Şimdi Ara

En iyi film arşivleme programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
38.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kurdum gerçekten çok güzel baya işime yaradı ancak kayıt girerken bir hata yaptım ana listede filmlerin isimlerine bir kere tıklayınca sağ altta filmin küçük posteri çıkıyordu onu kaybettim ne yaptıysamda şimdi çıkmıyor onu nerden düzeltiyoruz

tamam çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 28 Aralık 2010; 15:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

İyi forumlar arkadaşlar.
    Ben Grieex'i ne yaptım ettiysem çalıştıramadım.Yükledikten sonra hata raporu veriyor.
    Bi kaç yerden indirdim hala aynı durumda.Diğerlerini denedim (Eax, Movie Collector vs.) onlar kullanışlı değil.
    Grieex'in resimlerinden bile kullanışlı olduğu anlaşılıyor.Fakat çalıştıramıyorum.
    Sorun ne olabilir ?
    Teşekkürler şimdiden...

Ben de kuramadım... Yüklerken hata veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

İyi forumlar arkadaşlar.
    Ben Grieex'i ne yaptım ettiysem çalıştıramadım.Yükledikten sonra hata raporu veriyor.
    Bi kaç yerden indirdim hala aynı durumda.Diğerlerini denedim (Eax, Movie Collector vs.) onlar kullanışlı değil.
    Grieex'in resimlerinden bile kullanışlı olduğu anlaşılıyor.Fakat çalıştıramıyorum.
    Sorun ne olabilir ?
    Teşekkürler şimdiden...

Programın çalışması için Net Framework gerekiyor... Yükledikten sonra programı çalıştırabildim.

quote:

Önemli Not: Programın çalışabilmesi için Net Framework 3.5 gerekmektedir
  • Arkadaşlar az önce GrieeX i indirdim kurdum ama açmaya çalışınca şu hatayı veriyor.Başka bu sorunla karşılaşan var mı ?

En iyi film arşivleme programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliali -- 29 Aralık 2010; 12:08:54 >
  • all my movıesı kullanmaya basladımda ban crack yada serıalı lazım cunku free oldugu ıcın 30 gunluk suresı var elınde olan arkada bana allahrızası ıcın pm ıle ulasırsa cok ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitbjk

Arkadaşlar en iyi film arşivleme programı işte burada tr dil desteği var birçok özelliği kolaylığı var tavsiye ederim hemde freewarehttp://www.emdb.tk/

Çok sağol bende böyle bişey arıyordum...
  • Upp Bende konuya girdim ve girer girmez GrieeX'i indirdim gerçekten çok kullanışlı isterseniz yedek alıp format attıktan sonra tekrar listeyi yükleyebiliyosunuz programınıza çok güzel tasarlanmış. Tavsiye ederim
  • Çok güzel bir program çok teşekkürler.
  • selamlar,
    ben de grieex kurdum ancak programın, bütün filmlerin, tek tuşla imdb bilgilerini indirme özelliği yok mu yoksa ben mi bulamadım?
  • Güzel konu takip edelim. Teşekkürler.
  • hepsini denedim grieex hakkaten başarılı. uzun zamandır da kullanıyorum. arada abes hatalar veriyor daha iyisi var mıdır diye arıyorum ama yok. griexx tek.
    şu ara yine imdbden bilgi çekemiyor ama hallederler diye umuyorum.
  • Teşekkürler
  •  En iyi film arşivleme programı

Bu işte en iyi program Collectorz Movie Database'tir bana göre. Lisanslı olarak kullanıyorum. Arayüzünü kendime göre şekillendirdim. Şuana kadar 3884 filmi arşivlemiş bulunmaktayım ve her gün yenisini ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurd4kul -- 12 Aralık 2012; 23:44:40 >

• HDD'deki filmleri göstererek filmleri emdb'den başka kaydedebilen program var mı yoksa elle yazmakla bu iş bitmez
  • xbmc yi kullanıyorum şuan 10 numara bir program tavsiye ederim.
  • Benim anlamadığım nokta arşiv için neden program kullanıyorsunuz ne gerek var ki , zaten filmleri izlemişsiniz tanıyorsunuz , biliyorsunuz herşeyini.Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa elinizin altında internet var , bence gerek yok.
  • Önemli olan burada aslında kendi database'inizi oluşturmak. Bu zamana kadar kaç film izledim , ne izledim , neleri beğendim neleri beğenmedim , kendi puanlarım kendi yorumlarım tarzı bir havuz .

Birisi tavsiye istediğinde açıyorum kategori kategori izlediğim ve beğendiğim mutlaka izle dediğim kategorileri.Oradan öneriyorum şunu şunu izle diye.

Fiziksel dvd bluray film arşivimi de programımın arşivine ekliyorum.

Benim beğendiğim movie collector diğer adıyla collectorz Diğer güzel arşiv programlarını da kullanıorum onları da deneyimledim bana göre en güzeli buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Önemli olan burada aslında kendi database'inizi oluşturmak. Bu zamana kadar kaç film izledim , ne izledim , neleri beğendim neleri beğenmedim , kendi puanlarım kendi yorumlarım tarzı bir havuz .

Birisi tavsiye istediğinde açıyorum kategori kategori izlediğim ve beğendiğim mutlaka izle dediğim kategorileri.Oradan öneriyorum şunu şunu izle diye.

Fiziksel dvd bluray film arşivimi de programımın arşivine ekliyorum.

Benim beğendiğim movie collector diğer adıyla collectorz Diğer güzel arşiv programlarını da kullanıorum onları da deneyimledim bana göre en güzeli buydu.

İyi de İMDB , sinemalar.com gibi sitelerden puan veriyoruz zaten ayrıca çok beğendiğin bir filmi her halükarda aklında kalır tavsiye edebilirsin.Zaten güzel filmlerin muhabbetleri bolca dönüyor.

• IMDB'de puan verdiğimiz filmleri akatabileceğimiz bir program var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.