Şimdi Ara

EN IYI HOSTING FIRMASI HANGISI? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
232.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Godaddy Domain aldım ve bloggerimı Domine yönlendirdim.

TTnet ten dolayı zaman zaman ziyaretçiler siteye erişemiyorlar. Bunun önene geçmek için Domine TR transfer edip TR den hosting almak mantıklımdır, (WordPress geçmeyi düşünüyorum da )
  • ispro.net.tr yi öneririm. 95 yılında kurulmuş firma. 2003ten beri sorunsuz kullanıyoruz.

http://www.ispro.net/template.php?pid=2&id=13

http://www.hostbul.net/Yorumlar.aspx?f_id=6217
  • domain
    sınırsız hosting (windows)+ FTP
    sınırsız sub domain
    sınırsız aylık trafik
    sınırsız bant genişliği
    sınırsız e mail
    sınırsız (i love my page= sanal alemdeki harici hard diskinizz)
    2 adet tasarlama motoru (CMS)
    KDV dahil yıllık 250 dolar
    Fİyatı ve kaliteyi siz karşlışatırın. benim fazla konuşmama gerek yok.
    Not: Şirket yabancı ve uluslararası çalışmakta
    Ayrıntılı bilgi için: sems@aslan13.com a mail atabilirsiniz
  • domainsitesi diye lanet bir firmaya bulaştım biri şirket adına diğer ikisi özel 3 site de dün gece sunucuyu kestiler ertesi gün akşam oldu hala yok.mail attım cevap yok,telefonla aradım herşeyi saydım ama gariban bir sekreter durumu iletirim deyip azarları o işitiyor. daha 2 gün önce 95 tl yatırmıştım 1 senelik tek siteye parayı alınca böyle yapıyor galiba bunlar.
  • KİŞİSEL WEB SİTELERİ HAZIRLANIR VEYA İŞYERLERİ İÇİN ANAHTAR TESLİM WEB SİTESİ HAZIRLANIR..PM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ..VEYA MAİL ADRESİMDEN..
  • Natro Diyorum ben. Sorun yaşatmıyorlar bana ;)
  • türkiyenin en ucuz, en kaliteli ve en güvenli hosting firmalarından biri olan maksisunucu.com u önerebilirim.

500 MB alan, 15 GB aylık transfer, 1 Adet MySQL veritabanı, 20 Adet Subdomain. YILLIK SADECE 15 TL
  • www.daha.net' ten uzak durun da ne yaparsanız yapın. Ben böyle berbat bir hizmet görmedim.
  • www.hostmonster.com
  • www.ihs.com.tr

2 yıldır kullanıyorum gerçekten kaliteli firma e-destekleri de 10 numara her soruna yardım ediyorlar.
  • Kafa karıştırmadan ben diyorumki,,

ucuz ve kaliteli diyorsan:www.kebirhost.net

yok kardeşim kaliteli ama kazık olmasın diyorsan : www.niobeweb.net

dip not : bu ikisi arası üzeri ve binlerce host firması yazılabilir.... ve milyonlarca makale okuyabilirsin google.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaferdemir -- 5 Mart 2011; 11:09:33 >
  • Arkadaşlar türkiyede adam akıllı hosting bulmak gerçekten zorlaştı. Siteler çöküyor, telefonlara ulaşılamıyor, canlı destekleri kapalı bir sürü sıkıntı. Piyada birçok hosting kullandım. En iyileri diyebileceğimwww.ihs.com.tr burası bir bilgisayar dergisinde türkiyedeki en iyi hosting seçilmişti. En büyük artısı desteklerini çok hızlı olması. En büyük eksileri ise, cpanel vermiyorlar sadece plesk panel, panellerinde cronjob özelliği yok, ioncube ve zend optimizer da yüklü değil ve hiçbir şekilde bu tarz şeyleri sunucularına yüklemiyorlarmış. Gerekçesi de performansı düşürürmüş. Elinizde bir script varsa ve zend ile kodlanmışsa hostinglerini kullanamıyorsunuz. Sonuç olarak bu tip özellikleri kullanmadan sadece hosting olsun bana yeter diyorsanız tek kelime IHS derim. Hızlı tr lokasyonlu sunucular ve hızlı destekleri var. Bunun dışında sistemhost.com da güzel ancak fiyatlar çok yüksek. Aslına bakarsanız ben de cpanel kullanan, tr lokasyonlu, en önemlisi de canlı desteği olan veya 24/7 destek veren bir hosting firması arıyorum. Henüz bulabilmiş değilim. IHS den çok memnundum ama sitemde cronjob kullanmak zorundayım ve cronjob IHS de yok. Önerilerinizi buraya yazın lütfen.

