Şimdi Ara

en iyi ses kalitesine sahip media player hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi en kaliteli media player programını soruyorum:

-jet audio
    -windows media player
    -winamp
    -aimp

şimdiye kadar bu dört programı kullandım ve hepsinde ses kalitesi açısından bariz farklılıklar var.örneğin jet audioda tizleri net alamıyor iken aimp de baslar çok kötü.cevaplarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.

• Bu konu forumda gerçekten çok tartışıldı. Arama yaparsanız bu konu ile ilgili açılmış birçok başlığa ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramparca

Bu konu forumda gerçekten çok tartışıldı. Arama yaparsanız bu konu ile ilgili açılmış birçok başlığa ulaşabilirsiniz.
    windows media player 11 kullanıyorum gayet memnunum istediğim performansı aldıktan sonra gerisi önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

windows media player 11 kullanıyorum gayet memnunum istediğim performansı aldıktan sonra gerisi önemli değil

Alıntıları Göster
    Hepsini denedim. En temiz ve net ses AIMP2'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Alıntıları Göster
    Ses konusunda en kaliteli media player diye bir şey yoktur kullamdığınız ses kodeği önemlidir AC3 veya ffdshow ses kodekleri filmlerde gayet başarılı iken müzik konusunda winamp derim

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycihan

Ses konusunda en kaliteli media player diye bir şey yoktur kullamdığınız ses kodeği önemlidir AC3 veya ffdshow ses kodekleri filmlerde gayet başarılı iken müzik konusunda winamp derim

Alıntıları Göster
    jet audio plus
    kendiniz deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: papa het

bende aimp2 kullanıyorum gelısmıs playlıst ozellıklerı ve ses kalitesi benı mest ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

jet audio plus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

jet audio plus

bende jet audio kullanıyorum özellikle x-surround özelliği yüzünden. Dolby Prologic ile aynı özelliği sağlayabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

jet audio plus

bende jet audio kullanıyorum özellikle x-surround özelliği yüzünden. Dolby Prologic ile aynı özelliği sağlayabiliyor.

Alıntıları Göster
    ben de jet audio kullanıyordum ancak rock müziklerde sesi temiz vermiyor ve bozuyor ayrıca x-surround ne işe yaramakta ben farkı anlayamadım.aimp2 ise basları veremiyor.şu an windows media player 11 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 13 Nisan 2009; 19:59:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huzzy

ben de jet audio kullanıyordum ancak rock müziklerde sesi temiz vermiyor ve bozuyor ayrıca x-surround ne işe yaramakta ben farkı anlayamadım.aimp2 ise basları veremiyor.şu an windows media player 11 kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Windows Media Player.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bana göre en iyisi Winamp'tır.Equaliseri iyi ayarlarsanız bir de DFX i kurarsanız ve onda da gereken ayarları yaparsanız çok temiz ve çok kaliteli ses çıkıyor.

http://ra*pid*sha*re.com/files/220910415/VLkn.eqf.html
    bu benim ayarlarım
    dfx i ise
    3
    3
    3
    4
    6 kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Probis

Bana göre en iyisi Winamp'tır.Equaliseri iyi ayarlarsanız bir de DFX i kurarsanız ve onda da gereken ayarları yaparsanız çok temiz ve çok kaliteli ses çıkıyor.

http://ra*pid*sha*re.com/files/220910415/VLkn.eqf.html
    bu benim ayarlarım
    dfx i ise
    3
    3
    3
    4
    6 kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    bu dfx nedir açıklayabilirsen sevinirim teşekkürler...

ve bu ayarlar ile daha çok hangi tür müzik dinliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzzy -- 14 Nisan 2009; 19:24:22 >

• quote:

ve bu ayarlar ile daha çok hangi tür müzik dinliyorsun?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: huzzy

Ses efektleri veren, ses süzgeçleri olan HARİCİ bir programdır. Gereksiz programın açılışını yavaşlatır vs. Winamp istersen, A) Ekolayzer'i rock yap (temiz bass ve tiz için), B) beğenmezsen Winamp'ın DSP efektörlerine bak resmi sitesinden. Ama benim tavsiyem = AIMP2 + Rock ekolayzer.

