Şimdi Ara

En iyi film arşivleme programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
38.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Cok arsivleme programi kullandim, acikcasi en kalitelisi movie collector diyebilirim...
     En iyi film arşivleme programı

Çok teşekkürler,hemen illegal yollardan edindim programı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Cok arsivleme programi kullandim, acikcasi en kalitelisi movie collector diyebilirim...

pm lütfen

• aynı şekilde ben de pm rica ediyorum
  • Bence grieex de gayet kullanışlı bir program her film için her bilgiyi anında internetten indiriyor sade ve yararlı bir program bence işte bir kaç ss benim arşivten:

internet sitesi (ücretsizdir program) :http://www.griee.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NeWWorlD# -- 23 Nisan 2009; 15:58:27 >

• All My Movies

• quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Bi ö.m atsan süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 23 Nisan 2009; 16:59:02 >

• Ben Eax MovieManger Kullanıyorum.
    Hem Türk yapımı Hemde ücretsiz.
    Tavsiye ederim Sürekli güncelleniyor.

Daha önce topic açmıştım.
    Burada : http://forum.donanimhaber.com/m_31213293/tm.htm

Eax Movie Manager (The Best Movie Manager)

• Çok basit bir arayüz arkasında muhteşem sağlam bir yapı barındırıyor.

• Kullanıcının minumum sürede maksimum bilgiyi sisteme girmesi üzerine planlanmış.

• 22.04.2009 Şu anda 50 sitenin (bunun 5 adedi türk sitesi beyazperde.com dahil) scriptini barındırıyor
      ve bunlar sürekli güncelleniyor. Bir tuş ile istediğiniz siteden istediğiniz film hakıkında bilgiyi sisteminiz içine
      çekebiliyorsunuz. Çok dinamik bir yapısı var. Beyazperdede. Editör yorumları dahil çekebiliyor.

• Bilgisayar diskinizde bulunan tüm filmleri otomatik olarak tarayıp Filmin teknik konusunu sisteme dahil
      ettiği gibi filmide sisteme dahil ediyor. Bilgisayardaki diskimizi tarayarak film eklerken, Filmle aynı klasör de
      bulunan fotograflarıda Filmin veritabanına kaydediyor. Ve html görünümüne otomatik olarak aktarılıyor.
      net üstünden istediğiniz siteden sistemi güncelliyor.
      Bir film hakkında ne bilinmek isteniyorsa buna herşey dahil.

• Oyuncularıda internetten otomatik güncelliyor.

• Arayüzü kişisel isteğinize göre düzenlenebiliyor.
      Javascript desteği içeren html şablonlarını isteğinize göre dizayn edip muhteşem görüntülü arayüzler
      yapabiliyorsunuz. Arayüz içinde filme ait istediğiniz bilgilerin olmasını istiyor istediklerinizi istemiyorsunuz.
      Tamamen dinamik bir yapısı var.
      Kullanıcılar kendi kişisel oluşturdukları şablonları paylaşıyorlar.

• piyasada bulunan Birçok katalog yazılımının verilerini sisteme otomatik olarak dahil edebiliyor.
      Yıllardır kullandığınız yazılımdan Program içine verilerinizi almak sadece bir click uzakta.
      Şu anda aklıma gelen yazılımlar. Ant movie catalog, Extreme movie manager, All my movies,
      Movie Collector, Diviks Ve daha birçok Plugin desteği mevcut olup, İstenilen katalog programının datalarını
      bir click ile sisteme çekemesi mümkün.
      Ayrıca Sql,Access, Csv, Excel formatındaki datalarıda siteme import edebiliyor.

• Sistem içine girdiğiniz arşivlediğiniz filmlerden Bir fare clicki ile Html şeklinde Web sitesi oluşturabilirsiniz.

• Rapor tasarlayıcısı ile istediğiniz şekilde filmlerinizin listesini döküman halinde alabilirsiniz.
      Yine CD kapakları DVd kapakları yazdırabilirsiniz. orjinal tasarım şablonları mevcut olup istediğiniz gibi
      tasarım oluşturabilirsiniz. Ve yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz.

• Filmlerin filtrelenmesi için muhteşem bir filtreleme modülü mevcut.
      Aklınıza gelen her konuda filtreleme yapabilirsiniz. Hatta kendi filtrelerinizi oluşturup,
      Daha sonraki kullanımlar için kayıt edebilirsiniz.

• Sisteme dahil edilmiş olan binlerce filmi istediğiniz kritere göre sıralatabilirsiniz.
      Rating, orjinal isim, Dosya boyutu, Türkçe isim, film kodeği, film uzantısı hertürlü sıtalatmak mümkün.

• Scriptler konusunda bilginiz varsa istediğiniz sitenin scriptini oluşturup o sitede bulunan istediğiniz filmin
      verilerini siteminize bir click ile çekebilirsiniz. sistemde bulunan 49 script her güncellenmesinde Program
      kendini otomatik olarak update etmektedir. ve güncel kalması sağlanmıştır.

• Sisteminizde bulunan Filmlerin istatistiklerini tutabilir ve bir fare clicki uzağınızdadır. Hangi formatta film
      arşivliyorsunuz. Arşivlediğiniz filmler hangi yıla ait. Yada hangi oyuncunun filmleri daha ağırlıklı, Veya hangi
      ülkeye ait kaç filminiz var. Hangi dilde film arşivliyorsunuz hepsi grafiksel ve text şeklinde emrinize
      sunuluyor. Şu anda aklıma gelmeyen birçok şekilde istatistiğini veriyor.

• İmdb top 250 listesini bir fare clicki ile sisteme çekip, Sisteminizde bulunan filmlerle top 250 listesini
      karşılaştırıyor. Hangilerinin sizde mevcut hangilerinin olmadığını Gösteiyor.

• Arkadaşlarınıza ödünç verdiğiniz filmlerin listesini ayrıntılı bir şekilde tutuyor.

• Aktörlerin-Aktrislerin-Ve yönetmenlerin Secelesini tutuyor. Bunun için Hiçbirşey yapmanıza gerek yok.
      Sadece bir clik uzağınızda. Referans alınan site imdb. Oyuncu hakkındaki tüm bilgileri sisteme çekiyor.
      doğum tarihinden tutun, boyunun uzunluğuna, oynadığı filmlerden aldığı ödüllere kadar fotograflarıyla birlikte
      kullanımınıza sunuyor. Bu anlattıklarım sadece bir fare clicki ile gerçekleşiyor. Oyunculara kişisel
      puanlamanızı dahi verebiliyorsunuz.

• Cover Afiş aramasını Referans olarak belirlenmiş beş site içinde yapıyor. Bulunan resimler karşınıza
      geliyor ve istediğiniz resmi bir click ile Afiş resmi olarak belirleyebiliyorsunuz. Google üzerinde Resim
      aramasını entegre olarak yapabiliyor.

• Bütün bu anlattıklarımı Her film için ayrı ayrı yapabileceğiniz gibi. Tüm filmler için topluca
      yapabiliyorsunuz. Yani seçtiğiniz veya işaretlediğiniz filmleri istediğiniz siteden bir fare clicki ile topluca
      güncelleyip sitedeki bilgileri sisteme import edebiliyorsunuz.

• Arşiv içine filmin ekran görüntülerini yada diğer resimleri barındırabiliyor ve html kartında
      görebiliyorsunuz. Üzerine tıkladığınızda resmin büyük görüntüsünü açabilir. İsterseniz dahili resim göstericisi
      isterseniz javascripti ile düzenlenmiş resim göstericisi ile izleyebilir slayt gösterisi şeklinde görebilirsiniz.
      İstediğiniz herhangi bir resmi fotografı o film kartına bir click ile dahil edebilirsiniz.
      Google resim aramasından faydalanabilirsiniz.

• Bilgisayarınızda yüklü olan media player yazılımlarından istediğinizi Program içinden gösterip,
      Programın web görünümünde bulunan play tuşuna tıklamanız filmi izlemenizi sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiletor -- 7 Mayıs 2009; 13:38:57 >

• Bana Excel yetiyor.

Eskiden bu tip programların hepsini denedim aşağı yukarı. Ama kurulum ve güncelleme işi iyi değil. Flashdiskte taşırkende excel dosyası olması avantajlı. Kurma yok. Problem yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

All My Movies

• Movie collector indirdim güzele benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
    Bana Excel yetiyor.
    Eskiden bu tip programların hepsini denedim aşağı yukarı. Ama kurulum ve güncelleme işi iyi değil. Flashdiskte taşırkende excel dosyası olması avantajlı. Kurma yok. Problem yok.

