Merhaba hd media player almak istiyorum kafam karıştı benim plazma tvm var ama hd ready değil component(YPP) girişi ve scart girişleri var bluray filmlerden en yüksek kalitede görüntü almam için hangi cihazı seçmem gerekir bilemiyorum wd a baktım ama sadece hdmi ve kompozit çıkışları var yardım ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..
wdlive komponent çıkışa sahiptir (içinden aparat çıkar) en iyi görüntüyü ypbprden alırsın desteklediği maksimum çözünürlüğe ayarla
evet dediğin gibi live da component çıkış varmış ben normaline bakmıştım ağ bağlantısıyla işim olmadığı için acaba yeni versiyonunda component çıkış var mıdır veya başka bi tavsiyeniz var mı?
wdlive komponent çıkışa sahiptir (içinden aparat çıkar) en iyi görüntüyü ypbprden alırsın desteklediği maksimum çözünürlüğe ayarla
sadays ypbr hdmı dan daha iyi değil değil mi?
evet daha iyi değil hdmi digitaldir komponent analog analog sinyal ne kadar iyi kablo kullanırsan kullan bir miktar kayıpla aktarılır tvye ama arkadaşımızın başka alternatifi yok mecburen YPBPR bağlayacak
evet daha iyi değil hdmi digitaldir komponent analog analog sinyal ne kadar iyi kablo kullanırsan kullan bir miktar kayıpla aktarılır tvye ama arkadaşımızın başka alternatifi yok mecburen YPBPR bağlayacak
ok ben senin cevabı okuyunca kafam karıştıda ondan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme