Şimdi Ara

En iyi hazir kahve hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BFCF7FAB8

Tchibo kahveleri
    Pediatri intörnlugunun bana öğrettiği tek şey kahve gurmeligiydi o yüzden sözüme güven
    Pediatri intorlugu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Full kadınların olduğu bir uzmanlık alanında çalıştığım dönem hanım ablalarımız sayesinde her marka kahveyi içtim zira tek yaptıkları kahve içip dedikodu yapmaktı
  • Zaman varsa filtre kahve. French presste yapıyorum. Pratik hemen yapayım diyorsam favorim nescafe gold. 👍

• French press alin 25 30 liraya filtre kahve takılın.
    Çözünen kahveler kahve bile sayılmaz. Mideye de oldukça zararlı ileride çok çektirir.

• Kolaya kaçmak isteyenler için a101'de tek kullanımlık filtre kahveler var benim gibi yoğun sevenler için gramajı az ama üstüne ilave edebilirsiniz. İdare eder bir ürün
  • hiçbirisi
  • Genelinde Filtre Kahve icerim , gunde 1-1.5 litre kadar , mecbur kalinca normal granul kahve icerim ama ayni keyfi alamam ,
    Jacobs Monarch kampanyalarda 2 kilosu 130 TL civarinda , makinasi ortalama 300-400 arasi , filtre alirkende 1000 tane birden alirim birdaha ugrasmamak icin .
    Ama Turk kahveseinin yerini hic biri tutmuyor , Turk kahvesi icince 1-2 saat kahve aramiyorum , Filtre kahve icince yine 30 dakikada bir ariyorum , ama granul kahve su gibi gidiyor , hic birsey anlamiyorum .
  • Bi ara Jacobs çözülen kahve içiyordum. Ama fiyatlar arttıkça kalite o denli düştü.

Sonra bunu aldım ;

çek filan derken 100 küsür tl'e gelmişti. 80 adet filtre kahve kağıdı var tchibo'da 20TL. Yine tchibo 250gr filtre kahve 20TL. Maliyetli gözükse bile şuan çözünebilir kahvelere bakaraktan uyguna geliyor. Ek olarak 2 3 saat yanmadan içebiliyorsunuz.

• Nescafe icenlere şaşırıyorum leş gibi tadı var eskiden daha iyiydi,Bim VİP kahvesi daha güzel geliyor bana herkezede onu iciriyorum evde ve iş yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

hiçbirisi
    Sen ne iciyon alper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tchine Feine Milde alıyorum 100 gr 39 tl çok iyi

• Granür kahve içmeyin içirmeyin.. içtiğiniz kahve değil zaten

gerçek kahve ekspresso veya amerikanodur. isterseniz süt katarsınız

nescafe granür kahveler de gerçek kahve değildir. gerçek kahveyi normal marketlerde bulamazsınız.

Merak edenler için
    Taft Coffee
    Espresso Nedir, Nasıl Yapılır? Maddelerle Espresso Hakkında Her Şey!
    https://www.taftcoffee.com/blogs/blog/espresso-nedir-nasil-yapilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 23 Nisan 2020; 12:44:43 >

• Tchibo gold ile süt tozu kullanıyorum, filtre kahve diye geçiyor ama ben suyu kaynatıp bildiğin üçü bir arada tarzı hazırlıyorum.... En son jacobs monarch aldım, çok ağır geldi...

• aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Filtre kahve,çözünebilir kahveden farklı bir içecek sayılır.Bir tık daha zahmetli olsa da daha sağlıklı ve kıvamlı olur.Yapay ambalaj tadı gelmez :).Ağır kahveye giriş olarak kahve dünyasının fındıklı filtresi veya Tchibo nun gold filtre kahvesi denenebilir.ama ucu bucağı olmayan,bağımlılık yapan ve dikkat edilmezse ciddi bütçe sarsan bir hobiye dönüşebilir.Bu konuda dikkatli olun bence :D
  • Jacops gold kahvesinin üstüne kahve tanimam genelde sade ilavesiz içerim tadi aromasi hoşuma gidiyor..

• Jacops Monarch 

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Sen ne iciyon alper

Alıntıları Göster
    Cevap 2 alt mesajda verilmiş ismini saklayan arkadaşım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

Cevap 2 alt mesajda verilmiş ismini saklayan arkadaşım :)

Alıntıları Göster
    Ben gamze bu arada
    Tanistigima memnun oldum alper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    :)
  • Tchibodan Davidoff 57 hazirda bir numero

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.