Bildirim
en iyi görüntü veren receiver
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: crack_hasan
Merhaba. Piyasada ki enn iyi, en kaliteli, en titremeyen, en çamur gibi olmayan cihaz nedir? Para mara vazgeçtim artık. Bana cam gibi gösteren cihaz yokmu bu dünyada.
next starın cihazları güzel. pek fazla şikayet edeni görmedim. sd performansı bile oldukca basarılı -
technisat, kathrein, humax gibi markalara bakacaksınız o zaman. en iyi görüntüyü arıyorsanız, yerlileri direk eleyin tabi para sorun değilse -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
technisat, kathrein, humax gibi markalara bakacaksınız o zaman. en iyi görüntüyü arıyorsanız, yerlileri direk eleyin tabi para sorun değilse
Bu cihazlar genelde yurtdışından getirttilmekte yada getirilmekte okuduğum kadarıyla Techisat yada Kathrein konusunda.. Türkiye'de satıcısı varmı ? -
Kathreini ülkemizde yanlış hatırlamıyorsam hepsidijital satıyordu sitesine bakabilirsiniz.Alttaki linke bakarsanız daha iyi bilgi alırsınız.
http://forum.donanimhaber.com/m_57856738/tm.htm -
kathrein ve technisat gerçekten resim kalitesi çok iyi cihazlar ikisi hakkındada iyi bilgisi olan albani ustanın yorumlarını okumanızı tavsiye ederim yalnız bu cihazları kullanmak next,gold vs.. cihazları kullanmaya benzemez biraz bilgi birikim isteyen çok fonksiyonlu cihazlardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ergin967
kathrein ve technisat gerçekten resim kalitesi çok iyi cihazlar ikisi hakkındada iyi bilgisi olan albani ustanın yorumlarını okumanızı tavsiye ederim yalnız bu cihazları kullanmak next,gold vs.. cihazları kullanmaya benzemez biraz bilgi birikim isteyen çok fonksiyonlu cihazlardır.
ben de Can beyin yorumlarını okuyarak bu cihazlar hakkında izlenime sahip oldum. Bizim piyasadaki cihazlar görüntü kalitesinden çok emu, cs, media player gibi özelliklere ağırlık vermektedir. Mesela technisat cihazlarda emu ve cs olmadığını okudum. Ama görüntü kalitesinin çok iyi olduğu yazıyor. -
evet haklısınız benim işim ıvır zıvır değil kaliteli görüntü diyorsanız almanlar yapmış işte -
quote:
Merhaba. Piyasada ki enn iyi, en kaliteli, en titremeyen, en çamur gibi olmayan cihaz nedir? Para mara vazgeçtim artık. Bana cam gibi gösteren cihaz yokmu bu dünyada.
Arkadaşlarda yazmış senin aradığın cihaz Technisat, tır eğer imkanın varsa Almanyadan getittir, ben cihazı denedim,kullandım cam gibi görüntü alırsın.
Kullandığınız tv ne marka hangi model?
Selamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: damasyus
quote:
Arkadaşlarda yazmış senin aradığın cihaz Technisat, tır eğer imkanın varsa Almanyadan getittir, ben cihazı denedim,kullandım cam gibi görüntü alırsın.
Selamlar.
Sony 46HX920
http://www.sony.com.tr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx920
technisat nasılk bir chaz. hangi model?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crack_hasan -- 26 Aralık 2012; 10:33:27 >
-
Yukarıda bir arkadaş yazmış bu cihazları kullanmak için biraz bilgiye ihtiyaç var diye,o kadar da değil alt tarafı cihaz işte eğer server kullanılacaksa haklısınız belki yoksa tak fişe izle bu kadar kullanımı kolay cihazlar -
Benim tek isteğim cihazımdan cam gibi görüntü almak. interneti olsa da olmasa da çok önemli değil. cam gibi görüntü istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Boone
quote:
Orijinalden alıntı: ergin967
kathrein ve technisat gerçekten resim kalitesi çok iyi cihazlar ikisi hakkındada iyi bilgisi olan albani ustanın yorumlarını okumanızı tavsiye ederim yalnız bu cihazları kullanmak next,gold vs.. cihazları kullanmaya benzemez biraz bilgi birikim isteyen çok fonksiyonlu cihazlardır.
ben de Can beyin yorumlarını okuyarak bu cihazlar hakkında izlenime sahip oldum. Bizim piyasadaki cihazlar görüntü kalitesinden çok emu, cs, media player gibi özelliklere ağırlık vermektedir. Mesela technisat cihazlarda emu ve cs olmadığını okudum. Ama görüntü kalitesinin çok iyi olduğu yazıyor.
Albani usta kimdir. Link varmı?
-
Dün size link vermiştim bu receiverlarla ilgili girmediğiniz belli.Alttaki linke girip doğrudan konudan albani ye sorabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_57856738/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: k35
Dün size link vermiştim bu receiverlarla ilgili girmediğiniz belli.Alttaki linke girip doğrudan konudan albani ye sorabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_57856738/tm.htm
Bu linki incelemiştim. Alman malı olması aklıma yattı. İlginiz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crack_hasan -- 26 Aralık 2012; 10:46:06 > -
quote:
quote:
quote:
Selamlar.
Sony 46HX920
TECHNISAT ISIO S1 - bu modeli Nasıl bir cihaz olduğunu yazmıştık,senin aradığın cihaz .cam gibi görüntü alırsın
Televizyonun en baba modelini almışsın hayırlı olsun güle güle kullan, bu tv ye dandik cihazlar (next mini,golmaster 1050,dreambox vs) yakışmaz .
Kolay gelsin ,selamlar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Selamlar.
Sony 46HX920
TECHNISAT ISIO S1 - bu modeli Nasıl bir cihaz olduğunu yazmıştık,senin aradığın cihaz .cam gibi görüntü alırsın
Televizyonun en baba modelini almışsın hayırlı olsun güle güle kullan, bu tv ye dandik cihazlar (next mini,golmaster 1050,dreambox vs) yakışmaz .
Kolay gelsin ,selamlar.
Teşekkür ederim hocam. Sanırım söylediğiniz gibi Technisat alacağım. Şimdi araştırıyorum nerden nasıl alınır. İlginize teşekkürler. Hayırlı günler dilerim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X