Bazen canım hiç ekolayzer istemiyor; TV'dekini, bilgisayardakini, mp3 çalarımdaki vs. hepsini sıfırlıyorum. BAzen ekolayzer istiyorum ve tüm elektroniklerimin sesini bass + tize göre uyarlıyorum. Benimki de ayrı bi' manyaklık işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Orjinalden alıntı: huzzy

Ses efektleri veren, ses süzgeçleri olan HARİCİ bir programdır. Gereksiz programın açılışını yavaşlatır vs. Winamp istersen, A) Ekolayzer'i rock yap (temiz bass ve tiz için), B) beğenmezsen Winamp'ın DSP efektörlerine bak resmi sitesinden. Ama benim tavsiyem = AIMP2 + Rock ekolayzer.

Bazen canım hiç ekolayzer istemiyor; TV'dekini, bilgisayardakini, mp3 çalarımdaki vs. hepsini sıfırlıyorum. BAzen ekolayzer istiyorum ve tüm elektroniklerimin sesini bass + tize göre uyarlıyorum. Benimki de ayrı bi' manyaklık işte...

Alıntıları Göster
    winamp+DFX audio enhancer ''bu ikili müthiş''

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuzlukavcisimezarciamca

winamp+DFX audio enhancer ''bu ikili müthiş''

Alıntıları Göster
    KMPlayer

Bundan sonra daha iyisi KMPlayer2 olur ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

KMPlayer

Alıntıları Göster
    Bir de KMPlayer deniyelim bakalım.Fazladan ayar ya da eklenti kurmaya gerek var mı?
  • quote:

Bir de KMPlayer deniyelim bakalım.Fazladan ayar ya da eklenti kurmaya gerek var mı?

Alıntıları Göster
    Eklentiye gerek yok. Fakat programın içini çok iyi kurcalayın. Çok harika ses ayarları var.
    Her şarkıda kendi tema rengini değiştirmesi bile keyifli.
    quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

• quote:

Eklentiye gerek yok. Fakat programın içini çok iyi kurcalayın. Çok harika ses ayarları var.
    Her şarkıda kendi tema rengini değiştirmesi bile keyifli.
    quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

Alıntıları Göster
    Unutmamakta fayda var; KMPlayer en iyi görüntü oynatma yazılımıdır...

Ekleme : İlk açılış süresi biraz uzun olduğundan dolayı AIMP2 kullanıyordum ama, ses konusunda hakikaten KMPlayer harika yahu ! Ekolayzer'i dehşetmiş !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 17 Nisan 2009; 1:11:56 >

• quote:

KMPlayer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

KMPlayer

Kurdum fakat bazı mp3 lerde cızırtı yapıyor.Ses ayarları çok güzel takdir ettim.Genel olarak güzel bir program ama bir de şöyle bir şey var.Yıllardır Winamp kullanıyoruz ve ister istemez alışkanlık olmuş, duygusal bi bağım var Winampla.Değiştiremiyorum yine Winamp'a devam.
    Programı 3 4 defa yeniden çalıştırdım.Her seferinde ayarlar bozuldu onu nasol önleyebilirim?Ses video ya da diğer ayarlar gidiyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

KMPlayer

Kurdum fakat bazı mp3 lerde cızırtı yapıyor.Ses ayarları çok güzel takdir ettim.Genel olarak güzel bir program ama bir de şöyle bir şey var.Yıllardır Winamp kullanıyoruz ve ister istemez alışkanlık olmuş, duygusal bi bağım var Winampla.Değiştiremiyorum yine Winamp'a devam.
    Programı 3 4 defa yeniden çalıştırdım.Her seferinde ayarlar bozuldu onu nasol önleyebilirim?Ses video ya da diğer ayarlar gidiyor?

Alıntıları Göster
    Winamp+Enhancer eklentisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.