Şimdi Ara

En iyi frost mage O.o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben bir türlü karar veremedim, aslında verdim ama tam veremedim

mage açacam ama bi tane açtım human 11 lvl yaptım fena değil...

sizce en iyi mage hangi ırk ? nedeniyle yazarsanız sevinirim

cevaplar için teşekkürler...

• en iyi ırk diye bi şey yok herkez için aynı

mageni bu talente göre yap
    http://www.wowhead.com/?talent=o0xmZEgMzfccoeRt0h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonmasta -- 11 Şubat 2007; 22:34:55 >
  • farklılıklar hep duruma göre.

humanlar roguelara karşı avantaj sağlarken,

undead priest veya wlocka karşı avantajlı.

draenei racialı 70te ne kadar heallıyor bilemiyorum ama oldukça güzel görünüyor.

troll racialı pvede en iyisi. ancak pvpde pek iyi sayılmaz.

gnome racialı pvp için çok iyi. pvede bir özelliği yok.

bloodelf silenceını aksiyon içinde görmem lazım aslında ancak bana görüldüğü kadar iyi gibi gelmiyor.

bence undead yada gnome arasında bir seçim yapman daha doğru olacaktır. zaten oyunun en iyi racialları olarak kabul görürler. draenei racialının duruma göre çok iyi işler yapabileceğinide söylemek yanlış olmaz sanırım. öte yandan human male, draenei, troll, tauren gibi ırkların casting veya koşma animasyonları (aslında biraz zevk meselesi) bir yerden sonra inanılmaz sıkıcı hale gelebiliyor(bkz. çantası nogenfogger ve savory delight dolu insanlar :p). undeadin hareketleri çok güzel olduğundan oynarken aynı anda zevk alırsın. gnome yine ufak olduğu için koşma hızı normalden hızlı gibi gelir. aynı şekilde daha akıcı hissetmene sebep olabilir. female human, undead, gnome o konuda iyidir :).

• quote:

Orjinalden alıntı: corruptedmagi

farklılıklar hep duruma göre.

humanlar roguelara karşı avantaj sağlarken,

undead priest veya wlocka karşı avantajlı.

draenei racialı 70te ne kadar heallıyor bilemiyorum ama oldukça güzel görünüyor.

troll racialı pvede en iyisi. ancak pvpde pek iyi sayılmaz.

gnome racialı pvp için çok iyi. pvede bir özelliği yok.

bloodelf silenceını aksiyon içinde görmem lazım aslında ancak bana görüldüğü kadar iyi gibi gelmiyor.

bence undead yada gnome arasında bir seçim yapman daha doğru olacaktır. zaten oyunun en iyi racialları olarak kabul görürler. draenei racialının duruma göre çok iyi işler yapabileceğinide söylemek yanlış olmaz sanırım. öte yandan human male, draenei, troll, tauren gibi ırkların casting veya koşma animasyonları (aslında biraz zevk meselesi) bir yerden sonra inanılmaz sıkıcı hale gelebiliyor(bkz. çantası nogenfogger ve savory delight dolu insanlar :p). undeadin hareketleri çok güzel olduğundan oynarken aynı anda zevk alırsın. gnome yine ufak olduğu için koşma hızı normalden hızlı gibi gelir. aynı şekilde daha akıcı hissetmene sebep olabilir. female human, undead, gnome o konuda iyidir :).

abi tamam troller igrenç bir ırkta PvPde en ii yi mage bersarkerı çaliştirinca bide hp'en az olcunca bi mage 1 fireball atincayakadar sen 2 hatta trinket warsa 4 tane atarsin biraz abartili oldu ama ole

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.