Şimdi Ara

en iyi hoparlörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kendime hoparlör alıp bi set yapmayı düşünüyorum şöyle 80 YTL'ye kadar bi woofer alabilirim (2 adet) bu fiyatta ve iyi bir performansı olan bildiğiniz bi woferr varsa lütfen buraya yazın
    bir de mid hoparlörü diye işey varmış bu hoparlör ne işe yarıyor??

• 80 ytl ye anca vasat bi subwoofer alırsın sadece 1 tane
    marka önerim 80 ytl ye kadar qsawa(kendi kullandığım düzgün bi hoparlör)55 ytl , bots ve kamosonic öneririm
    bunlar tanınmamış ama gayet kaliteli ses ve bas veren kolonlar

mid diyorsn midrange denir ona
    onlar ise ana ses hoparlörü olarak anlatayım normal sesler onlardan geliyor
    allaha emanet olasın..
  • bende philips var çok memnunum hocam kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

bende philips var çok memnunum hocam kolay gelsin
    o fiyata BM (BOSSMAN) woofer alabilirsin.10" yani 25 cm çift bi ihtimal olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsk tekno

o fiyata BM (BOSSMAN) woofer alabilirsin.10" yani 25 cm çift bi ihtimal olabilir.

Alıntıları Göster
    kadıköyde 40ytl ye güzel araba woofer ları var bende alıcam kendime evde dinlemek için yazıcıoğlu işhanı git bak kaliteli bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: form

kadıköyde 40ytl ye güzel araba woofer ları var bende alıcam kendime evde dinlemek için yazıcıoğlu işhanı git bak kaliteli bulursun

Alıntıları Göster
    arklar aslında bana jameson usa-960 da kullana bilecegim fazla pahalı olmayan ve iyi bas weren woofer lazım. önerilerinizi bekliorum
    NOT: bende boschmann 25cm 400 wattlık 2 woofer war anfiye yetmiyor küçük geliyor.
    ŞİmDİdEN TŞK edERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 27 Mayıs 2006; 1:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer_ank

arklar aslında bana jameson usa-960 da kullana bilecegim fazla pahalı olmayan ve iyi bas weren woofer lazım. önerilerinizi bekliorum
    NOT: bende boschmann 25cm 400 wattlık 2 woofer war anfiye yetmiyor küçük geliyor.
    ŞİmDİdEN TŞK edERİM

Alıntıları Göster
    Her topiğe aynı soruyu sormana ve ayrıyeten konu açmana gerek yok muratocal.

Fazla pahalı olmayanı biraz daha açarmısın.Ne kadarlık bir woofer istiyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Her topiğe aynı soruyu sormana ve ayrıyeten konu açmana gerek yok muratocal.

Fazla pahalı olmayanı biraz daha açarmısın.Ne kadarlık bir woofer istiyorsun?

Alıntıları Göster
    ok bida olmaz killforyou
    100 ytl ciwarlarında bir woofer arıyorum önerilerinizi bekliorum saolun..
  • quote:

ok bida olmaz killforyou
    100 ytl ciwarlarında bir woofer arıyorum önerilerinizi bekliorum saolun..

Alıntıları Göster
    25cm 400 wattlık 2 woofer'ın yetmediği anfiye 100 ytl ye iyi bir woofer alman zor.JBL'in bir kaç güzel modlei var ama fiyatları 200 ytl civarında.
  • quote:

25cm 400 wattlık 2 woofer'ın yetmediği anfiye 100 ytl ye iyi bir woofer alman zor.JBL'in bir kaç güzel modlei var ama fiyatları 200 ytl civarında.

Alıntıları Göster
    aslında jameson jw-300 ler falan war.nasıl bir woofer bilgin warmı??
  • quote:

aslında jameson jw-300 ler falan war.nasıl bir woofer bilgin warmı??

Alıntıları Göster
    Maalesef, araba tesisatlarından pek anlamam.Otomobil bölümüne açarsan daha kolay yanıt alırsın.
  • quote:

Maalesef, araba tesisatlarından pek anlamam.Otomobil bölümüne açarsan daha kolay yanıt alırsın.

Alıntıları Göster
    ben arabada kullanmıyorum bunları ewde pc de ama olsun saol yinede tşk ederim
  • quote:

ben arabada kullanmıyorum bunları ewde pc de ama olsun saol yinede tşk ederim

Alıntıları Göster
    Yazdıkların araba için üretilmiş ürünler değilmi?
  • quote:

Yazdıkların araba için üretilmiş ürünler değilmi?

Alıntıları Göster
    ewet araba için üretilmiş ürünler ama denedim biliyorum pcde de süper werim alınıyor ama işte sorunum wooferlar
  • quote:

ewet araba için üretilmiş ürünler ama denedim biliyorum pcde de süper werim alınıyor ama işte sorunum wooferlar

Alıntıları Göster
    Demek istediğinizi anladım.Bütçeyi 200 liraya yükseltme imkanınız yokmu?
  • quote:

Demek istediğinizi anladım.Bütçeyi 200 liraya yükseltme imkanınız yokmu?

Alıntıları Göster
    ögrenci oldugum için biraz zor ve bence bir woofer için o degerler fazla.ok biliorum o woofer süper bişi ama pahalı.
  • quote:

ögrenci oldugum için biraz zor ve bence bir woofer için o degerler fazla.ok biliorum o woofer süper bişi ama pahalı.

Alıntıları Göster
    Fazla bilgim yok yukarda da belirttiğim gibi bu konuda.Aşağıdaki linke aç bir de bu konuyu.Orda daha çabuk yardımcı olacaklardır.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_289/tt.htm

• quote:

Fazla bilgim yok yukarda da belirttiğim gibi bu konuda.Aşağıdaki linke aç bir de bu konuyu.Orda daha çabuk yardımcı olacaklardır.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_289/tt.htm

Alıntıları Göster
    saol hocam yaa teşekkürler

• quote:

saol hocam yaa teşekkürler

Alıntıları Göster
    arklar boschmann Z-12SF model woofer hakkında bilgisi olan warmı.warsa yardımlarınızı beklyorum saolun.
  • quote:

arklar boschmann Z-12SF model woofer hakkında bilgisi olan warmı.warsa yardımlarınızı beklyorum saolun.

Alıntıları Göster
    yardım edecek kimse yokmu arklar ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.