• merhabalar,

Bende bir e-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Daha önceden bir yakınıma bir firmadan e-ticaret sitesi satın aldık. Gayet memnunuz fakat 'aynı anda kac kullanıcı girebiliyor' , ' siteye erişim hızı ' gibi durumları kendim nasıl test edebilirim ? Sorma sebebim eğer gerçekten iyi ise firmadan bende satın alacağım.

Konu ile ilgili çok bilgim yok anlatım tarzımdan anlaşılacağı gibi :)

Sizde takdir edersiniz ki aynı anda siteme örneğin 10 kullanıcıdan fazla giremiyor ise bu önemli bir kayıptır.

Bu olay direkt hosting hizmeti ile alakalı bir durum mudur?

şimdiden teşekkürler..
  • www.ikrahosting.net hosting dunyasina 1 Ocak 2011 ile girmis olmasina ragmen suanda 11 okulun sitesine host etmektedir. Ayrica musteri profili genel olarak bilgisayar ogretmenlerinden olusmaktadir.

Denemek isteyenler varsa sayet 2ayligina ucretsiz host sunabilirim.

IKRA Hosting Linux hosting hizmeti yapan saygin bir kurulustur.

admin@ikrahosting.net adresinden bize ulasabilirsiniz
  • Ers Hosting - Bilişim Hizmetleri

Çok Uygun fiyatlara sorunsuz hizmet alabileceğiniz bir firma..

www.ershosting.com - www.tarsustasarim.com
  • ücretsiz Plesk panel hosting

ücretsiz hosta canlı destek veren tek yer

php ve asp destekli mssql mysql

www.7m2.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

banada dedicated lazim

50 mbit port olacak bana ayrılmış

raid 1 hdd boyut onemli degil

16 core işlemci ht corelarda sayilir

16 gb ram

ama TR de galiba yok bu hizmeti verebilecek

aylikda 500 dolar ayiricam

o yüzden şu web sitesini düşünüyorum

http://www.leaseweb.com/en/dedicated-servers/configurator-custom-built

Arkadaşım pm at konuşalım :)
    Türkiye de yok yok yeterki kaliteli ve güzel hizmet iste ve hakkını ver!

• Alıntı MercureS0FT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ashilles Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Canboks sizin hakkınızda gerekli yasal işlemler zaten başlatldı ve üstüne paranız geri iade edilecekti bunuda kabul etmediniz.

Siz KİM OLUYORSUNUZDA BİZE DOLANDIRICI DİYORSUNUZ ? Bunun HESABINI COK CİDDİ BİR ŞEKİLDE VERECEKSİNİZ !!!! Bugüne kadar 1 kişinin sunucusunu teslim etmemezlik yapmadık 1 kişinin hakkını yemedik son 1haftadır cıkan asılsız olan "mercure dolandırıcı mercure hırsız" dogrultusunda cıkan haberleri yapan-yaptıran arkadaşlarla cok güzel bir şekilde görüşülecektir.

