Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Labina Hosting kullanıyorum. Memnunum.
  • 2003 ten beriwww.ispro.net.tr kullaniyoruz. tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bana sadece mail hosting için kullanacağım ucuz ve güvenbilir bir site tavsiye edebilirsiniz. daha önceleri natro.com domain alana ücretsiz mail yönlendirme imkanı sağlıyordu şimdi iptal etmiş. bende domainimi sadece mail için kullanıyordum haliyle şuan mail kullanamıyorum sadece yönlendirme için mail lazım tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?
  • BilgisayarKurdu INC. derim başka bir şey demem, yaklaşık 2,5 sene evvel, yine böyle bir konuda ben de hosting ve domain alacağım akıllı adamlar arıyordum.Drift'in önerisi ile BK'ya geçtim, o gün bugün memnunum diyebilirim.Genel kesintilerde dahi , e-mail ile bilgilendirme yapıyorlar.Tavsiye ederim.

Geçtiğimiz hafta bende bir arkadaşıma önermiştim,www.bilgisayarkurdu.org adresinden bilgi alabilirsiniz.Ayrıca ne zaman devreye alındı bilmiyorum ama, online yardım açılmış, muhteşem bir şey.Sorunu direkt yazıyorsunuz , mesai saatlerinde ve nöbetçi oldukları saatler var (sanırım haftanın her günü 20:00-22:00 saatlerindeydi, mail atmışlardı, bulamadım.) o zaman cevaplıyorlar, ayrıca not bırakabiliyorsunuz bu sistem üzerinden, onlar size de dönüyorlar.Dolayısı ile artık benim için e-mail ile bildirmekte tarihe karıştı.

Selamlar,

Tşk,Drift.

• www.cicekbilisim.com tabiki vergi levhasi falan herseyi var açilali 1-2 ay oldu gercekten kaliteli bir firma r10"da zaten arastirabilirsiniz firma hakkinda iyi kotu yorumlari tavsiye ederim.
  • 250 MB Alan
    250 MB Trafik
    1 Adet E-Mail
    1 Sub Domain
    1 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    Paketimiz:2 tl

500 MB Alan
    10 GB Trafik
    3 Adet E-Mail
    3 Sub Domain
    3 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:6tl

1.5 GB Alan
    20 GB Trafik
    5 Adet E-Mail
    5 Sub Domain
    5 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:14 tl

2.5 GB Alan
    25 GB Trafik
    5 Adet E-Mail
    5 Sub Domain
    5 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:20 tl

5 GB Alan
    28 GB Trafik
    15 Adet E-Mail
    15 Sub Domain
    20 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:30 tl

10 GB Alan
    30 GB Trafik
    30 Adet E-Mail
    30 Sub Domain
    30 Adet MySQL
    Turkiye Lokasyon
    paketimiz:45 tl

paketler içinhttp://hosting.somee.in

Paketlerimiz hepsi linuxtur ve 24 saat destek verilmektedir 7 gün içinde para iademiz vardır.Ve Bedava site isteyenler içinhttp://somee.in buda bizim hizmetimizdir ve siteler bedava direk wordpress kurulu olup 20 tasarım hediyeli sizde bir blog açabilirsiniz.Somee Bilişim

• HostExper hizmet kalitesini test edebilmeniz için 7 gün koşulsuz ve kesintisiz ücret iade garantisi veriyor.
    Aldığınız her hangi bir hosting paketinden memnun kalmamanız durumunda ödediğiniz ücret kesintisiz iade ediliyor.

- 2005'den beri..
    - Türkiye lokasyon
    - Gerçek RACK tipi yüksek performanslı sunucu alt yapısı (HP, Dell)
    - Sunucularda performans ve güvenlik için RAID disk yapısı
    - 24 saat monitör edilen sunucular (DC & Monitis)
    - 24/7/365 Destek
    - 10 yıldan fazla tecrübeye sahip ekip

Bizim için önemli olan en ucuz değil, en iyi olmak..

İşten kazandığımızı yine işimize harcıyoruz. Hosting+Domain 19tl kampanyamızdan yüzlerce şahıs ve firma faydalandı,
    domaini bugün hala 12,9tl'ye satıyoruz, VDS paketlerimiz 29tl'den başlıyor.. Ödediğiniz her kuruş yine size hizmet olarak
    geri dönüyor. Bireysel hosting sektöründe takip edilen ve taklit edilen bir marka olmayı başardık. Bu bizi onurlandırıyor.
    Yaptığımız işlerin başarılı ve doğru olduğunu düşünüyoruz. DH ailesi içinden de çok sayıda dostumuz müşteri portföyümüze
    dahil oldu. Tüm müşterilerimizin aldıkları hizmetlerden memnun olduğunu umuyor güven ve ilgileri için teşekkür ediyoruz.

Hergün büyüyoruz ve daha güzel işler yapmak için heyecanımızı yeniliyoruz.

