Şimdi Ara

EN İYİ GÖRÜNTÜ İÇİN Hangi MKV Player?? Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hd media player almak istiyorum kafam karıştı benim plazma tvm var ama hd ready değil component(YPP) girişi ve scart girişleri var bluray filmlerden en yüksek kalitede görüntü almam için hangi cihazı seçmem gerekir bilemiyorum wd a baktım ama sadece hdmi ve kompozit çıkışları var yardım ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• wdlive komponent çıkışa sahiptir (içinden aparat çıkar) en iyi görüntüyü ypbprden alırsın desteklediği maksimum çözünürlüğe ayarla
  • evet dediğin gibi live da component çıkış varmış ben normaline bakmıştım ağ bağlantısıyla işim olmadığı için acaba yeni versiyonunda component çıkış var mıdır veya başka bi tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

wdlive komponent çıkışa sahiptir (içinden aparat çıkar) en iyi görüntüyü ypbprden alırsın desteklediği maksimum çözünürlüğe ayarla

sadays ypbr hdmı dan daha iyi değil değil mi?
  • evet daha iyi değil hdmi digitaldir komponent analog analog sinyal ne kadar iyi kablo kullanırsan kullan bir miktar kayıpla aktarılır tvye ama arkadaşımızın başka alternatifi yok mecburen YPBPR bağlayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

evet daha iyi değil hdmi digitaldir komponent analog analog sinyal ne kadar iyi kablo kullanırsan kullan bir miktar kayıpla aktarılır tvye ama arkadaşımızın başka alternatifi yok mecburen YPBPR bağlayacak

ok ben senin cevabı okuyunca kafam karıştıda ondan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.