Şimdi Ara

En iyi film arşivleme programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
38.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grieex oldukça basarılı. sırf denemek için nerdeyse bütün arşiv programlarını indirdim

denediklerim
    eax movie
    personal movie database
    kemkacen
    grieex
    bir tane daha var ama onun adını hatırlayamadıgım için yazamıyorum

bunların arasında en iyi grieex geldi. tek tuşla imdb 250 ye baglanabilip hangilerinin sizde oldugunu görebiliyorsunuz türkçe siteler aracılıgıylada film hakkında kısa bilgiyide ekleyebiliyorsunuz ayrıca excel ede direk olarak listeyi atabiliyo. hangi yönetmenin kaç filmi var hangi yıllara ait kaç film var hepsini gösterebilen basarılı bir program
  • eyvallah arkadaşlar, 3 program indiricem en azından birini beğenirim heralde. SAğolun.
  • grieex programnı şimdi kurdum denildigi çok basit elimdeki hd filimleri şimdi arşivlemeye başladım zaten Türkçe 2 Tıkla filim arşivleniyor.
  • Hepsini denedim Grieex kadar kullanışlı olanını görmedim.
  • ben sık sık bilgisayarı formatladığım için arşivi yedekleyebileceğim bir program arıyorum. Grieex'i indirdim ama böyle bir özellik göremedim zaten birsürü hata verdi Türkçe yüklemeye çalıştım olmadı exe dosyası hata verdi felan geri silmek zorunda kaldım. bana aradığım özellikte bir program öneririmisiniz?
  • griex kullanıyorum
  • grieex
  • offf bi ara ne uğraşırdım arşiv dökümanı için artık hiç yapmıyorum yaptığım şu;

kapak coverlerimi çok düzenli bir şekilde saklıyorum seriler ve tek filmler halinde öyle bir klasörüm var
  • Grieex'i şiddetle tavsiye ederim.
    Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum.
    Programı buradan indirebilirsiniz, en son versiyonu 2.0.8:
    http://www.griee.com/grieex-film-arsiv-programi-1.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 19 Ocak 2010; 15:53:29 >
  • Grieex
  • Grieex i kullandım açıkçası başlarda beğenimi kazansada biraz ince ayarlara ineyim dedim pc çökerse falan nasıl kurtarabileceğime baktım o ne veritabanını sadece excell biçiminde kaydediyor e tamam belki bürün verilerini kaydediyodur dedim kaydettim aaa o ne kendi kaydettiği dosyayı açamıyor uğraştım uğraştım uğraştım yok olmuyor olmuyor. neyse güzel bi program ama eksikleri çok birde en büyük eksiği filmin kapağının topluca küçük önizlemesini yapmıyor neyse kaldırıp attım çoktan. şimdi öncesine dönelim yıllardır kullandığım benim asın programım Collectorz.com Movie collector (idi) ama filmin türkçe sitelerle pek alakası yok teeeek teeeeek açıklama falan filan girmen gerekiyor ben bu programla en az 500 filmimi kataloglamışımdır herneyse mükemmel bir program ama türkçe olayı iyice canımı sıkmaya başladığı için alternatif olarak grieex i seçmiştim olmadı 1 hafta önce gene bir araştırma yaptım ve eax movie catalog u buldum inanın yıllardır arşiv yaparım ilk defa herşeyiyle hoşuma giden tek program bu oldu en başta zaten onlarca database indirebileceğim site mevcut türkçede dahil kapakların küçük önizlemesi de var istediğim filmi hdd den oynatabiliyorum database problemi yok hızlı güvenilir güncel falan filan ....... bence bi alternatif indirip birkez deneyin hoşunuza gidecektir kesinlikle ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Creed_06

Grieex i kullandım açıkçası başlarda beğenimi kazansada biraz ince ayarlara ineyim dedim pc çökerse falan nasıl kurtarabileceğime baktım

bunun için programı kurduğunuz klasörde database klasörü vardır.Önün içinde access dosyasının kopyasını alın.Format atınca grieex'i yeniden kurup tekrar bu dosyayı yerine kopyalayınız.
    Eski arşiv bilgileriniz yerine gelir

Grieex kullanıyorum,çok memnunum
  • griexi yükledim de film eklemesi çok zahmetli 200 tane filmi nasıl ekliycem işin kötüsü film hakkındaki bilgileri zor buluyor filmin adı tam olarak dogru değilse bulamıyor.İlk başta verilen program anında herşeyi buluyodu
  • bi de formattan sonra da arşivim dursun diye hangi dosyayı yedeklemem lazım exele atmayı değil programın arşivini yedeklemeyi soruyorum
  • yok mu bilen
  • İyi forumlar arkadaşlar.
    Ben Grieex'i ne yaptım ettiysem çalıştıramadım.Yükledikten sonra hata raporu veriyor.
    Bi kaç yerden indirdim hala aynı durumda.Diğerlerini denedim (Eax, Movie Collector vs.) onlar kullanışlı değil.
    Grieex'in resimlerinden bile kullanışlı olduğu anlaşılıyor.Fakat çalıştıramıyorum.
    Sorun ne olabilir ?
    Teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

bi de formattan sonra da arşivim dursun diye hangi dosyayı yedeklemem lazım exele atmayı değil programın arşivini yedeklemeyi soruyorum

Şunun cevabı çıkarsa bende indircem
  • Teşekkürler
  • tbdivx attıgım iletişim bölümünden yazı sitelerinde sorun olduğu için yazı gitmedi :) zıyan oldu o kadar yazdım belkı burda cevaplandıracak vardır
    Merhaba benim yazılımla ilgili bir sorunum var belki işinize yarayabilir veya bana yardım edebilirsiniz

All My Movies kullanıoyordum sizin yazılıma geçeyim dedim neyse geçtim 50-100 filimde ekledım sorunsuz güzelce
    ama şimdi eklemeye kalktığımda imdb den bilgileri alırken eksik alıyor veya yanlış alıyor resimlerde gözterdiğim gibi ve filim ismine senesinide ekliyor
    1 resimde sağlam halindeyken aldığım imbd bilgileri
    2 resimdede suan aldıgımda resimdeki gibi eksik çıkması acaba ne yapabilirim bu sorunla ilgili

resim 1
    http://www.hizliupload.com/img/1hyh.png

resim 2
    http://www.hizliupload.com/img/2ara.png

lütfen bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim haytokoraz@gmail.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.