Şimdi Ara

en iyi forum nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buradaki başlıkları inceledim yardımlarınız çok iyi bende bi taraftar sitesi hazırlıyorum forum ekleme düşüncem var ama iyi birşey yapmak istiyorum ücretli bir host alabilirim hangi yöntemle yapılabilir kontrol önemli benim için sağlam bi forum için ne kadar alana ihtiyacım var hangi yöntemle istediğim formu hazırlayabilirim kendi tasarımımı uygulayabileceğim bir forum koşulları nelerdir

forum ve site yapımı hakkında bilgisi olan arkadaşlar msn ve mail yoluyla ulaşabilirler (karamurat606@hotmail.com)

• Hazır forum kullanmalısın.
  • başlabngıç olarak 30 mb bi alan sana yeterli bununla beraber 1 sql işini görür. toplam 30 ytl civarındabi fiyat biçerler sana + domain ücreti alırlar.

SMF kullanabilirsin. Diğerlerin de yani phpbb, vbullet, mybb, ipb de açık olduğunu duydum. ama smf de sfır açık olunduğu söyleniyor.Hiç mi hatası yok dersen var fakat bu açığı kapatmak senin elinde :) phptriad açığı var bildiğim kadarıyla buda smfnin açığı değil. bir başka flash animasyonlara konu içinde izin verirsen oluyor.

Karar senin yhinede
  • Bo$ver yapma forum morum
  • yorumlarınız için teşekkürler bi sorum olacak ben siteyle ilgili video resin vb dataları normal bir sisteme koysam bunu ftp server şekline getirilirmi sitede ve forumda bu makinanın ip sini verip dosyaları paylaşatırabilirmiyim bu şekil bi sistem nasıl kurulur nelere ihtiyacım olacak
  • kendi sitene dosya koyman ve bunu insanlara açman cok mantıklı değil.
    çünkü BantGenişliği dediğimiz bir şey var..

Aynı Bu TürkTelekom'un Sana internetten dosya indirme kotası uyguladıgı gibi.
    web sitelerininde Dosya Gonderme Kotası vardır.

yıllık yaklaşık 30 liraya alabileceğin bir hosting 'in bantgenişliği tahminen en fazla 3 GB olacaktır.

sitene 10 MB lik bir dosya koysan. Bu dosya en fazla 300 kere indirilebilir demektir. Ayrıca yaptıgın sitenin gösterimleri de bu BantGenişliği kotasından düşecektir.
    Yani dosya yayınlamak için en iyi çözüm, Rapidshare.de hemenpaylas.com dosya.us gibi sitelere dosyalarını gonderip yayınlamaktır.

SMF Forumun acıgı yok demek yanlış olur. Az kullanıldıgı için Ona saldırılarda daha az oluyor ve az acık bulunuyor.
    Birde SMF lerde VeriTabanı cok büyüdüğünde sorun cıkıyor diye okumustum ama ne derece doğru bilemiyorum.

Güvenlik önlemlerini Tam olarak aldıktan sonra PhpBB iyidir.

soruyu yanlış anlamışım. ama bilgi olarak dursun burada belki başkasına lazım olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 27 Haziran 2006; 23:42:27 >

• boyle birşey yapabilirsin tabi, ama bunun için bu Bilgisayarın 24 saat acık durması gerekecektir. yoksa ziyaretçilerin istedikleri zaman bunları indiremeyecektir.

birde 2048K ADSL Baglantı kullanıyorsan bile Gonderme hızın 512K olacagı için, birden fazla kişi o Bilgisayardan dosya indirmeye calistiği zaman yavas bir hızla indireceklerdir. yine en iyisi Rapidsare.de hemenpaylas.com dosya.us gibi sitelerden faydalanmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya da ne iş yapılır.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SMF'nin hiçbir açığı yok. Şu ana kadar hacklenen smf sitelerinin hepsi host açığından hacklendi. Tinyportal entegresi yaparsan shoutbox açığı oluyor sadece.

100mb alan - 5gb bant genişliği işini görür. Profesyonel ileriye dönük bişey yapcaksan bastırırsın 160$'ı vbulletin alırsın. Yada ücretsiz script kullancam dersen Smf işini fazlasıyla görür. (bknz.www.simplemachines.org). Host üzerinden mp3 yada dosya download'a sunmak arkadaşlarında dediği gibi mantıklı değil.
  • en iyisi smf. açık yok denebilir
  • evet arkadaşlar forumumu phpbb ile yapacağım fakat forumlarda vbulletin ile phpbb arasında ne gibi bir fark var 170$ vereceksinde ne gibi bir faydasını görüyosun
  • niye uğraşıtosunuz ki.
    bir sürü hazır forum var.alın kullanın işte.
  • bizimki öle bilinen forumlar gibi olmasın daha farklı olsun istiyoruz
  • Şimdi isim akılda kalaıcak slogan güzel olacak birazcık görsel efekt kullancan sonra arka plan her zaman ki gibi basit yapmayacan. Konular değişik olcak vs..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.