Şimdi Ara

EN İYİ EKRAN KARTI HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

şun an saydığınız kartları baya bi katlıycak.
  • Fiyatlara bayağı bir düşecek gibi geforce 7800gtx,ati r520,cross fire vb...

x800'ler ve geforce 6800 gt 200$ seviyelerine kadar inerse şaşırmam.
  • en iyi diye bisey yok eminim bundan....artık sizde emin olmaya baslasanız iyi olur....su anki duruma gore cift 6800 ultra SLI senin fazlası ile tatmin edecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: braVe112

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

x850xt pe ama sadece hız için.daha yavaş olsa da hem hız hem de teknoloji için 6800ultra.(sm 3.0 ve hdr)x850 saçma bence çünkü eski teknoloji barındırıyor.artık oyunların yavaştan sm 3.0 ve hdr teknolojisine geçtiği bu zamanda x850 ya da x800 saçma olur.en iyisi yeni kartları beklemek.şurada 2-3 hafta birşey kaldı.

+1 yeni seri ekran kartları çıkıyorken bu kartlara o kadar para vermek akıllıca olmaz.

iyi soyluyorsunuz arkadaslarda hangi baba yigit alacak o kartlari ciktigi zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: kane

quote:

Orjinalden alıntı: braVe112

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

x850xt pe ama sadece hız için.daha yavaş olsa da hem hız hem de teknoloji için 6800ultra.(sm 3.0 ve hdr)x850 saçma bence çünkü eski teknoloji barındırıyor.artık oyunların yavaştan sm 3.0 ve hdr teknolojisine geçtiği bu zamanda x850 ya da x800 saçma olur.en iyisi yeni kartları beklemek.şurada 2-3 hafta birşey kaldı.

+1 yeni seri ekran kartları çıkıyorken bu kartlara o kadar para vermek akıllıca olmaz.

iyi soyluyorsunuz arkadaslarda hangi baba yigit alacak o kartlari ciktigi zaman

tabi ki pek alan çıkmaz.ama zaten en iyisi hangisi geyiği yapıyoruz.onun haricinde alabilecek durumda olanlar yararlanabilir yazılanlardan.ama haklısın.biraz gereksiz bir tartışma.

• Topiğin kendisi gereksiz ya aslında... Sonu bir yere varmayacak bir topic.. Açanın niyeti de belli oldu ki hiç bişey yazamadı, yazamaz da zaten. Gerçekler ortada...
  • bende var asus 6800 ultra ama fazla o/c olmuyor. 500/1250 le' lere anca geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

x850xt PE en iyi kart.ama iki çekirdekli bir 6800ultrayı SLI yaprsan en iyisi bu olur.sadece 2 kart sana 2500$ mal olur.

Olay budur
  • valla ben 6800gt aldım..manyak gibi kart..tavsiye ederim ..asus 6800gt
  • Geforce 7800GTX Haziranda duyurulacaktı galiba, Türkiye gelmesi ne kadar zaman alır sizce?
  • bana kalırsa X800XL Fiyat + performansla önde olur _16pipe_gddr3-400mhz-1000mem_ 361$+kdv
    Fiyat+performans------->daha önce çıkmış olsaydı bundan alırdım kardeşimin kartı x800xl bir şekilde
    revizyon 2 silencer taktı fanın elektiriği karta uymadığından onu anakarta taktı sonuç benden aşağı kalır hiç
    bir yönü yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

bana kalırsa X800XL Fiyat + performansla önde olur _16pipe_gddr3-400mhz-1000mem_ 361$+kdv
    Fiyat+performans------->daha önce çıkmış olsaydı bundan alırdım kardeşimin kartı x800xl bir şekilde
    revizyon 2 silencer taktı fanın elektiriği karta uymadığından onu anakarta taktı sonuç benden aşağı kalır hiç
    bir yönü yok.

hoş olmuş valla, param olsa x800xl alırdım, bence en iyi kart 6800 ultra diyorum ben

• valla su na msı bir ekran kartı çıkarmış gercekten yıkmış geçmiş ortalığı gene ama gene atı den almış grafik yongasını ekran kartı 1gb ram ama işlemci hızını yazmamışlar....................
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadoww

Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..

SANA ŞÖYLE BİR ÖNERİ YAPIYIM ARKADASIM EKRAN KARTINDA FAZLA BİR SECENEĞİN YOK MARKA ACISINDAN NİVİDİA VE ATİ VAR BU ŞİRKETLER HARİCİNDE YONGA YAPAN KİMSE YOK GÖRÜNTÜ YONGASI SEÇİMİNİ YAPARKEN ŞUNA DİKKAT ET ALCAĞIN EKRAN KARTININ RAM VE
    İŞLEMCİSİNE DİKKAT ETMELİSİN BİRAZ KALİTEİLİ EKRAN KARTI İSTİYORSAN KESENİN AĞZINI ACMAN GEREK SONRA ELİNDE PATLAMASIN BENİM SANA TAVSİYELERİM BUNLAR BEN ATİ TARAFINDAYIM BENDE ATİ EXCALUBER 128MB EKRAN KARTI VAR VE SÖYLEDİĞİN OYUNLARIN HEPSİNİ YALAYIP YUTUYO OKEY KOLAY GELSİNN...................

• quote:

Orjinalden alıntı: tecnolog

quote:

Bana öyle bir ekran kartı öner ki, FarCry, Doom3, HL 2 gibi oyunları 1600*1200*32 bit veya en azından 1024*768*32 bitte high veya ultra high ayarlarda açacak, 6X AA ve 16X AF kullanabilecek, pixel ve vertex shader desteği ile min. bir görüntü takılması olmayacak, fiyatı da UCUZ olacak.. Buna cevap ver o zaman bu topic amacına ulaşır..

SACISINDAN NİVİDİA VE ATİ VAR BU ŞİRKETLER HARİCİNDE YONGA YAPAN KİMSE YOK

Xgi ne peki?

• İŞTE SİZE 1GB LIK EKRAN KARTI İŞLEMCİSİNİ YAZMAMIŞLAR AMA GERÇEKTEN GÜZEL BİRŞEYE BENZİYOR HEM AGP HEMDE PCI EXPRESS

• quote:

Orjinalden alıntı: anticocacola

quote:

Orjinalden alıntı: tecnolog

quote:

SACISINDAN NİVİDİA VE ATİ VAR BU ŞİRKETLER HARİCİNDE YONGA YAPAN KİMSE YOK

Xgi ne peki?

BİRAZ DAHA AC O ZAMAN ARKADASIM ARKADASLARDA ANLASIN

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.