Eax movie manageri Denememişsinizdir. Deneseydiniz Vazgeçemezdiniz.
    Bu programı Ben portable kullanıyorum. 10 üstünden 10 numara program.
    Exceldeki listenizi import bile edebilir.
  • ben de movie collector kullanıyorum ancak bu sayfadaki gibi bir görünüm olmuyor bende... hangi ayarlar seçili acaba ??

bir de misal ofisteki pc den programı indirip tüm güncel filmleri indirsek liste halinde bunu ewdeki pc ye nasıl aktarabiliyoruz ?

ben denediğimde her şekilde, resim dosyalarını bulamadı sadece film ismini indirdi... resim dosyalarını da kopyalamıştım oysa ki...

daha kullanışlı bir aktarma yolu mevcuttur belki ??
  • arkadaşlar bende 2 tane hdd var birinde filimler diğerinde diziler var acaba bu programlardan birini filimlerin olduğu hdd yüklsem ve başka bir yere gittiğimde bu program orda acılırmı cünkü ben önceden movie collector kullanıyordum ve memnumdum ama ana pc dışında başka bir pc de acınca (hdd nin içine yükledim) aılmıyordu acaba böyle pratik her pc de acılan bir program varmı acaba
  • @xcamplus

O programıda biliyorum ama kullanmıyorum. Bu programlar sadece filmlere yönelik olduğu için. Diğer arşivlerim içinde ayrı program kullanmam gerekecek. Bu yüzden excel tercih ediyorum pratiklik açısından.

@Blue Fox

Portable çalışan arşivleme programları kullanırsan istediğini gerçekleştirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #NeWWorlD#

Bence grieex de gayet kullanışlı bir program her film için her bilgiyi anında internetten indiriyor sade ve yararlı bir program bence işte bir kaç ss benim arşivten:

internet sitesi (ücretsizdir program) :http://www.griee.com

bende griex kllanıyorum bana bi zararı yok yetiyo bana

• Movie Collector'da filmleri numaralandırabiliyormuyuz,mesela filmin adını yazıcam kaç nolu dvd de olduğunu gösterecek?
  • quote:

@xcamplus

O programıda biliyorum ama kullanmıyorum. Bu programlar sadece filmlere yönelik olduğu için. Diğer arşivlerim içinde ayrı program kullanmam gerekecek. Bu yüzden excel tercih ediyorum pratiklik açısından.

@Blue Fox

Portable çalışan arşivleme programları kullanırsan istediğini gerçekleştirebilirsin.

Portable olarak isim verebilimisin ben bulamadımda

GrieeX adlı program olurmu acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox
    quote:

@xcamplus
    @Blue Fox

Bende 1,5 TB lık taşınabilir disk var.
    Eax movie manager ı kurarken Harici disk içine kurdum.
    DATA DOSYALARININDA Harici disk içinde olması gerektiğinden
    Harici disk içine Yeni veritabanı oluşturdum.
    Ve tüm kayıtlarımı bu veritabanına kayıt ediyorum.
    Problemsiz olarak kullanıyorum.
    Bir tık ile internetten istediğim veriyi çekebiliyorum.
    Ben nereye gidersem arşivimde benimle birlikte gidiyor. :)
    Tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

quote:

quote:

@xcamplus
    @Blue Fox

Bende 1,5 TB lık taşınabilir disk var.
    Eax movie manager ı kurarken Harici disk içine kurdum.
    DATA DOSYALARININDA Harici disk içinde olması gerektiğinden
    Harici disk içine Yeni veritabanı oluşturdum.
    Ve tüm kayıtlarımı bu veritabanına kayıt ediyorum.
    Problemsiz olarak kullanıyorum.
    Bir tık ile internetten istediğim veriyi çekebiliyorum.
    Ben nereye gidersem arşivimde benimle birlikte gidiyor. :)
    Tavsiye ederim.

bende böyle birşey arıyordum dostum acaba bana özelden atabilirmisin ilaçlısını zahmet olmazssa

• quote:

quote:

@xcamplus

@Blue Fox

Olabilir fakat. Program portable olduğu için çalıştığı anda geçiçi klasörde temp olarak aktif oluyor. Bu yüzden verilerini ayrıyetten "Farklı Kaydet" yapman gerekecek. Daha sonra ekleme yapacağın zaman Save'i açıp üzerine ekleme yapmanı tavsiye ederim. Yoksa uçar bilgilerin.

Bir öneri daha, program winrar ile dışarı çıkartırılabiliyorsa flashdiskinde bir klasöre çıkart. Save'ide o klasöre kaydet. Üzerinde değişiklik yaptığın zaman sadece kaydet demen yeterli olur böylece.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.