Şimdi Ara

En iyi esyalar icin ugrasiyoruz ama, sonuc ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu oyunu sezondan sezona, sezona ozgu esyalari almak icin oynuyorum. Cunku bir amac goremiyorum diyelim ki elimizde cok guclu bir charimiz var, sonucu ne ? Ben onceki diablo lari oynamadim fakat boyle bir eksiklik goruyorum.

Ah ve Rmah varken ben oyunu daha keyifle oynuyordum guzel esyalar dusurup satarim diye, kaldi ki sirf ah ve rmah da dolanmak bile keyif veriyordu. Sonradan bu sistem kalkti fakat suanda oyunda yaptiklarimizin bir amaci yok, aktif ve herhangi bir yonden kârlı pvp sistemi de yok, oyuncular arasi rekabette yok. zaten seasonal bir set ve bir kac guzel legendary ile torment x ler cok rahat oynanabiliyor.

Surekli item icin ugrasiyoruz ama en kral itemleri da bulsak elimize bir sey gecmiyor, siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

• Çok cevaplandı bu soru, sezonun yararı ne ?

Öncelikle söyleyeyim, sezonun yararından ziyade bir KAYBI yok. Eşyalarını, tecrübe puanınız, paragon leveliniz hepsi hesaplanıp aktarılıyor. Tek kötü yanı, baştan karakter kasıp build yapmanız yani zamanınız. Yararına gelirsek, artık sezona özel item yok. Onun yerine portrait,pet, bayrak direği olur güzel kozmetik ürünler verir. Ve en önemlisi sezonda qonqueror bölümünü tamamlarsanız kasanıza ek bir stash alan daha açarsınız. Sezon5'den bu yana 4 kasa alanına daha (sezon5'de biri bedava verildi) sahip oldu sezon oynayanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Çok cevaplandı bu soru, sezonun yararı ne ?

Öncelikle söyleyeyim, sezonun yararından ziyade bir KAYBI yok. Eşyalarını, tecrübe puanınız, paragon leveliniz hepsi hesaplanıp aktarılıyor. Tek kötü yanı, baştan karakter kasıp build yapmanız yani zamanınız. Yararına gelirsek, artık sezona özel item yok. Onun yerine portrait,pet, bayrak direği olur güzel kozmetik ürünler verir. Ve en önemlisi sezonda qonqueror bölümünü tamamlarsanız kasanıza ek bir stash alan daha açarsınız. Sezon5'den bu yana 4 kasa alanına daha (sezon5'de biri bedava verildi) sahip oldu sezon oynayanlar.

yok hocam sezon icin degil asil oyunun sonucu olarak sormustum, orada bir yenilik olmadigindan sezon oynadigim icin sezonu yazdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Çok cevaplandı bu soru, sezonun yararı ne ?

yok hocam sezon icin degil asil oyunun sonucu olarak sormustum, orada bir yenilik olmadigindan sezon oynadigim icin sezonu yazdim :)

Ne demek istediğinizi ben anlayamadım, siz tartışma arıyorsunuz sanırsam :) Fakat ah devrini çok tartıştılar, açıp okuyabilirsiniz. Oyunun amacı konusunda da aynı şekilde. 2012 yılında çıkan bir oyun şuan en iyi konumda, hala patch alıyor vs. siz bir amaç bulamıyorsanız oynamanız icap etmez.
    Zira tomb raider senaryoyu bitirip 4 yıl sonra amaç ne diyor musunuz, bunlar oyunu kötülemek için çıkmış laflardı zamanında. O yılların konusunu tekrar açmak bilmem niye merak ettiniz, oyunu oynadı millet bitirdi artık. O yüzden sıkıldılar bıraktılar. Demem o ki oyun böyle, iyi item kasıyoruz yaratıkları kütür kütür kesmek için.

Materyal toplayarak her şeyi elde edip, kütür kütür yaratıkları kesip aldığımız zevki karlıyoruz. Bir iki sezon oynuyoruz, bu arada geçen zamanı misal tomb raider 100 saat vermişse diablo da veriyor ama farkında değilsin. Aynı bokun lacivertini gördüğüm an ben bıraktım, ama canım diablo çektiğinde yaratıkları kesmek istediğimde yine açıp dizdiğim karakterimle oynarım. Ya da en azından sezona başlarım. Bu açıdan bakmak daha mantıklı. Zira bu bir oyun ve size diğer oyunlardan farklı bir şey sunmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Grim dawnı dene bence tavsiye ederim. İtem dizme, build çeşidi haricinde evolution sistemi var. Diablodan daha iyi olan iki özelliği var. Birincisi değerli itemleri pat diye vermiyor. Nadir itemler gerçekten nadir düştüğü için item kasma zevki bitmiyor. İkinci sevdiğim yanı ise item droplarını filtreliyorsunuz. Mesela sadece set ve legendary düşsün istiyorsanız o ayarı yapın kese kese gidin çok nadir düştüğü için yerde bir yığın çöplükle uğraşmıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Diablo'yu eleştirmeyelim. Ya oynarsın ya oynamazsın. Oynamayanlardan bir kısım şu an belirttiğiniz sebeplerden oyunu bıraktı. Oynayanlar bunu sorup yine de oynamaya devam ediyorsa eline beline diline hâkim olmayı öğrenmenin zamanı gelmiş demektir.

Tabiî kafanıza silah doğrultup bu oyunu oynayacaksın diyen birisi yoksa. Eğer öyle birisi varsa cümle içinde çükübik deyin, yardım edelim.
  • her sezon başlangıcı ve devamı benim için bir rutin olsa da sezonu tabela da bitirebilmek benim için bir hedef. 1,5-2 ay oynuyorum sonra bayıyor sezon bitimine kadar ara veriyor oynamadığım en az 1 aylık kısım tekrar oynama isteği hissettiriyor sezon başlangıcı ile tekrar başlıyorum , 7 sezon boyunca bu böyle devam etti 8. sezon da böyle olur mu onu bak işte bilmiyorum
  • Amaç liderborda girmek başkada amacı yokŞahsen ben monk solo 80 gr yapıp screenshot aldım mutlu oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Artık Diablo'yu eleştirmeyelim. Ya oynarsın ya oynamazsın. Oynamayanlardan bir kısım şu an belirttiğiniz sebeplerden oyunu bıraktı. Oynayanlar bunu sorup yine de oynamaya devam ediyorsa eline beline diline hâkim olmayı öğrenmenin zamanı gelmiş demektir.

Tabiî kafanıza silah doğrultup bu oyunu oynayacaksın diyen birisi yoksa. Eğer öyle birisi varsa cümle içinde çükübik deyin, yardım edelim.

çükübik

seslı guldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Artık Diablo'yu eleştirmeyelim. Ya oynarsın ya oynamazsın. Oynamayanlardan bir kısım şu an belirttiğiniz sebeplerden oyunu bıraktı. Oynayanlar bunu sorup yine de oynamaya devam ediyorsa eline beline diline hâkim olmayı öğrenmenin zamanı gelmiş demektir.

Geçen T10 speed farmda setimin son iki parçasından biri düştü. Bakalım bitek parçası kaldı 'çükübik' setin. Hayırlısı diyelim, üstüne keyf sigarası içelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgencel -- 2 Eylül 2016; 13:00:31 >

• rmah kapamaları en buyuk hataydı. en buyuk oyuncu kaybı orada oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.