Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netdirekt.com.tr eski ismi hostcini.com izmir hiç kesinti olmuyor diyebilirim. kurumsal firma budur. şahıslarda çok seçici davranıyorum.
  • arkdaşlar benim sorunum aslında siteme 10 kişiden 2-3 kişi giremiyor ip adresleri farklı olanlar acamıyor bunu nedeni HOSTmudur yoksa baska nedenimi vardır google vs siteleri herkes her ip adresden acıyor bnm sitem niye oyle degil nerden host almalıyz
  • çok ucuzu host ve domain sitesi wep site acmak artık cok kolay
    verdikleri imkanlarla süper bir firma 3ix
    ben şuan hem host ve domain aldım rahatım sizde almak isterseniz

referans kodumdan satın alırsanız sevinirimhttp://www.3ix.org/sys/aff.php?aff=10195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankus92 -- 18 Nisan 2011; 10:47:15 >
  • www.onofis.com
    Türkiye lokasyonlu - TTNET ve Turksat Omurgalarına erişim performansları gayet iyi.
    Ağır modüller içeren Joomla sitem için aldığım hostingten memnun kaldım.

Teknik destek birimleri oldukça alakalı ve geri dönüşleri son derece hızlı.

Web tasarımı yaptığım firmalar sayesinde bugüne kadar 20 kadar değişik hosting firması ile çalıştım. Tavsiye ederim. Hiç bir ortaklığım yoktur. Kendilerinden aldığım reseller hizmetini sadece kendi müşterilerime kullanıyorum. İçten yardım ve nezaketlerinden dolayı bu forumda bahsetmek istedim.
    Çaylak..
  • Arkadaşlar benim 50 MB'lik flash bir sitem var bunu host edecek gerçekten kaliteli bir firmaya ihtiyacoım var ve benim için asıl önemli olan iyi bir webmail arayüzü sunması, istediğim email adreslerini bloke edebilmek seçeğeinmin olması ve mail kotamın en az 1 GB olması. Önerisi olan? Bilindik ünlü ve pahalı bir firma olabilir.
  • ingilizce sorun degilse godaddy domain/hosting/emailde iyidir.
  • Konu başlığı en iyi hosting firması zannediyorum. En iyi türkiye locationlu hosting firması hakkında bilgim yok fakat. dünya üzerinde işini hakkıyla yapan tek firma tanıyorum o da godaddy.com bir dünya devi... Daha sonra bluehost, hostgator felan geliyor fiyat olarak godaddy.com biraz tuzlu fakat güvenilirlik ve up time garantisi çok yüksek. bluehost biraz daha ucuz. hostgatorun ise herşeyi ile iyi ama bir türlü control paneline ısınamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hex -- 31 Mayıs 2011; 0:52:34 >
  • Yurtdışı olarak Godaddy, ülkemizde ise Natro.
  • BEN HERKESE www.flipperhost.com öneririm. Yabancı forumlardan da takip edebilirsiniz. Özellikle wht den Gayet açık ve şeffaf bir site. Birçok üründe 30 gün para iade garantisi var. Ve verdikleri özellikleri de gerçek. O fiyatlara da bilmiyorum başka verebilen varmı ?
  • ARKADAŞLAR FLIPPER HOST 10 USD YE 1 SENELİK KAMPANYA YAPMIŞ.

•••••••• Basic Linux ••••••••
    Disk Space : 10 GB
    Bandwidth : 25 GB
    Latest cPanel
    Unlimited Domains
    Unlimited Databases
    Unlimited e-mail features
    Unlimited FTP Accounts
    Free Rv Site Builder
    Free Fantastico De Luxe
    Free Softaculous
    Free Rvskins
    More info
    $10.00 per Year ---> Order Now

••••••••• Windows Hosting Promotion •••••••••

•••••••• Basic Windows ••••••••
    Disk Space : 10 GB
    Bandwidth : 25 GB
    Latest Plesk
    Plesk Power Pack
    Unlimited Domains
    Unlimited Sub domains
    Unlimited Databases
    Unlimited e-mail features
    Unlimited FTP Accounts
    ASP.net 4.0
    More info
    $10.00 per Year ---> Order Now
  • www.netinternet.com.tr yıllardır kullanıyorum, son derece tavsiye ederim.
  • benim yazdığım konu neden silindi buna bir cevap istiyorum reklammı yaptım yoksa yanlış bişey mi yazdım hangi yönetici sildiyse buraya yazsın neden mesajım silindi bu kadarıda fazla
  • ontek.com.tr öneririm servisi çok iyi, fiyatları makul
  • Uzun süre önce Bikesoft'tan alan adı almıştım. Oradan hosting de almayı düşünüyorum. Hostingim şu an "ixwebhosting" diye ücretsiz olduğunu sandığım bir firmada. (Babamın işgüzar bir arkadaşı sağolsun) Bikesoft'un fiyat ve özelliklerine bakıp yorum yapabilir misiniz? İsterseniz Windows, isterseniz Linux hosting veriyorlar. Sizce hangisi daha avantajlı?

Fiyat tablosu şöyle:

Windows Hosting

[simg]http://img130.imageshack.us/img130/1017/bikesoftwindowshosting.png[/simg]

Linux Hosting

[simg]http://img713.imageshack.us/img713/6444/bikesoftlinuxhosting.png[/simg]

Not: Amacım kesinlikle reklam yapmak değil; yalnızca kazıklanmak ya da web sitesi sorunlarıyla uğraşarak aklımı yitirmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 15 Haziran 2011; 10:38:11 >
  • Hosting içinwww.hostavrupa.net web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Firmamız hakkındaki müşteri yorumlarını bu link üzerinden görebilirsiniz.http://www.hostbul.net/yorumlar/4045/hostavrupa-net/tum-yorumlar/1
  • www.sistemhost.com

SistemHost, 1998 yılından bu güne kadar çeşitli internet hizmetleri sunmuş ve kendini bu yönde geliştirmiştir. 2004 yılından bu yana kendi veri merkezinde, alanlarında uzman deneyimli teknik personeli ve her zaman sunduğu ürün ve hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan kurumsal bir şirkettir.
    Buyrunwww.sistemhost.com adresini bir ziyaret edin, aklınıza takılan soruları, cevap bulamadığınız soruları ve Hosting - Domain işlemleri ile ilgili her türlü sorunuzu bereber cevaplayalım...
  • BUGÜNE ÖZEL HOSTGATOR %40 İNDİRİM!

MERHABA ARKADAŞLAR

- SINIRSIZ WEB ALANI
    - SINIRSIZ BANDWIDTH
    - SINIRSIZ MYSQL DATABASE
    - SINIRSIZ DOMAIN BARINDIRMA

özellikleriyle ve dünyanın en kaliteli hosting hizmetini sağlayan, google a yakınlığıyla bilinen, Hostgator bugüne( 4 temmuz 2011) özel tüm paketlerde (ister 6 ay alın ister 12 ay ister 1 ay) %40 indirim yapmış bulunmakta (bir yıllık veya daha uzun süre paket almak çok mantıklı bu indirim tüm pakete geçerli oluyor sadece bugün!)

Buraya tıklayarak avantajlı hosting paket alım sayfasına ulaşabilirsiniz.

ayrıca kampanyayı kaçırırsanız bir ay bedava kuponu: onemonthhg

• sadecehosting.com
  • bence en iyi host yurt dışı için hostgator.com
    yurt içi için bir çok şirket var
    vit.com.tr iyidir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.