Şimdi Ara

En iyi gank atan jungle hangisi ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
8.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise o koza tutarsa duman eder.
  • hecarim, zac, jarvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

En iyi gank atan jungle hangisi hem oyunun başlarında hemde ilerleyen zamanlarda en iyi gank atan şampiyon hangisi ? Yani gank gittiği lane den kill çıkarsın yada büyük hasarla base atmak zorunda bıraksın ?

eğer tr serverında diamont altıysan tank jungler alma naut heca seju amumu tarzı earlyden ne kadar kill aldırsanda oyun sonuna kadar feedlemeye başarıyorlar sen adc ap a tanklarken gidip tankı kesmeye çalıyorlar ne güzeli xin vi shyvana udry atrox bunları tank kassan bile hem damage verir hemde rahat adc ye ulaşmanı sağlar tr serverından izlenimlerim bunlar. ayrıca ganglarda shyvana biraz zorlanıyor bodoslama giremiyorsun ya karsı junglerin ormanından gang atıcan veya botlanenin çalısından gözükmeden girip bi anda çıkıcaksın ama flash yerine bitkinlik alırsan çok güzel şeyler yapabiliyorsun eğer adamlara yaklaşırsan kill flash garanti ve shyvana core item donmus balyoz slow etkisi için

• elise

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • udyr
  • 6 Level öncesi ve sonrası olarak değerlendirilmesi lazım bu konunun.6 sonrası bana soracak olursanız leesin vi naut nocturne epeyce etkili.Ayrıca düşük eloda amumu shaco ve evelyn oyun taşıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorvine -- 18 Kasım 2013; 10:19:42 >
  • Vi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Kimsede dememis aatrox.Mana derdi yok can derdi yok canın mı azaldi iki minyon kes +gang atması kolay.

Dün arkadaşımla oynuyorduk hesabında aatrox varmış bir el aldım nedenim rün yok birde 14 level o yüzden kabileyetlerde tam değil o yüzden biraz zorlandım ama botrk çıkınca çok iyi oluyor botrk aldığımda fiora ve jax a karşı 2 vs 1 girdim aldım.

jaxın mal olması lazım
  • Kimse Nasus yazmamis. İnaninki jungle Nasus olarak soloda oynamaktan daha fazla zevk alıyorum. Takıma faydası oldukça fazla. Benim favorilerim xin Nasus vi zac udyr.

• hecarim ofc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skarner tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Kedi Rengar

sejuani...

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Sejuani oyundaki en iyi junglerdır.

yav he he

• ALİSTAR-NAUT
  • j4 noc

özelliklede noc ani hasarı yüksek olan bi lane giderse güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

Sejuani oyundaki en iyi junglerdır.

yav he he

geldi yine çilingirini sevdigim
  • lee var vi var cigara var hap var ex var ruj var

• Warwick - fiddle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.