Kimse tehdit olarak algılamasın gerçekler ortadadır.

evet gercekler ortada 2 ramli diye 1 ramli server satmanın adı nedir haksız kazanc saglamak buda tck suc niteligi tasımaktadır insanlara kandırıp iş yapılmaz ben işkembeden konuşmuyom hepsinin kanıtı var ben size 100 lira yatırdım 2 ramli metin2 vermeniz gerekirken 1 ramli verdiniz asagıda link metin2 serverın ram bilgilerini gösteren video var
    aldıgınız server ram ögrenmek için putty su kodu yazın dmesg | grep memory
    dünyada neler olmuyoki işinizi garantiye alın herkese iyi forumlar

ayrıca verdiginiz oyunda bi işe yaramıyo 10 dakikada bir oyuncular dc atıyo gerci oyun alınalı 13 oldu toplam 3 gün online oldu oyun gerci yapılan yorumlarda herkes bu olaydan muzdarip

alttaki link tıkla
    http://www.screencast.com/users/canboks/folders/Default/media/b36281a8-c6b0-4885-a75f-aaf5cc6b217e

burdada 100 lira yatırdıga dair fatura bilgileri

FATURA #2826
    MercureSoft.Com
    Cumhuriyet Caddesi No 69 Mercure Soft
    Mersin Merkez 33050
    Turkey
    Tarih 04-13-2011
    Dönem 04-28-2011
    Paid
    Hesap No: canboks
    İsim: yasar akilli
    Firma:
    Telefon: +90.05347801517
    E.mail Adresi: canbo_can@hotmail.com
    Sipariş ID: 518038046
    Ödeme Tipi: VISA
    Son Ödeme: 04-13-2011
    Yetki:
    Açıklama: -Dedicated Server
    Genel Toplam: 100.00TL
    Vergi Miktarı: 0.00TL
    Toplam: 100.00TL
    Ödenen Miktar: 100.00TL
    Kalan Tutar: 0.00TL
    Sipariş Açıklamaları:
    ID Tarih Tutar Açıklama
    2097 04-13-2011 100.00TL (DS) sallayuvarlamt2.pvp.serverlar Plan: TR-Level3 Süre: Aylık
    H=hosting R=Register/Kayıt T=Transfer NE=.Name+E-mail S=Setup/Kurulum D=DNS RN=Renew/Yenile P=POP3 O=Other/Diğer
    Ödeme Geçmişi:
    ID Tarih Tutar Açıklama
    644 04-13-2011 100.00TL VISA

Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurunuz

Teşekkür Ederiz!

burdada metin2 i p bilgileri videodakiyle aynı

04-16-2011 15:42 - Kullanýcý Adý: Tekrar Aç

P Address : 46.45.137.136
    UserName : root
    Putty(SSH) Password : dAD12512
    Navicat (MySQL) Password : ASDASDWASD
    nacivat putty sýfreleride degiþtirilsin lutfen
    nacivat sifresinin degiþdiginden admýn paneli ve kayýt panelide hata veriyo onuda duzeltinki tekrar týcket atmým
    en onemlisi
    f

---------------------------------------------------------------
    We will do our best to answer your request in as timely of a manner as possible.

You may view or edit your ticket any time at:
    MercureSoft.Com Internet Hizmetleri | Web Hosting Bayi Hosting Sunucu Kiralama Barindirma VPS -VDS Web Tasarim Hizmetleri

Regards

Administrator
    MercureSoft.Com - Support Department

burdada metin2 satıslarında kesinlikle para iadesi yapılmayacıgı kendi sitenizde bildirmişiniz benim paramı neden iade etmek istediz acaba ?

ate: 04-16-2011

Hello yasar akilli

The following helpdesk ticket response entered into the system:

Time: 04-16-2011 01:30
    Ticket ID: HD-9906
    System Alias: canboks

Response:

04-16-2011 01:30 - SUPPORT DEPT - Ticket Closed

Bana telefon numaraný verirmisin Ben sana 100 liraný geir iade edeceðim ve davacý ben olacaðým

numaraný bekliyorum.

You may view or edit your ticket any time at:
    MercureSoft.Com Internet Hizmetleri | Web Hosting Bayi Hosting Sunucu Kiralama Barindirma VPS -VDS Web Tasarim Hizmetleri

Regards

Administrator
    MercureSoft.Com - Support Department

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canboks -- 27 Nisan 2011; 15:48:34 >

• turkticaret sanırım iyi host daha iyisi varmı arakdaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: owbilo

turkticaret sanırım iyi host daha iyisi varmı arakdaslar ?

aman bulaşmaaa sonra
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.