Şimdi Ara

En İyi GTX 950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evga çünkü supersc var onda ek olarak
  • En hızlısı evgadır ama fiyatı yükselmiş 600 civarı olunca alın ya da başka sitelerde 600'e bulursanız alabilirsiniz aynı ürünün ikinci elini 450 ye satıyor forumda ikinci el bölümünde onuda alabilirsiniz.
  • EnsarEE E kullanıcısına yanıt
    Asus GTX950 Bimeks'te kampanyada 572 lira...Evga'dan da sadece 40mhz yavaş...
  • UCUZ OLAN alınır sadece sana değil forumun tamamı için söyluyorum. hadi En üst seviye gtx1080 alacak olsan oc performansına yok soğutmasındaki 1 derece farka bakarsın eyvallah da orta seviye kart alıyorsun hepsinin performansı aynı ne zaman fiyat aynı olur o zaman yukarda yazdıklarına bakarsın.

http://www.sinerji.gen.tr/evga-gtx950-supersuperclock-2gb-gddr5-128bit-ee-02g-p4-2957-kr-pmu2944 fiyatı uygun
  • http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2957-KR

http://forums.evga.com/GTX-970-SC-SSC-FTW-What-do-they-mean-m2238697.aspx

ssc özelliği demek super superclocked demek yani overclock yapılmışı size garantili veriliyor bu yüzden fiyatı biraz kabarık ama değer yani fiyatına...

sadece 20tl fazla ödeyeceksin ve 2yıl daha iyi performans alacaksın

asus 1160mhz evga 1393mhz arada iyi fark var yani super superclocked dememişler boşuna yanarsa garanti altındasınız overclock çıkışlı çünkü...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O bir canavar: ASUS GT 430
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

950 370 e filan denk degil o50 yuzde 10 ile 20 arasi daha performansli. Ayrica 7850 ile ayni kart 370 cok eski kalma bir seri o yuzden 950 alin.ssc ve ftw modelleri var ssc en hizlilarindan ftw ise daha iyi OC olur(ikisi de evga) core clocklarini karsilastirin ona gore secim yapin arkadasa zotac aldik 30 lira daha ucuzdu. Gidip 30 tl den fazla fark varsa ucuz olani alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben asus strix aldım oldukça memnunum artık hero yunu yüklediğimde daha çok grafikleri arttıramıyor muyum dıyorum bırde monıtorumden sıkayetcıyım ekrankartı 2600 lere kadar desteklıyo fekat monıtor 1920 de bırakıyo
    Degil

R7 370 eski kartin yeni ad verilmis hali o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesonturk

ben asus strix aldım oldukça memnunum artık hero yunu yüklediğimde daha çok grafikleri arttıramıyor muyum dıyorum bırde monıtorumden sıkayetcıyım ekrankartı 2600 lere kadar desteklıyo fekat monıtor 1920 de bırakıyo

e 2600e çıkarırsan oyunları normale veya low ayarlara çekmen gerekecek monitörün iyi bence çözünürlüğün artışı performansı hayli düşürür bunu söylemekte fayda var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.