bilmiyorum ama 6600gt değil kafadan 680gt var bundan iyi heralde en iyisi şeydir ati x850xt
Alıntıları Göster
Bu kartlar ucuz mu yani şimdi??? Bir de yukardaki özellikleri hiç sorunsuz kullanabiliyor muyuz ki???
quote:
Bu kartlar ucuz mu yani şimdi??? Bir de yukardaki özellikleri hiç sorunsuz kullanabiliyor muyuz ki???
Alıntıları Göster
En iyisi 6800ULTRA VEYA X850XT PE dir hangisi daha iyidir o tartışılır aslında ama ben olsam oyun için 6800ULTRA ALIRIM
quote:
Orijinalden alıntı: cmanisali2001
En iyisi 6800ULTRA VEYA X850XT PE dir hangisi daha iyidir o tartışılır aslında ama ben olsam oyun için 6800ULTRA ALIRIM
Alıntıları Göster
o kart da pahalı manisalı kardeş. anlaşıldı, tecnolog bile böyle özellikli ve ucuz bir kart diyemiycek, baksanıza yok ortalıkta... tekrar diyorum tecnolog, bir insan herşeyden anladığını böyle senin gibi iddia etmez ki!!!
quote:
o kart da pahalı manisalı kardeş. anlaşıldı, tecnolog bile böyle özellikli ve ucuz bir kart diyemiycek, baksanıza yok ortalıkta... tekrar diyorum tecnolog, bir insan herşeyden anladığını böyle senin gibi iddia etmez ki!!!
Alıntıları Göster
ati x850xt pe fiyatını sormayın
quote:
Orijinalden alıntı: braVe112
ati x850xt pe fiyatını sormayın
Alıntıları Göster
6800 Ultra çok sağlam bi kart hemde slı yapılırsa coşar gider zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
6800 Ultra çok sağlam bi kart hemde slı yapılırsa coşar gider zaten
Alıntıları Göster
x850xt PE en iyi kart.ama iki çekirdekli bir 6800ultrayı SLI yaprsan en iyisi bu olur.sadece 2 kart sana 2500$ mal olur.
quote:
Orijinalden alıntı: KeanuReeves
x850xt PE en iyi kart.ama iki çekirdekli bir 6800ultrayı SLI yaprsan en iyisi bu olur.sadece 2 kart sana 2500$ mal olur.
Alıntıları Göster
Geyiği boşverin, öyle SLI, çift çekirdek falan çok saçma.
Bana kalırsa, 6600GT veya X800 gayet iyiler. Her ikisi de $200. Her ikisini de kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDino
Bana kalırsa, 6600GT veya X800 gayet iyiler. Her ikisi de $200. Her ikisini de kullandım.
Alıntıları Göster
Kardeş yine pahalı, benim dediğim öyle bir fiyat olmalı ki o ekran kartını aldığında parasız kalmamalı, harcamalarında çok kısıtlama yapmana sebep olmamalı, bilmem anlatabildim mi??
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
quote:
Kardeş yine pahalı, benim dediğim öyle bir fiyat olmalı ki o ekran kartını aldığında parasız kalmamalı, harcamalarında çok kısıtlama yapmana sebep olmamalı, bilmem anlatabildim mi??
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
Alıntıları Göster
sallayan sallayana şu an x850xt pe ama bu kartta bukadar para verecek adam delidir neden? nben bu parayla ps3 alırdım 5 sene babalar gibi oynardım
quote:
Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz
sallayan sallayana şu an x850xt pe ama bu kartta bukadar para verecek adam delidir neden? nben bu parayla ps3 alırdım 5 sene babalar gibi oynardım
Alıntıları Göster
x800 nerde 200$?
quote:
x800 nerde 200$?
Alıntıları Göster
Eb iyi kart : Leadtek 6800 Ultra
quote:
x800 nerde 200$?
Alıntıları Göster
gercek anlamda bir ekran karti istiyorsan ki sordugun spruya gore en iyiyi soruyorsun tabiki son zamanlarin kirali X850XT ve pe
quote:
x800 nerde 200$?
Alıntıları Göster
x850xt pe ama sadece hız için.daha yavaş olsa da hem hız hem de teknoloji için 6800ultra.(sm 3.0 ve hdr)x850 saçma bence çünkü eski teknoloji barındırıyor.artık oyunların yavaştan sm 3.0 ve hdr teknolojisine geçtiği bu zamanda x850 ya da x800 saçma olur.en iyisi yeni kartları beklemek.şurada 2-3 hafta birşey kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Castle Bravo
x850xt pe ama sadece hız için.daha yavaş olsa da hem hız hem de teknoloji için 6800ultra.(sm 3.0 ve hdr)x850 saçma bence çünkü eski teknoloji barındırıyor.artık oyunların yavaştan sm 3.0 ve hdr teknolojisine geçtiği bu zamanda x850 ya da x800 saçma olur.en iyisi yeni kartları beklemek.şurada 2-3 hafta birşey kaldı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
+1 yeni seri ekran kartları çıkıyorken bu kartlara o kadar para vermek akıllıca olmaz.