Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ekonomik, hızlı ve güvenli
  • 30 gün para iadesi yapan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

30 gün para iadesi yapan var mı ?

7 gün yapalım olmazmı :)
  • Netbilsis firmasıyla hiçbir ilişkim kalmamıştır.

Detaylı bilgi için:www.enesayduz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxdesign -- 21 Ocak 2011; 13:54:42 >
  • Dünyanın En iyi firması bir çok oylamada HOSTGATOR seçilmiştir.

Sınırsız Alan, Trafik, Domain ekleme
    7/24 online destek
    Türkçe Cpanel
    Wordpress, Joomla, Drupal, Smf vs.... aklınıza gelebilecek tüm scriptlere tam uyumluluk
    $50 Google Adwords kuponu hediye
    45 gün geri ödeme GARANTİSİ
    %99.9 Uptime garantisi
    Sınırsız Mail Hesabı açmak
    Fantastico özelliği (Cpanel de bulunan bu özellikle 30sn de wordpress, joomla, smf, mybb, drupal vs... gibi scpritleri kurabilirsiniz.)

Bunlar aklıma gelenler daha fazla bilgi için türkçe destek sitesi HOSTGATOR TÜRKÇE DESTEK SİTESİ

• http://www.turkcealan.com

bi dene derim benden söylemesi
  • Merhaba arkadaşlar 1300 üyesi olan bir sitem var pahalı bir türk host şirketi kullanıyorum ama maliyetli olduğu için
    hostway a geçmeyi planlıyorum sizce bana yeterli derecede hizmet verebilir mi.
  • Bunra Hosting Hizmetleri
    http://www.bunra.com
    Hızlı ve güvenilir hosting hizmetleri , işimiz sadece hosting..
  • Türk Telekomun yeni kullanım sınırlaması onayından sonra Türkiye içinde gerçekten çok iyi birçok hosting firmasının zorda kalacağını düşünüyorum...Hosting artık yurtdışından, güvenilir bir yerlerden alınmalı..Ben Hostgator u bayağı araştırdım ve gerçekten reseller paketi ya da dedicated serverları çok iyi.Diğer olaylara aldanmayın...Hostgatordan minik vps serverlar alıp 1000 e bölüp satan yabancı ve hatta türk firmalar var...ilk başlarda herşey yolunda oluyor, adamlar bir reklam yapıp 100 paket sattılar mı artık sayfaların açılması bayağı zaman alıyor (ben bu tuzağa düştüm 40$ verip, halbuki biraz daha fazla versem çok daha iyi ve bana ayrılmış bir bandwith e ve alana sahip olacaktım.).Eğri oturup doğru konuşalım, limitsiz bandwith, limitsiz alan, limitsiz database v.s....limitler aşılınca limitliden daha kötü oluyor..Dolayısı ile hostgator u tavsiye ediyorum, ancak reseller paket ya da dedicated serveri şiddetle öneriyorum..yani çok ucuz fiyatlı bir olaya girmeyin sonradan üzülmeyin (ki aynı şey Türkiye içindeki serverlar içinde geçerli)[Yinede yurtdışındaki serverlar Türkiyeye göre gerçekten çok daha uygun fiyata ve daha iyi hizmete denk geliyor]Biraz ingilizce bilmenizde fayda var ancak, hosting konusunda biraz tecrübeli bir kişi zaten altından kalkabiliyor..

Hostgator dan üyelik almak için Hostgator tıklayabilirsiniz...

Birde indirim kuponu olmadan sakın almayın bayağı faydası oluyor....işte size indirim kodu

kertenkele

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: faminor

Türk Telekomun yeni kullanım sınırlaması onayından sonra Türkiye içinde gerçekten çok iyi birçok hosting firmasının zorda kalacağını düşünüyorum...Hosting artık yurtdışından, güvenilir bir yerlerden alınmalı..Ben Hostgator u bayağı araştırdım ve gerçekten reseller paketi ya da dedicated serverları çok iyi.Diğer olaylara aldanmayın...Hostgatordan minik vps serverlar alıp 1000 e bölüp satan yabancı ve hatta türk firmalar var...ilk başlarda herşey yolunda oluyor, adamlar bir reklam yapıp 100 paket sattılar mı artık sayfaların açılması bayağı zaman alıyor (ben bu tuzağa düştüm 40$ verip, halbuki biraz daha fazla versem çok daha iyi ve bana ayrılmış bir bandwith e ve alana sahip olacaktım.).Eğri oturup doğru konuşalım, limitsiz bandwith, limitsiz alan, limitsiz database v.s....limitler aşılınca limitliden daha kötü oluyor..Dolayısı ile hostgator u tavsiye ediyorum, ancak reseller paket ya da dedicated serveri şiddetle öneriyorum..yani çok ucuz fiyatlı bir olaya girmeyin sonradan üzülmeyin (ki aynı şey Türkiye içindeki serverlar içinde geçerli)[Yinede yurtdışındaki serverlar Türkiyeye göre gerçekten çok daha uygun fiyata ve daha iyi hizmete denk geliyor]Biraz ingilizce bilmenizde fayda var ancak, hosting konusunda biraz tecrübeli bir kişi zaten altından kalkabiliyor..

Hostgator dan üyelik almak için Hostgator tıklayabilirsiniz...

Birde indirim kuponu olmadan sakın almayın bayağı faydası oluyor....işte size indirim kodu

kertenkele

iyi forumlar

Siz sanırım yurt dışını övmek için ve özellikle hostgatoru övmek ve kendi linkinizden satış yapmak için dh ye üye olmuşsunuz :)

• konuya bak mesajlara bak bizim Türk milleti her zaman biryerlerde reklam yapma peşinde...
  • Reklam yapılırda bu kadar Türk 'firmaları bu şekilde kötülenemez. Zaten söyledikleri orta okul çocuğu yaşında
  • Ben gördüğümü söylüyorum heryerde de böyle öneri bekliyorsun adam gelmiş kendi hostingini öneriyor! Neyse konuya rastgele girmiştim konuyu dağıtmak istemiyorum. Hosting alıcaksanızda yurt dışından alınız!
  • TR içerisinde hosting firmaları olarak çok kaliteli hizmet veren firmalar mevcut. Güzelim ülkemizin parasını neden yurt dışına gönderelim ? Ama tabi 3-5 tl nin hesabı olunuyorsa doğaldır yada yasa dışı içerik barındırılıyorsa..
  • http://www.smyrna.com.tr

Bütün sunucular LiteSpeed.
    15 gün para iade garantisi mevcut.
    7/24 online veya telefon ile destek alabilirsiniz (Gün veya saat ayırımı yapılmıyor)
    Ürününüz ile alaklı bütün sorunlarınıza yardımcı olabilecek uzman ekip.
  • arkadaşlar gerçekden sağlam bir site arıyorum ..nereden alacağımı bilemedim.herkez birşeyler yazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

arkadaşlar gerçekden sağlam bir site arıyorum ..nereden alacağımı bilemedim.herkez birşeyler yazıyor..

özel mesaj atarsanız yardımcı olabiliriz.
  • banada dedicated lazim

50 mbit port olacak bana ayrılmış

raid 1 hdd boyut onemli degil

16 core işlemci ht corelarda sayilir

16 gb ram

ama TR de galiba yok bu hizmeti verebilecek

aylikda 500 dolar ayiricam

o yüzden şu web sitesini düşünüyorum

http://www.leaseweb.com/en/dedicated-servers/configurator-custom-built

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 2 Aralık 2010; 18:06:31 >
  • www.uskudarhosting.net kaliteli ve hizli hosting firmasi . .
  • Netinternet forever
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.