2002 yılında bu yola ilk çıktığımızda birşey söylemiştik, "her yolculuğa ilk adımla başlanır,"
    bunu tüm antetli kağıtlarımızın en üstüne yazdık, ve tüm antetli kağıtlarımızın en altına da
    "her adımınızda yanınızdayız.." yazdık.
    Ve 2002'den beri her adımınızda yanınızdayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi studioworks -- 4 Ocak 2012; 3:12:42 >

• Hostgator bana göre en iyi site, en önemlisi tek domain ile kayıt olduktan sonra istediğin kadar domain ve alt domain ile site kurabilirsin, yani ayda 4 dolar verip istediğin kadar siteyi host edebiliyorsun, hemde sınırsız web alanı ve sınırsız trafikle, tek kusuru yurt dışında olması idi fakat şimdi Türkçe desteğe de başladılar hiçbir sorunun olmaz, benim sitem nasa mühendislik orada barınıyor hiçbir zaman desteğe ihtiyacım olmadı sorunsuz sitemi yükledim bir problem de yaşamadım fiyatları da, birçok yerli hostingden çok daha hesaplı buradan hemen incele istersen Hostgator

• Yaklaşık 10 yıldır çeşitleri siteler için ihs kullanıyorum, fiyat hariç iyiler.
  • bende kaliteli bir siteden hosting almak istiyorum ve en fazla domain ile beraber 50 tl olmalı özelliklerine göre tabi.

kullandıgınız varsa uzun süredir tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • www.turkbilisim.org dur diyorum
  • ilginiz için teşekkürler ama daha ucuza daha çok alan sunan bir yer buldum.
  • Merhaba,

Uzun süredir Teknotel ile çalışıyorum bugüne kadar aldığım hizmette yada firmaya erişimde bi sıkıntı yaşamadım. 7/24 erişimi oldukca hızlı , açılan yardım çagrıları kısa sürede cevaplanıyor bana sorarsanız size Teknotel servislerini önerebilirim.

Firmanın Hosting servislerine ulaşmak için TIKLAYINIZ !

Teknotel ile iletişime buradan geçebilirsiniz.

• iyi akşamlar arkadaşlar ben hozzt.com dan domain ve host almayı düşünüyorum sizce almalımıyım site hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim veya önerebileceyiniz farklı bir site varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürkler
  • sanırım en kalitelisi ihs. ama cidden çok pahalı.
  • Çoğu insan reklam yapma derdinde..bu şekilde insanlara nasıl yardımcı olunur?
  • mesajım bulunsun.
  • Arkadaşlar, benim 2 adet firmam var ve yeni ttk nedeniyle 2 ayrı site kurmam gerekiyor. Birinin hali hazırda sitesi var, türkticaret.net kullanıyorum ama çok memnun değilim. Bir kere teknik destek için adamlara ulaşmak neredeyse imkansız -ancak birşey satın almak istediğinizde anında ulaşıyorsunuz o başka-. Ayrıca maillerde antispam olayını ücretli yaptıklarından bayağı bir sıkıntı yaşıyoruz. Çok sık blacklist'e düşüyor IP'si, bu nedenle birara hotmaile asla mail gönderemiyorduk, müşterilerimize teklif vs gönderirken blacklist olayı çok fena oluyor. Hade bir gmail-hotmail vs hesabı bul ordan yolla fln. Büyük pirestij kaybı. Amacım kötülemek değil ama bu bizim başımıza geldi, araştıran arkadaşlar bilsin istedim.

Yeni bir hosting firması arıyorum. Win server 2008 kullanıyorum ve mail exchange kullanıyorum. Sitede de öyle e-ticaret vs yapmayacağım. HTML ile hazırlanmış katalog tadında olacak. Yıllık 100 TL ye 2 adet domain barındırılabilen paketler gördüm, bu firmalar şirketler için de kullanılabilir mi? Önerebileceğiniz -yerli tercih ediyoruz- firmalar nelerdir?

• merhaba,

fsb tercih etmeyin de diğerlerini bilmiyorum. ben 5 gün önce fsbden aldım, daha önceki markumdu biraz daha pahalı ama en azından hiç sorun yaşamamıştım.
    fsb güya 7 günde iade garantisi var ancak teknik destek sıfır, panel kullanımı kötü ve bu durumlar iade kapsamına girmiyormuş.
    parayı ne de olsa aldık havasındalar...
    şimdi tüketici hakem heyetine gideceğim, elimdeki screenshotlarla.
    siteyi de markuma geri taşıyorum.

hostbul.com a da olumsuz yorumumu yazdım. bakalım yayınlanmazsa oranın da güvenirliğinden şüphe etmek gündeme gelebilir.
  • sistemhost kullanıyorum. fiyatı uygun ve uptime'ı gayet iyi. teknik destek olarakta fena sayılmaz. tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.