Su ana kadar dinlediginiz en iyi film muziği hangisi arkadaslar?? benimkiler: -Clint Mansell-Lux Anathema -Gary jules-Mad world -Aventura-Obsesion -Pixies-Where is my mind ve soundtrack olarak tabiki kill bill 1 ve 2
ama benim favorilerim Tomb Rider film müziği Did My Time ve Resident Evil film müziği Slipknot'dan My Plauge
quote:
Orijinalden alıntı: pokemaster
fight club ın müziği süperdi
ama benim favorilerim Tomb Rider film müziği Did My Time ve Resident Evil film müziği Slipknot'dan My Plauge
Alıntıları Göster
requiem for a dream dare devil
quote:
Orijinalden alıntı: darkRider
requiem for a dream dare devil
Alıntıları Göster
5th Element Trainspotting Pulp Fiction Escape From New York Chicago Moulin Rouge ve Twin Peaks
quote:
Orijinalden alıntı: Quadim
5th Element Trainspotting Pulp Fiction Escape From New York Chicago Moulin Rouge ve Twin Peaks
Alıntıları Göster
Baba'nın müziği harika
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Baba'nın müziği harika
Alıntıları Göster
İyi kötü ve çirkinin müzikleri. O ıslıkla çalınan müzikler ve ses efektleri yok mu? Islık çalmaya başlayan ilk önce onu çalardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
İyi kötü ve çirkinin müzikleri. O ıslıkla çalınan müzikler ve ses efektleri yok mu? Islık çalmaya başlayan ilk önce onu çalardı.
Alıntıları Göster
Bence her zaman keyfle soundtrağını dinlediğim bir iki film var... Conquest of Paradise -----Vangelis Once Upon a time in America ----- yine Zamfir ve Morricone